Platby u Apple

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
9.11.17 17:19

Platby u Apple

Ahoj lidi. Je tady někdo, kdo rozumí Applu? Potřebovala bych se na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18267
9.11.17 17:28

@DenisaSvecova vítej a ptej se, je to pekelný přístroj, je tak jednoduchý, až je to složité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.11.17 18:17

@DanielaD mám problém, nejde mi zadat platební metoda, pokaždé mě to vyhodí s větou, že platební metoda je neplatná, tudiž si nemohu aktualizovat ani stáhnout aplikace, prostě nic.. co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.11.17 18:28

Používáš iTunes Store nebo App Store poprvé? @DenisaSvecova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.11.17 20:27

Používám App Store. A poprvé ne. Účet už mám několik let a doposud problém nebyl. Napadá mě jen jediné, mám jednu placenou aplikaci u které jsem měla zkušební dobu, pak mi chodily sms, že u účtu mi měli být odečteny peníze, ale transakce neproběhla, mám zakázané platby. A já nevěděla, proto jsem všechny údaje u apple id odebrala. Aplikaci mam zaplacenou do 16.11. takže nevím kde je problém. Platby do zahraničí mám na účtě otevřeny. Ale číslo karty, mi prostě zadat nejde.. přestávám mít na to nervy :nevim: štvou mě ty aktualice nemužu nic dokuď nezadávám údaje o platbě ale zadat mi prostě Neeeejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.11.17 21:29

Asi blbá otázka. Ale kde najedu na fakturační aktualizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.11.17 21:40

Tohle je jediná moje předplacená aplikace. Deezer mám do 16.11. předplacený, takže žádné fakturační nesrovnalosti nemám. Tak já už nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
12.11.17 18:28

@DenisaSvecova

někdy je to s tím nakousnutým jablkem, na střelu :) než bych to popisovala, snad to bude ono: návod

kdyby to nebyl, to co hledáš, ozvi se

Aktualizace mám blokované, je to svízel, někdy musím nastavit úplně celé znovu, na to není čas, tak nestahuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.11.17 15:23

Díky za odpověď. Ale problém už dávno vyřešen. Nakousnutý jablka jsou občas na střelu, to jo, ale za nic bych neměnila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák