Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky.
Začínám přemýšlet o novém telefonu. Očekávám od něj dobrý foťák a hlasitost (reproduktor). Úložiště alespoň 16gb a víc. Budu moc ráda za všechny rady.
Já po všech těch telefonech Samsung, Huawei apod. šla do Shaomi Redmi Note 4. Poměr cena a kvalita ideální, cca 4000 Kč. Velký display, hlasitost vynikající, velká výdrž baterie a dobrý rozlišení. Interní pamět 32 GB + lze SD karty
Snímač otisku prstů je taky super.
@Gnaar píše:
@Iustitia omnibus Xiaomi ne Shaomi
Bože, je vidět, že je čas jít spát. Už jsem vypatlaná
A mě to přišlo divný, když jsem to psala ![]()
@Iustitia omnibus Tak ono se to čte asi podobně, kdo ví, jestli to není nějaký někde uváděný přepis?
Teď taky chci kupovat nový mobil a asi půjdu tady do toho (je tedy cca 1000 Kč nad cenový limit)
https://m.alza.cz/…-a1-lte-64gb?…
@Gnaar píše:
@Iustitia omnibus Tak ono se to čte asi podobně, kdo ví, jestli to není nějaký někde uváděný přepis?Teď taky chci kupovat nový mobil a asi půjdu tady do toho (je tedy cca 1000 Kč nad cenový limit)
https://m.alza.cz/…-a1-lte-64gb?…
Pěkný, koukala jsem teď na něj
Má lepší ramky a pamět než ten můj. I když zase má slabší baterku a foták. Záleží na co si potrpíš
Ale já jsem zatím maximálně příjemně překvapena ![]()
@Neli114 píše:
Ahoj holky.
Začínám přemýšlet o novém telefonu. Očekávám od něj dobrý foťák a hlasitost (reproduktor). Úložiště alespoň 16gb a víc. Budu moc ráda za všechny rady.
Teď vyšel nový Xiaomi 5 a je jich víc typu se mi zdá a jeden má přední selfie foťák 16 megapixelů, zadní 13 a paměť též kolem 16 fb a víc 32 a 64 fb tuším. Cena je kolem 5 tisíc možná lehce přes. Ale jsou to peckovní mobily. Právě tu 5 bych pak jednou chtěla. Prozatím mám Xiaomi redmi 3 a je to nejlepší mobil jaký jsem kdy měla a to mi rukama už prošlo lecos od LG, Sony…
Edit ne fb ale gb píšu z mobilu a přeskočilo to
![]()
Mela jsem nekolik Samsungu, ted mam Honor 7 lite na doporuceni kamaradky, prave kvuli dobremu fotaku…reproduktor nevim, hraje to, ale jako dulezite kriterium jsem to nemela. Je to sice teoreticky dual SIM, ale mam v tom SIM a SD kartu (jde bud druha SIM, nebo prave ta karta), takze uloziste neresim…vydrz baterie taky dobra, treba ve srovnani s predchozimi Samsungy.
@beruska9 jak to, že neresis úložiště? Já mám telefon kde mi je SD karta úplně k ničemu. Aplikace se mi tam neuloží a prý to snad ani nejde. Že musí být kvůli aktualizacim na androidu, nevím nerozumím tomu. Tak co prosím davas na tu SD kartu? Fotky a videa se mi ukládají automaticky na google fotky. Prostě na SD kartu jsem neprevedla vůbec nic. Leda tak písničky.
@circus : tak me se tam fotky a videa ukladaji, aplikace jak ktere, vim, ze jsem s tim mela problem u stareho Samsungu, ten mel vlastni pamet ale jen 128MB…ted mam 16GB a s mym poctem aplikaci jsem uplne v pohode
Je pravda, ze jich nemam zase nejak moc…vim, ze v tom Samsungu bylo na to tlacitko, aby se presunuly na SD kartu, nektere nesly, ale treba casem, s aktualizaci, to uz pak slo. Nedaly se tusim jenom nejake ty jejich prednastavene.
@zudina hele jsem iPhone fanoušek, ale psat do diskuze o telefonu do 4k, ze se nejvíc vejde do iPhonu je trochu mimo ![]()
@circus některé telefony nemají možnost ukládat vse na sd kartu. Bohužel