Střep v noze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.5.24 23:28

Střep v noze

Zdravím, syn včera ráno rozbil skleněnou dekorací. Střepi všude, vše jsem hned uklidila vytrela a několikrát pustila vysavač abych měla jistotu, že nikde nic není. Bohužel večer jsem se šla vykoupat a ještě nějaký střep zůstal a já si ho vrazila do nohy. Nešel vyndat a tak jsem jela po obědě na chirurgii kde mi to umrtvily a rozřízla ať ho vyndají ale nic nenašly. Dali mi tam mast vše obvázala a pustily mě domů. Jenže ta noha bolí jak čert pořád v tom škube tlačí píchá bodá. Nemohu na tu nohu ani došlápnout. Další vec je že kojim a mám propadlé očkování na tetanus což jsem zapomela říct. Je normální že ta noha takhle bolí? Děkuji za rady stalo se mi toto prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5632
3.5.24 00:03

Určitě dojedi znova k doktorovi. Neřekli ti, co máš dělat v případě potíží?
Taťka si takhle zapíchnul do paty kus křišťálového lustru. K doktorovi nešel, protože nerad chodí k doktorům :lol: a za 3 týdny mu ten střep vyhnisal tak, že to vymáčknul a střep vylezl. Předtím totiž taky vidět nebyl, a přitom měl nejmíň cm na délku. Ale co vím, bolelo ho to taky dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
3.5.24 06:54

Většinou to samo vyhnisá, jako třeba tříska. Tetanu se bát nemusíš, to ti nehrozí. Já bych asi počkala pár dní co to udělá, jestli se podebere a vyleze sám, pokud tam teda něco je. Teď to bolí, jak to máš rozřezené z té chirurgie, ono se to usadí. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
11.5.24 21:56

@Petra Vlckova jak to dopadlo? šla jsi znovu k lékaři nebo střep „vylezl“ sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák