Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já úplně nevím, co od té pohotovosti očekáváš. Dají ti na to dezinfekci, zalepí a tradá. Měla si jet rovnou odtam. Zítra si dojeď koupit hemagel, betadine a náplast a starej se o to jako o každé jiné říznutí.
@Ťarbík01 já byla teď na nehtech po třetí v životě moje chyba že sem chtěla ušetřit recenze sem netecetla jen se objednala ano vím že si mám radši už připlatit radši
@Kiki578 píše: Více
Hlavně ať jsi v pohodě. ![]()
Prosím fakt už k Vietnamcům nelez. Najdi si podle recenzí kvalitní pedikerku. Předem se jí zeptej na postup a na to, co používá.
Kvalitní pedikerka ti to řekne. Sice si připlatis, ale víš že používá certifikovanou manikúru.
Vietnamci jedou v takových hnusech, že to člověk nechape.
v klidu, pokud jsi z toho špatná, což chápu, zítra si zajdi do lékárny, pokud je to možné, ještě teď, tam ti řeknou jestli je to na lékaře. Doktor by to jistě vidět měl, ale na pohotovosti mají i tak co dělat, zrovna v tuto dobu tam bývá dost plno.
Třeba já jen když vidím ty pilníky a spol, tak už jen skrz to mě to odrazuje. Raději mám svoje nehty a lak. Bohatě to stačí. Než tyhle moderní drápy
A ještě když vidím puberťačky, jak o to prosí maminky ![]()
Pak aby člověk čekal, co z toho bude. Taky mi plno holek říkalo, že jak s tím začnou, už tam musí chodit i dál, že to vlastní nehty ničí ![]()
Betadine mast, mazat, lepit a prostě to řešit hned na místě
@Ťarbík01 určitě už nebudu modlím se abych do toho nechytla infekci napsala sem jim recenzi na Google jejich strankách ani neodpověděli radši
@kouřící králík zítra si zajedu do lékárny sem bohužel nejsem ta co si umí otevřít pusu bohužel
@Dahlia0409 snad nemyslite mě já už rok pracuji mamka mě tam jen dovezla na nehty by mi nepřispěla 😊 zítra to koupím ráno v lékárně už vím že si radši připlatím
@Kiki578
to se nic neděje, není nutné hned po každém křičet. ![]()
@kouřící králík děkuju za pochopení zítra dám vědět jak to bude vypadat😊
Pred mesicem na ruce pracovni uraz, hned ses zajimala o penize z pojistky, ted zase tohle.
@vokishka vám se ani nikdy nic nestalo koukám žádný pracovní úraz nic chtěla sem jen poradit co s tím váš komentář k tomu nesouvisí takže nashle😊
@vokishka je špatné se zeptat na něco skrz pracovní úraz řešte si svůj život sem mladá tak proto se ptám 😊
@vokishka píše: Více
ty s ní bydlíš, že máš takový přehled?
Nechápu tady to neustálé rýpaní, není jí dobře a pořád bude někdo nakládat. Co se to tady za ty roky stalo? ![]()
@kouřící králík píše: Více
Ja ti reknu, co se za ty roky stalo. Je tu ted kazda druha diskuse troll. To driv nebyvalo.