Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám natažené svaly z dlouhého pochodu, ale nikde nemůžu najít jak je zatejpovat. Bolí mě celá chodila a lýtka. Moc bych teď ocenila kdyby mi někdo napsal jak je zajepovat. Děkuju moc
![]()
Tak kdyz nevis, co na tech nohach potrebujes zatejpovat, tak ti tu stejne asi nikdo neporadi
videii na tejpovani je milion, ale musis vedet, co hledas. Pokud jsi sla pochod Praha-Prcice a mas to akorat namozene, tak doporucuju horkou vanu s epsomskou soli a pak treba klidne tu Alpu, jak doporucuje Havlova, a poradne promasirovat.
Dobré ráno, dneska je to horší. Lýtka nebolí, ale na chodidlech mám hodně malých modřin. Vůbec nemůžu chodit, protože mám ty chodidla pod prsty nateklé a celkově mě chodidla velice bolí. Nevíte co s tím?
už jsem je mazala a dělala jsem i horké lázně, ale nepomohlo.
@Sofinka015 píše: Více
Horké lázně? Otok bych spíš chladila. Namazat Voltarenem, nebo něčím podobným a nohy hodit nahoru.
Nic se neděje. Nejspíš nejsi zvyklá na takovou zátěž. Možná máš ploché nohy. Za týden max. se to spraví. Případně zajdi na nějakou masáž nebo se paradoxně zkus zase projít, projet na kole.
To co popisuješ jsem mívala taky (nevhodná obuv, ortopedické vady, otoky kvůli dehydrataci z pití kafe, piva atd.). Odezní to vždy samo.
Já měla po první 40 na Prcicich dokonce natažený nějaký upon na nartu a 3 týdny jsem nemohla vůbec naslapovat na chodidlo.
@Amassakoul píše: Více
Ploché nohy nemám, bylo to kvůli špatné obuvi, a také kvůli tomu, že to byl můj nejdelší výlet (pochod) pěšky. Ve výsledku to odeznělo po pár dnech. Sice ty modřiny opravdu bolely, ale chodila jsem na procházky a pomalu ta bolest vymizela. ![]()