Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim maminky, od vcerejska me silene boli prso, paralen ani ibalgin nepomaha a celkove mi neni dobre. Na prsu mam cerveny flek, ale neni zas tak moc videt.. tak me zajima jestli to jeste rozezenu doma nebo to bude na antibiotika? Gyndar v ordinaci neni dnes, do nemocnice se mi nechce navic neni uplne kousek.. dekuji vsem za odpovedi
@vabarbora ja s tím jela normálně k obvodnimu, aleeee já to měla fakt brutální 17cm absces takže jsem se vydala k lékaři pozdě a pak jsem jezdila celkem pravidelně na čištění do motola (nedoporučuji, raději zajdi)
Mě napsala antibiotika praktická po změření CRP.
Jinak si na to dej tvaroh, ale jestli ti není dobře tak to nejspíš bude na přeléčení.
Já měla ucpaný mlékovod a to byla bolest jako kráva, ale bez fleku. Pomohl tvaroh, chladit a paralen. Jinak bych šla k obvodní, případně během víkendu na pohotovost
Tak nakonec jsem to,,rozehnala” doma. Paralen teda nepomahal vubec, tak jsem zkusila ibalgin a pomohl az treti prasek a v noci jsem se teda vypotila(to nevim jestli na to melo vliv) nechala malyho hodne kojit z toho prsu a dala jsem na to tvaroh ![]()
Je mi 72 let a objevil se mi červený teplý flek na prsu. Přijde mi, že se zvětšuje, ale nebolí. Bulku nikde necítím. Mohlo by se jednat o rakovinu, nemáte někdo zkušenost?