Řiznutí v nehtovém studiu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
11.5.24 20:36

Řiznutí v nehtovém studiu

Ahojky holky dneska sem byla v nehtovém studiu u Vietnamců hned na začátku při broušení bruskou starého laku mi škaredě sjel na kůži takhle hluboko ani na to nedal dezinfekci nic nezeptal se zda to bolí akorát dal něco na zastavení krve takový olejicek ale stejně to krvacelo řekla sem ze mě to bolí řekl že bude opatrný ale co teď s tím doma sem to ihned vydezinfikovala umyla mám s tím jet na pohotovost skrz infekci nebo co to na to koupit prosím 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8304
11.5.24 20:56
@Kiki578 píše: Více

Ty jo, tak to jsi “dobrá”, že jsi netrvala na desinfekci a nechala ho pokračovat dál pracovat 8o co to byl za olejíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
11.5.24 20:59

Ty bláho, to se ani neomouvil? Dal ti nějakou kompenzaci aspoň? Já bych trvala na desinfekci a tedy okamžitě bych odešla.
Hygiena je v těhle salónech otřesná, já bych asi na chirurgii zajela a rozhodně to nenechala takhle a někam nahlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
11.5.24 21:00

Zadarmo i žloutenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:05

@izabe bohužel je to moje chyba bolelo to tak že sem to chtěla mít za sebou takový zelený název nevím přesný 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:07

@Lil Kitkatt nedal nic a řekl si 400 korun ještě asi zajedu je to opravdu hluboké kdyby jen škrabnutí ale je to ošklivé 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.24 21:09

Dej si na to Betadinek, nebo to poli alkoholem
ojel na zastavení krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8304
11.5.24 21:10

Já bych na pohotovost raději jela. Bez desinfekce a kdo ví co v tom oleji bylo za humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:11

@kouřící králík ano byl to nějaký olejícek v zelené lahvičce 😔ještě si drze řekl 400 korun kdyby to bylo malé škrabnutí neřeším to ale tohle je opravdu ošklivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
11.5.24 21:13

On si drze řekl o 400 korun a ty jsi mu je dala, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:14

@izabe asi raději pojedu v takové zelené lahvičce bylo to činsky napsané ten název ještě pak brousil chytal mě za to i když věděl že mě to bolí 😔 mám tady doma akorát alpu francovku a dezinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
11.5.24 21:14

Ach jo, to jsi mu platit rozhodně neměla :?. Zajela bych na pohotovost, a pak z tou zprávou a někým asertivním se za nimi vypravila a požadovala nějakou kompenzaci. Tohle přece není jen tak. Takový úraz a on tě ještě zkasíruje. To bych ho falt nahlásila na hygienu, ČOI apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:15

@hanka.br. bohužel nejsem tak silná abych řekla že ne mamka na me čekala v autě a mrzí ji že sem ji to neřekla jinak by tam došla mu vynadat bála sem se že bude agresivní nebo něco že mu nechci dát ty peníze co myslíš mám někam zavolat poslat kontrolu?? Nejsem jediná co se mi to stalo četla sem recenze na Google hana nails lab jihlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
11.5.24 21:16

Zajeď tam určitě, potřebuješ papír ošetření pro pojišťovnu. Tam to pak nahlas jako úraz, pokud máš pojistku. Dostaneš aspoň bolestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.24 21:20

@Lil Kitkatt neměla bohužel byla sem už v takovém stresu a bolesti ze už sem chtěla vypadnout určitě budu někam volat ještě tím brusným kolečkem od krve mi brousil další nehty 😔 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák