Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, syn včera ráno rozbil skleněnou dekorací. Střepi všude, vše jsem hned uklidila vytrela a několikrát pustila vysavač abych měla jistotu, že nikde nic není. Bohužel večer jsem se šla vykoupat a ještě nějaký střep zůstal a já si ho vrazila do nohy. Nešel vyndat a tak jsem jela po obědě na chirurgii kde mi to umrtvily a rozřízla ať ho vyndají ale nic nenašly. Dali mi tam mast vše obvázala a pustily mě domů. Jenže ta noha bolí jak čert pořád v tom škube tlačí píchá bodá. Nemohu na tu nohu ani došlápnout. Další vec je že kojim a mám propadlé očkování na tetanus což jsem zapomela říct. Je normální že ta noha takhle bolí? Děkuji za rady stalo se mi toto prvně.
Určitě dojedi znova k doktorovi. Neřekli ti, co máš dělat v případě potíží?
Taťka si takhle zapíchnul do paty kus křišťálového lustru. K doktorovi nešel, protože nerad chodí k doktorům
a za 3 týdny mu ten střep vyhnisal tak, že to vymáčknul a střep vylezl. Předtím totiž taky vidět nebyl, a přitom měl nejmíň cm na délku. Ale co vím, bolelo ho to taky dost…
Většinou to samo vyhnisá, jako třeba tříska. Tetanu se bát nemusíš, to ti nehrozí. Já bych asi počkala pár dní co to udělá, jestli se podebere a vyleze sám, pokud tam teda něco je. Teď to bolí, jak to máš rozřezené z té chirurgie, ono se to usadí. Vydrž.
@Petra Vlckova jak to dopadlo? šla jsi znovu k lékaři nebo střep „vylezl“ sám?