Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Trochu při nošení. Ale po vyprání to bude to samé… Lepší koupit jiný střih…
Mě se teda všechny džíny nošením dost vytahaly. Raději si kupuji těsné, vždy povolí. Sice praním se zase trochu smrsknou, ale to je záležitost tak půl dne nošení:-)
Pokud tě táhnou přes zadek a stehna, to je ok.. Pokud by táhly v pase, s tím nic nenaděláš ![]()
Jestli jsou s elastenem, tak povolí určitě. Já kupuji džíny tak, abych je sotva dopla, jinak my jsou po chvíli o číslo až dvě větší. Pokud jsou z pevné džínoviny(100%bavlna) bez elastenu, tak je nevytaháš a ještě hrozí, že se v pračce malinko srazí.
Podívej se, jestli obsahují elastan. Pokud ano, vyper je v aviváži a stopro povolí.
Líbí se mi rifle jaké mám. Bohužel jejich nošení mi není příjemné. Bolí mě z nich břicho, kůže, všechno. Takže pro mě sváteční oděv. Všechny mám s elastanem. V životě mi nepovolily jediné rifle nošením ani praním v avivázi. Všem se tak v okolí děje jen mně je, nechapu. A to mi prodavačky říkají, že vždy povolí
nikdy ani jedny ![]()
Ahoj, chci se zeptat.
Koupila jsem si džíny přes internet ale jsou mi úzké přes stehna a přez zadek, v pase mi jsou akorát tak se chci zeptat jestli je tu nějaká šance že se ty džíny vytahaji nebo jestli ne?