Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
právě jsem konečně načetla zálohu ze starého iPhonu do nového, mám tam vše, SMS, kontakty, nastavení, nicméně ve fotkách nemám zatím vůbec nic a píše se mi tam Aktualizace…
Je to normální? A jak dlouho to může trvat? Mám tam fotek asi 55GB, nerada bych o ně přišla ![]()
Děkuji
Ahoj, natahlo se mi to postupně z icloudu, trvalo to par hodin
na icloudu je vidíš?
@Tichošlápek píše:
Ahoj, natahlo se mi to postupně z icloudu, trvalo to par hodinna icloudu je vidíš?
Nejsem na to úplný odborník
kde na icloudu bych je prosím měla vidět? V nastavení se mi píše, že mají tu velikost
@mesiah pokud si to dobre pamatuji, tak stačí jít na iCloud.com, lognout se a kliknout na photos - uvidíš, co tam mas v záloze. Nemám u sebe tablet, ale bylo to jednoduché najít. Jinak pokud na telefonu vidíš správnou velikost u využití paměti na fotky na icloudu, tak je to OK. Jen se to bude chvíli stahovat
@Tichošlápek Zkusila jsem to a tam je vidím, nicméně jsem naposled zálohovala dnes a poslední fotky tam mám z předchozího měsíce ![]()
@mesiah to je zvláštní. Ja tam vidím i dnešní. Nemáš překročeny limit úložiště?
@mesiah tak pak leda počkat az se to natáhne do nového telefonu a uvidíš, co tam vse bude. Lepe bohužel neporadím, ještě se mi nestalo abych tam neměla vse