Kdo měnil starý iPhone za nový?

601
3.11.17 14:25

Kdo měnil starý iPhone za nový

Ahoj,

právě jsem konečně načetla zálohu ze starého iPhonu do nového, mám tam vše, SMS, kontakty, nastavení, nicméně ve fotkách nemám zatím vůbec nic a píše se mi tam Aktualizace…

Je to normální? A jak dlouho to může trvat? Mám tam fotek asi 55GB, nerada bych o ně přišla :roll:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
3.11.17 14:26

Ahoj, natahlo se mi to postupně z icloudu, trvalo to par hodin ;) na icloudu je vidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
3.11.17 14:34
@Tichošlápek píše:
Ahoj, natahlo se mi to postupně z icloudu, trvalo to par hodin ;) na icloudu je vidíš?

Nejsem na to úplný odborník :-( kde na icloudu bych je prosím měla vidět? V nastavení se mi píše, že mají tu velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.11.17 14:50

@mesiah pokud si to dobre pamatuji, tak stačí jít na iCloud.com, lognout se a kliknout na photos - uvidíš, co tam mas v záloze. Nemám u sebe tablet, ale bylo to jednoduché najít. Jinak pokud na telefonu vidíš správnou velikost u využití paměti na fotky na icloudu, tak je to OK. Jen se to bude chvíli stahovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
3.11.17 15:01

@Tichošlápek Zkusila jsem to a tam je vidím, nicméně jsem naposled zálohovala dnes a poslední fotky tam mám z předchozího měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.11.17 15:13

@mesiah to je zvláštní. Ja tam vidím i dnešní. Nemáš překročeny limit úložiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
3.11.17 15:17

@Tichošlápek právě, že ne, mám tam ještě cca 150GB :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.11.17 15:19

@mesiah tak pak leda počkat az se to natáhne do nového telefonu a uvidíš, co tam vse bude. Lepe bohužel neporadím, ještě se mi nestalo abych tam neměla vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák