Jak vypadat mladší?

36
26.5.21 11:24

Jak vypadat mladší

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, nemáte nějaké tipy, jak vypadat mladší? :)
Než někdo řeknete, ať se smířím s věkem, tak je mi 19, ale když někde jdu se spolužáky, a to i se staršími, lidé mají pocit, že jsem jejich matka.

• Včera k nám přišel pán, že znal mého tchána (děda 75 let) a že kde je manžel (táta má před 50). A když jsem říkala že umřel děda a hledá mého tátu, absolutně nechápal… :?
  • Mám mladšího bratra, o mě tvrdí že jsem mamka a o mamce, že je ségra…

Upřímě nevím co mám dělat, je mi to dost nepříjemné.
Jsem teda silnější postavy, ale tím to není, to je i právě mamka nebo i dost mladých lidí, kterým nikdo netipuje víc.
Mám úzké rty, což prý může působit přísně a přidávat nějaké roky…
Vlasy mám zrovna k ramenům, kudrnaté a mírně červené, přirozeně středně hnědé.
Nějaké tipy? Určitě žádná plastika, copánky styl 12 let - to si myslím že vypadá dobře opravdu jen na mladých slečnách, a měnit barvu vlasů už taky nechci, chci si nechat odrůst na svou hnědou. A ta barva si myslím u mě až tak nedělá, s blond melíry i s tmavě hnědou mi taky hádali víc. :lol:

Příspěvek upraven 26.05.21 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
26.5.21 11:27

Střih vlasu, make-up, styl oblékání. My měli ve skole spolužačku, která se oblekala jak padesátnice a taky mezi nama vypadala jak o generaci starší (ale ji to vyhovovalo, měla staršího partnera a rada se cítila jak babka) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33558
26.5.21 11:35

Těžko říct, zkus celkově změnit vše, od barvy vlasů, až po oblékání. Nechce se mi věřit, že v tomhle věku vypadáš jak něčí matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
26.5.21 11:39

To tak někdo má no. Každopádně ty vlastně vše co ti přidává roky neguješ, takže co vlastně chceš slyšet?

Silná postava určitě roky přidá-tak s tím prostě něco dělej, chceš svou přirozenou barvu, což z logiky věci rovněž přidá na věku, pokud nemáš své vlasy přirozeně husté, lesklé a v dobré kondici. Odrostlá barva, navíc červená, je to nejhorší co pro svůj vzhled děláš. Rovněž myslím, že by ti někdo měl poradit co se sebou. Není moc pravdepodobné, že ti sedí blond a potom nějaká červená a potom hnědá. Záleží do jaké typologie spadáš. Spousta žen je spíše chladnějšího typu, nicméně plácají na sebe barvy bez rozmyslu právě z opačné stupnice. Chladný typ například různé barvy červené, medové atd vůbec nesnese, právě pak vypadá žena mnohem starší, vyžilá a strhaná. Rovněž oblečení a boty dělá hodně. Včetně doplňků.

Nevím, zda kouříš, piješ. To vše je potřeba vyrušit, pokud ti někdo hádá věk babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.5.21 11:39

No nejlepší by byla fotka, aby ti člověk mohl poradit. A vůbec říct jestli vypadáš jak čtyřicátnice. Taky se mi to moc nezdá.

• Citovat
  • Upravit
2180
26.5.21 11:40

Jak se oblíkáš? Někdy to oblečení přidá xx let. Neměla bys odvahu hodit sem foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
26.5.21 11:40

Neřeš to, až ostatní budou staří, ta budeš mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8722
26.5.21 11:43

Já vypadám zase o dost mladší. Dřív mě to štvalo, teď je mi to jedno a verim, že v budoucnu za to budu ráda. Ještě ve 20 letech mě pustili do kina na dětský vstupný. V lanovem centru chtěli po rodičích, aby šli se mnou jako dozor, bylo asi 16, dozor tam byl vyžadován do 10 let… zamer se na styl oblékání, líčení, účes.. to dělá hodně. A jinak to prostě neovlivníš, každý vypadám nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
26.5.21 11:45

Nejsi kozoroh? Pro kozorohy je typický, že mají obrácený stárnutí. Mladí vypadaj daleko starší a pak už jen mládnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
26.5.21 11:47

Asi bez fotky těžko radit. Jen ti řeknu, že jsem učila jednu slečnu na SŠ a na každé třídní fotce si všichni rodiče mysleli, že ona je učitelka a já spolužačka. Byla taková hřmotná postavou a zvláštní rysy v obličeji měla. Teď je jí kolem 26 a je z ní opravdu krásná malda paní, vypadá na svůj věk a je fakt moc pěkná. Takže možná stačí jen vydržet pár let, třeba z toho ještě vyrostes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
26.5.21 11:53

V 11 mi tipovali 17, ve 20 uz 25. Je mi za chvili 35 a tipuji mi 28-30. Vrasky nemam, plet je jasna a hladka. Jako jedine - dojit si na odborne poradenstvi ohledne liceni, tmavsi barva vlasu omlazuje a poslat bratra k sipku. vidi, ze te to toci, tak je jeho ukolem mit blbe kecy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32898
26.5.21 11:58

Někdo je takový typ. Ta silnější postava, červené odrosty, úzké rty, dělá to svoje taky.
Já mám celoživotně opačný problém. Až teď ke 40, a tím, že jsem bohužel během covidu přibrala, vypadám na svůj věk. Což mě štve, takže se snažím zhubnout a nechávám si delší vlasy, se světlejším melirem, protože mi věkem vlasy tmavnou a necítím se v nich.
Jinak v 16 mi tipovali do 12. Po 30 o 10 míň. Když jsem chodila k doktorům s prvním synem, v 27, vdaná, dostudovana, tak na mě koukali jak na nezletilou matku.

Příspěvek upraven 26.05.21 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.5.21 11:59

Měla jsem na vlasech fialovou a teď je to taková červenofialová, skoro odrostlá. Svoje vlasy mám celkem husté a i lesklé. A nosím je převážně v copku.
Oblečení nosím asi stejné jako ostatní, takže tím to nebude.
A myslím si, že když chci svoji přirozenou barvu vlasů tak to není, že všechno neguju. Jako nepotřebuju ty vlasy pořád ničit barvením.
Zhubnout se snažím, pár kilo už jsem dolů dala, ale teď byla přednější maturita než sport.
Krom toho co znám lidi, tak mně přijdou starší spíš hubení, ale myslím si, že zrovna to nemá nějak vliv na to, jak staře vypadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266

Jestli tě to potěší, tak jsem na tom byla úplně stejně. Taky hádali, že můj táta je můj manžel a mamka moje ségra. :roll: Člověku to ohromně dodá sebevědomí. :roll: :cert: Jsem vysoká a tmavý typ. No budiž mi útěchou, že od těch 18ti vypadám pořád stejne. A jak mi tehdy tipovali 30,tak dneska těch 30 mám a tipují mi pořád stejně. Někdo i min :mrgreen: Drž se. Bude to jenom lepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@Krajira V 19letech ti někdo řekl že vypadáš na něčí matku? ale no tak…to si tě pak představím extrémně obézní s babskou květovanou halenou a sukni pod kolena. Obleceni dělá člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová