Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na pohotovost to není, už to máš zatáhlé, neteče ti krev, jedině ti píchnou tetanovku a tu asi máš
@Kiki578 píše: Více
Nezlob se, ale tohle mi hlava prostě nebere. Necháš si dobrovolně dělat nehty u Vitenamců s pochybnou recenzí, mimochodem nejsou vůbec hezký, ať ti ruka upadne, hlavně, že to není drahý. Maminka tě v tom ještě podporuje. Zahráváš si se zdravím. Rozhodně si to nech pořádně ošetřit a hlavně už tam nechoď.
@kouřící králík tu mám určitě pro něco zajedu do lékárny radši zítra ale pošlu jim tam kontrolu ještě se smáli v té jejich řeči
To už je dobrý, na pohotovost já bych nešla, rozhodnutí je na tobě, pohotovost slouží k jiným účelům, záleží na tobě
@hanka.br. já ti recenze přečetla až po šla sem tam poprvé mamka čekala v autě nic nevěděla až když sem ji to řekla venku byla naštvaná že sem ji měla zavolat že by jim šla vynadat vím že tam nemám chodit už se to začíná zatahovat ale pro kontrolu radši zajedu jelikož rukavice měl roztrhané takže mi na to sahal svými prsty😔
@kouřící králík asi počkám třeba celý den jak to bude vypadat zatím to pořád štípe příjemný to není zase mám strach jim hygiena nic neříká 😔
@Kiki578
do lékárny si skoč teď, jestli máš dostupnou
kontrolu na Ťamany, sama víš jak to chodí, ale není správné mlčet a nechat si všechno líbit, kontroly tady fungují jen na poctivé podnikatele na tyto prádelny je to marný, kdyby toto provozoval český podnikatel, hygiena by mu to ani nepovolila, oni můžou všechno, hlavně ať ty jsi v pořádku a dej vědět
@Kiki578
právě, že tady teď jde o tu hygienu, ten prst máš zatáhý, štípat může ta sra čka co ti tam dal, škoda, že člověk ví všechno až potom, co měl udělat, třeba si vyfotit ten olej co ti tam dával
@Kiki578 Prosím tě, některé ti tu radí opravdu špatně. Na pohotovost teď asi nemusíš, ale ráno učíte zajdi na chirurgii a nahlas tam, jak se ti to stalo, oni to napíšou do zprávy. Tu zprávu potřebuješ pro pojišťovnu, bez ní ti nikdo nic nedá a nebude ani důkaz, že tě tak zranili. Takže určitě lékaře vyhledej a rozhodnutí o léčbě nech na nich. Mamce jsi to určitě říct měla. Jsi asi mladá a já tě chápu, je to stres, oni jsou často dost arogantní. Ale určitě si to nech ošetřit a nahlas to na pojišťovnu jako úraz, co ti způsobili v nehtovém studiu.
@kouřící králík právě byla sem v takovém šoku že už sem si řekla že to vydržím pro něco si skočím snad mi poradí bohužel poprvé a naposledy tam 😔 já to zkusím dohledat jak se to jmenuje ten olejíček ale přišlo mi to že to bylo jen na zjemnění kuzicky jak dávají 😔
@Eljasa píše: Více
Tak evidentně je to nějaká mladá holka, tak trochu shovívavosti by neškodilo ![]()
Nechápu jak někdo může chodit na nehty k Vietnamcům?
Víš co vůbec používají za sajrajty co máš na nehtech? Víš že ty sajrajty jsou karcinogenní, mutagenní a další bonusy… ![]()
O hygieně na bodu nula ani nemluvím. S klidem tam můžeš chytnout hepatitidu. Viděla jsem jednou práci Vietnamců a stačilo mi. Brusku nečistil a nebyla desinfikovana.
Pokud si chci dělat nehty, tak chodím ke kvalitní manikerce. Už jen to, že vzal brusku a ty se necháš… Nechápu. Vše se má dělat hezky ručně pilníkem.
No jo no, ale kvalitní manikerka si neřekne 400 stovky. Ale zas o tolik dražší jak Vietnamci není. A zdraví máš jen jedno.
Fakt nechápu. Krása je jedna věc, ale zdraví je věc druhá. Nechápu jak tam někdo může dobrovolně lézt.
K dotazu. Ne na pohotovost tohle není. Ale děsilo by mě, že na mě sahal holýma rukama bez rukavic. Měla jsi chtít aby si nandal rukavice.
Prosím tě, už tam nechoď. Tomuhle se vyhýbej obloukem. Fakt je to sajrajty co oni na ty nehty dávají. Není to sranda. A ještě ty sajrajty dychas. ![]()
Hlavně ať jsi v pohodě.
Příspěvek upraven 11.05.24 v 21:53
@Eljasa píše: Více
to je zbytečné co tady předvádíš!!
stát se to může každému a na nehty si může jít každý kam chce, pokud se neumíš chovat, běž do jiné diskuze, nebo se raději hned smaž-od slova vymaž.