Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradte nekdo co by mel notebook mit/umet idealne rovnou odkazy na konkretni kusy. Neco do 6-7 000kc. Kolegyne mela HP za asi 6700kc i s dph s alzy a nemohu ho nikde najit.
Pouzivani cca 3× tydne. Jen prace ve wordu a excelu a potom surfofani po internetu. Zadne hry nebo tak. Snazime se sehnat ten nejlevnejsi.
Koupila bych z druhé ruky s osobním předáním, aby se zjistilo, jestli je o. k.
Třeba tady: https://www.sbazar.cz/32-pocitace
Za tu cenu očekávej „kvalitku“. Segra koupila s dobrým svědomím mámě notebook HP nějak za 6 a je to hrůůůza!!! Ani se neporadila, protože můj muž se v tom vyzná a máma akorát nadává jak je to pomalý, malý rozlišení, no prostě není spokojená.
Z druhe ruky ne… vubec se v tom nevyzname. Pouzivame ho max 3× tydne…vetsinou jen word a excel na cca 30 min a sem tam internet
@lampulina mám ráda tento obchod, v podstatě elektroniku kupujeme jen tam…
https://www.czc.cz/…oky/produkty
koukni se, dala bych si prvních pár kousků do porovnávače ![]()
V téhle cenové kategorii nekoupíš žádný zázrak, ale to určitě víš ![]()
Zkus repasovaný notebook, sice použitý, ale se zárukou.
Třeba zde:
@lampulina píše:Škoda, to se dá koupit lepší notebook za menší peníze
Z druhe ruky ne… vubec se v tom nevyzname. Pouzivame ho max 3× tydne…vetsinou jen word a excel na cca 30 min a sem tam internet
@Markéta Bajtlová píše:
Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o názory maminek a tatínků na používání elektronických zařízení (tablet, telefon) při výchově dítěte. Každý odpověď mi moc pomůže. Dotazník je možno vyplnit na tomto odkazu *editace adminem - dotazník
Všem vám děkuji za váš čas, který nad dotazníkem strávíte.
Ráda bych vyplnila, ale koukám, že je to jen pro ty, co už tak malé dítě nechají zírat do tabletu.
Od toho by se dítě mělo snad odrazovat, ne?
@blabla123 píše:
Za tuhle cenou nový v žádném případě neseženeš.
ale sežene ![]()
@blabla123 pro tohle použití to máš ale úplně jedno. POkud tam občas napíšeš něco ve wordu a dojdeš si 3× týdně na mail, nezasviníš si ho kravinama a nepotřebuješ archivovat velké soubory, tak je to v pohodě. U nás si takový notebook kupovali rodiče a mají ho už několik let jen na prohlížení webovek, email a banku
@Moise píše:
@blabla123 pro tohle použití to máš ale úplně jedno. POkud tam občas napíšeš něco ve wordu a dojdeš si 3× týdně na mail, nezasviníš si ho kravinama a nepotřebuješ archivovat velké soubory, tak je to v pohodě. U nás si takový notebook kupovali rodiče a mají ho už několik let jen na prohlížení webovek, email a banku
Taky jsem jednou na tímto přemýšlela. To se přiznám. Ale víc mne brali tzv. netbooky, 10palcový s klasickým diskem, ale ty už se nedělají.
@Paola21 píše: Škoda, to se dá koupit lepší notebook za menší peníze
ja bych si teda zadnou elektroniku z druhy ruky nekoupila ![]()
@a12 píše:
ja bych si teda zadnou elektroniku z druhy ruky nekoupila
tak ono když tomu někdo rozumí, tak je to super věc si myslím, manžel si takhle sestavil počítač a já mám z druhé ruky notebook a v pohodě funguje třetí rok a za hubičku.