Jak vysvětlit v práci, že nepracuji fulltime?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mela jsem s tim velky problem v byvale praci, v sezone telefony od 6 rano do 10 vecer, porad neco, o dovolene vedeni nahanelo kvuli vecem, co by pockaly..
V nove praci jsem trvala na sluzebnim mobilu, ktery vypinam s koncem pracovni doby a zapinam zas az rano, dva pristroje se mi tahat nechteji, o dovolene mobil predavam kolegum nebo presmerovavam. Bez firemniho PC se do sluzebniho mailu dostanu jen obtizne, takze tam nelezu..
V pripade nouze nejvyssi ma vedouci moje soukrome cislo, ale vyuziva ho minimalne.
U OSVC to tak jednoduche neni, ale udelala bych si treba separatni email pro danou firmu, ktery budu kontrolovat jen v domluvene casy a jindy tam bude automaticka odpoved. Nebo klidne porad - Dekuji za email, budu se mu venovat v domluvene pracovni dobe, tedy v pondeli nebo ve stredu..
Ze se pretrhnem stejne nikdo neoceni.
Jo, a u ukolu, co vim, ze zvladam rychleji nez ostatni, jsem se naucila optimalizovat. 1) vzdy se ptam, kdy potrebuji vysledky 2) neodevzdavam to jako sprtka hned, jak to mam, ale trochu driv, nez je domluveny deadline (napr. chteji neco do patku, ja to mam v utery hotove, odeslu ve ctvrtek po obede).. Je to win&win, oni maji vysledky vcas a ja nejsm pretizna za to, z to umim rychle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se naučit trochu nějaké asertivitě. Pracuji ve firmě na pár dní v týdnu, jako účetní OSVČ. Aktuálně mě čekají státnice, školím po celé ČR a mám toho nad hlavu. Nějak se mi ale nedaří kolegům vysvětlit, že tam opravdu nejsem na full time a neustále i ve dnech volna mi chodí x emailů. Já jsem si je tedy trochu „naučila“, že jednám brzo, ale nyní bych se potřebovala opravdu věnovat studiu. Příští středu tam jedu výjimečně školit a tyto dny mám právě studijní volno a chtěla bych tam říci, že si to volno tedy vyberu jiný den, ale zase na mě budou nechápavě koukat… Jako co s těmi státnicemi blázním, a proč jako nemůžu přijít do práce a že se ulejvám.Nějaký tipy, jak si „vybojovat“ nějakou pozici?
anonym
Muj je vykonny reditel a v dobe volna mu chodi i 300 meilu denne???? proste to vyridi pak nebo v dobe kdy chce, vecer
Ale pokud v te firme chcete nadale zustat tak byt Vami to uplne nehodiˇ za hlavu..aspon se uvidi jak umite organizovat cas, praci a jak moc jste vykonna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit