Mobil do 5 000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
17.11.17 22:28

Mobil do 5000 Kč

Ahoj holky.
Začínám přemýšlet o novém telefonu. Očekávám od něj dobrý foťák a hlasitost (reproduktor). Úložiště alespoň 16gb a víc. Budu moc ráda za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.11.17 22:55

Já po všech těch telefonech Samsung, Huawei apod. šla do Shaomi Redmi Note 4. Poměr cena a kvalita ideální, cca 4000 Kč. Velký display, hlasitost vynikající, velká výdrž baterie a dobrý rozlišení. Interní pamět 32 GB + lze SD karty :) Snímač otisku prstů je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
17.11.17 23:07

@Iustitia omnibus Xiaomi ne Shaomi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.17 23:09
@Gnaar píše:
@Iustitia omnibus Xiaomi ne Shaomi :mrgreen:

Bože, je vidět, že je čas jít spát. Už jsem vypatlaná :mrgreen: A mě to přišlo divný, když jsem to psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
17.11.17 23:18

@Iustitia omnibus Tak ono se to čte asi podobně, kdo ví, jestli to není nějaký někde uváděný přepis?

Teď taky chci kupovat nový mobil a asi půjdu tady do toho (je tedy cca 1000 Kč nad cenový limit)
 https://m.alza.cz/…-a1-lte-64gb?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.17 23:25
@Gnaar píše:
@Iustitia omnibus Tak ono se to čte asi podobně, kdo ví, jestli to není nějaký někde uváděný přepis?Teď taky chci kupovat nový mobil a asi půjdu tady do toho (je tedy cca 1000 Kč nad cenový limit)
https://m.alza.cz/…-a1-lte-64gb?…

Pěkný, koukala jsem teď na něj ;) Má lepší ramky a pamět než ten můj. I když zase má slabší baterku a foták. Záleží na co si potrpíš :) Ale já jsem zatím maximálně příjemně překvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.17 23:49
@Neli114 píše:
Ahoj holky.
Začínám přemýšlet o novém telefonu. Očekávám od něj dobrý foťák a hlasitost (reproduktor). Úložiště alespoň 16gb a víc. Budu moc ráda za všechny rady.

Teď vyšel nový Xiaomi 5 a je jich víc typu se mi zdá a jeden má přední selfie foťák 16 megapixelů, zadní 13 a paměť též kolem 16 fb a víc 32 a 64 fb tuším. Cena je kolem 5 tisíc možná lehce přes. Ale jsou to peckovní mobily. Právě tu 5 bych pak jednou chtěla. Prozatím mám Xiaomi redmi 3 a je to nejlepší mobil jaký jsem kdy měla a to mi rukama už prošlo lecos od LG, Sony…
Edit ne fb ale gb píšu z mobilu a přeskočilo to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.11.17 23:58

Nejlepsi je iPhone tam se ti toho nejvic vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.11.17 01:09

Mám Xiaomi redmi 4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.11.17 01:13
@zudina píše:
Nejlepsi je iPhone tam se ti toho nejvic vejde
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jako vtip dobry
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.11.17 01:18

Mela jsem nekolik Samsungu, ted mam Honor 7 lite na doporuceni kamaradky, prave kvuli dobremu fotaku…reproduktor nevim, hraje to, ale jako dulezite kriterium jsem to nemela. Je to sice teoreticky dual SIM, ale mam v tom SIM a SD kartu (jde bud druha SIM, nebo prave ta karta), takze uloziste neresim…vydrz baterie taky dobra, treba ve srovnani s predchozimi Samsungy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
18.11.17 01:35

@beruska9 jak to, že neresis úložiště? Já mám telefon kde mi je SD karta úplně k ničemu. Aplikace se mi tam neuloží a prý to snad ani nejde. Že musí být kvůli aktualizacim na androidu, nevím nerozumím tomu. Tak co prosím davas na tu SD kartu? Fotky a videa se mi ukládají automaticky na google fotky. Prostě na SD kartu jsem neprevedla vůbec nic. Leda tak písničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.11.17 04:07

@circus : tak me se tam fotky a videa ukladaji, aplikace jak ktere, vim, ze jsem s tim mela problem u stareho Samsungu, ten mel vlastni pamet ale jen 128MB…ted mam 16GB a s mym poctem aplikaci jsem uplne v pohode :nevim: Je pravda, ze jich nemam zase nejak moc…vim, ze v tom Samsungu bylo na to tlacitko, aby se presunuly na SD kartu, nektere nesly, ale treba casem, s aktualizaci, to uz pak slo. Nedaly se tusim jenom nejake ty jejich prednastavene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.11.17 07:30

@zudina hele jsem iPhone fanoušek, ale psat do diskuze o telefonu do 4k, ze se nejvíc vejde do iPhonu je trochu mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.11.17 07:31

@circus některé telefony nemají možnost ukládat vse na sd kartu. Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie