Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj!
Chtěla bych se zeptat jak řešíte fleky od antiperspirantu.Jde mi v podstatě o to, že po vyprání mně zůstává v pod paží jako narůžovělý flek. Jde to neším odstranit? Peru momentálně v Persilu..jinak Ariel.To je žravé myslím dost..! Máte na to nějaký fígl?
Představa, že ho přestanu používat vůbec nepřipadá v úvahu…M.
Tak toto by zaujímalo aj mňa… mám rovnaký problém, len s tým rozdielom, že mne sa na bielych veciach objavujú zažltnuté fľaky
A inak som minule prišla na to, ako odstrániť niektoré fľaky nielen z jedla, ale aj (pravdepodobne) z hrdze, dala som na ne jar, o niekolko hodín znovu vyprať a boli preč ![]()
Ahoj, jednou jsem to taky potřebovala a našla jsem kyselinu citronovou. Já teda potřebovala, aby zmizeli bílé fleky na černé košily. Dala sem do kyble, na ona místra nasypala kyselinu, nechala přes noc a bylo to lepší… jestli zabere i na bílém nevím.
@jan1610 'Tuhé mýdlo obsahující volskou žluč, koupíš za pár korun v drogerii.
Huš sem koukala a nejlevněji se sežene v DM drogerii jak tuhé 12,– tak i tekuté cca 30,–Korunek…
koupím a vyzkouším!
Pomohlo to? Já se dost potím a ty žluté fleky mám po čase všude:( už jsou ale dost zaprané. To je důvod, proč trička po čase často vyhazuji ![]()