Jak zatejpovat nohy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
18.5.24 18:15

Jak zatejpovat nohy?

Mám natažené svaly z dlouhého pochodu, ale nikde nemůžu najít jak je zatejpovat. Bolí mě celá chodila a lýtka. Moc bych teď ocenila kdyby mi někdo napsal jak je zajepovat. Děkuju moc :srdce: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41785
18.5.24 18:18
@Sofinka015 píše: Více

Namaž to francovkou, nebo tak něčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
18.5.24 18:22

Tak kdyz nevis, co na tech nohach potrebujes zatejpovat, tak ti tu stejne asi nikdo neporadi :nevim: videii na tejpovani je milion, ale musis vedet, co hledas. Pokud jsi sla pochod Praha-Prcice a mas to akorat namozene, tak doporucuju horkou vanu s epsomskou soli a pak treba klidne tu Alpu, jak doporucuje Havlova, a poradne promasirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.5.24 10:35

Veliká bolest a modřinky na chodidlech

Dobré ráno, dneska je to horší. Lýtka nebolí, ale na chodidlech mám hodně malých modřin. Vůbec nemůžu chodit, protože mám ty chodidla pod prsty nateklé a celkově mě chodidla velice bolí. Nevíte co s tím? :,( už jsem je mazala a dělala jsem i horké lázně, ale nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
19.5.24 21:27
@Sofinka015 píše: Více

Horké lázně? Otok bych spíš chladila. Namazat Voltarenem, nebo něčím podobným a nohy hodit nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
23.5.24 23:40

Nic se neděje. Nejspíš nejsi zvyklá na takovou zátěž. Možná máš ploché nohy. Za týden max. se to spraví. Případně zajdi na nějakou masáž nebo se paradoxně zkus zase projít, projet na kole.
To co popisuješ jsem mívala taky (nevhodná obuv, ortopedické vady, otoky kvůli dehydrataci z pití kafe, piva atd.). Odezní to vždy samo.
Já měla po první 40 na Prcicich dokonce natažený nějaký upon na nartu a 3 týdny jsem nemohla vůbec naslapovat na chodidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.5.24 07:39
@Amassakoul píše: Více

Ploché nohy nemám, bylo to kvůli špatné obuvi, a také kvůli tomu, že to byl můj nejdelší výlet (pochod) pěšky. Ve výsledku to odeznělo po pár dnech. Sice ty modřiny opravdu bolely, ale chodila jsem na procházky a pomalu ta bolest vymizela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák