Nastavení barev na Huawei

Anonymní
16.11.17 18:01

nastaveni barev na huawei

Zdravim, mam takovy blby dotaz.Asi jsem uplne blba. Dcerka mi nastavila na telefonu nejaky skresleny nebo sepiovy nebo co to je pozadi nebo spis barvy mam to celkove v telefonu pozadi fotky internet nevim jak to popsat a hlavne nevim kde to namackala nikde v nastaveni obrazovky ani jinde jsem nic nenasla.Kdyz poslu obrazek tomu dotycnumu se zobrazi normalni fotka nevim kde to mam hledat uz par dni mi to leze na nervy. Kdyby nekdo poradil budu stastna jak blecha.Mam P9 lite dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
16.11.17 18:06

Motivy?

• Citovat
  • Upravit
24992
16.11.17 18:41

Mam ten stejny mobil, ale vubec nechapu o cem mluvis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.17 19:02
@Verun83 píše:
Motivy?

To jsem taky zkousela ale kdyz zmenim motiv to hlavni zustane porad stejny????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.17 19:09

@debra.morgan To se ani nedivim nevedela jsem ze neco takovyho jde uplne zmenit obraz nevim jak to popsat je to neco jako kdyz si upravis fotky v nejaky aplikaci kde je prave ta sepie nebo graffity, ruzny skreslovani nebo efekty…mozna to jsou nejak nastaveny ty efekty ale nevim kde kdyz se ji to povedlo kompet cely. mam to v celym telefonu ne na jedny upraveny fotce zobrazujou se mi tak vsechny fotky I na netu aplikace vsechno

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.11.17 19:13
@Anonymní píše:
To jsem taky zkousela ale kdyz zmenim motiv to hlavni zustane porad stejny????

Co hlavni? Tapeta? Tapeta pri zmene motivu asi zustane stejna, nebo ji pak muzes zase zmenit. V tech motivech mas pak prizpusobit, nemas to v tom? Mam jinej model.

• Citovat
  • Upravit
2916
16.11.17 19:18

Zkus restartovat, a pak když to zustane tak jas, nebo někde tam já mám p8 lite, ale toto nevím teda zkus co píšu no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
16.11.17 19:23

Možná jsem to blbě pochopila, ale jestli jsou ty barvy pořád a u všeho divné, není možné, že je to nějaká závada displeje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.17 19:23

@Verun83 taky jsem myslela ze to bude nekde tam kdyz v nastaveni to fakt neni ale zmenou tapety zmenim pozadi ale ne ten styl nebo efekt co mi tam nastavila. Prave ze prizpusobit tam asi nemam jenom zmenu tech motivu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.17 19:26

@ivašot. To asi ne mala si mi s tim hrala a musela to nekde namackat. Vypada to neco jako nevyvolany film ruznobarevny proste strasny nic neni videt ostre urcite to je nejaky efekt proklaty

• Citovat
  • Upravit
15421
16.11.17 19:29
@Anonymní píše:
@ivašot. To asi ne mala si mi s tim hrala a musela to nekde namackat. Vypada to neco jako nevyvolany film ruznobarevny proste strasny nic neni videt ostre urcite to je nejaky efekt proklaty

A to třeba otevřeš kontakty a taky to má ten efekt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.17 19:37

@ivašot. ano,prej mam zkusit nejaky prevraceni barev v usnadneni to by mohlo byt ono jestli to najdu teda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák