Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
jen krátký dotaz pro PC nadšence. Je možné, abych zkratovala celý notebook tím, že omylem zastrčím ( ne zcela celý a silou ) koncovku sluchátek do USB portu? Notebook vůbec nereaguje.
Děkuji
Ano u starších modelů běžné…ale dokáží takto zlobit i novinky…Odpoj od sítě a vypoj baterii:Počkej pár vteřin a vrat baterii a napájení a zkus zapnout je to tak padesát na padesát…Pokud nic tak sis pravděpodobně odpálila čip ![]()
@Jeess děkuji milionkrát za radu, notebook naskočil a snad to bude bez úhony. Jsem nemehlo, v pondělí jsem sáhla na susičku a nefunguje.
@1Luca píše:
@Jeess děkuji milionkrát za radu, notebook naskočil a snad to bude bez úhony. Jsem nemehlo, v pondělí jsem sáhla na susičku a nefunguje.
Není zač…toto servisování mě živý už deset let
Hlavně opatrně PS:se sušičkou nepomůžu
@Jeess píše:
Ano u starších modelů běžné…ale dokáží takto zlobit i novinky…Odpoj od sítě a vypoj baterii:Počkej pár vteřin a vrat baterii a napájení a zkus zapnout je to tak padesát na padesát…Pokud nic tak sis pravděpodobně odpálila čip
Jakej čip by si odpálila strčením sluchátek do USB? Datový dráty jsou diferenciální a napájení má proudovou ochranu, navíc jsou +5V a GND na druheé straně konektoru?