Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nic se stát nemohlo. To by musel bejt sakra naráz, aby sis poškodila ledvinu. A vnitřní krvácení bys za 3 hodiny už poznala.
@Jahru píše: Více
Já bych řekla, že předcházel pořádný naráz do hlavy… Ale otřes mozku to 100% nebude ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Vždycky váhám, jestli si někdo dělá srandu anebo to myslí vážně a nevím, která varianta mi přijde horší ![]()
To bude ta, jak se v autobuse praštila do hlavy a pak ještě několikrát, aby si ověřila, jestli to není nebezpečné, že?
Budeš v pohodě. To nebolí ledviny, spíš prostě ten bok.
Zdravím, dnes jsem se při sedání si do auta narazila do oblasti ledvin. Máme sportovní sedačky viz přiložené foto (zakroužkovaná oblast) a je tam vystouplý ten bok, který je poměrně tvrdý, kožený. Přesně do toho místa jsem celou vahou narazila. Pak jsem to chtěla natočit manželovi, jestli mi to nemohlo něco udělat (vím, pitomý nápad) a udělala jsem to znovu, jen o něco min, jelikož jsem se nechtěla znovu tak narazit. Začínám užívat antidepresiva na úzkosti, syndrom vyhoření a všechno teď přehnaně citlivě prozivam. Bojím se, abych si tím nárazem nezpusobila třeba natržení ledviny. Nevím, jestli je to na pohotovost nebo tam budu za blázna. Ten bok po 3 hodinách stále cítím jak mírně bolí, do toho mám menstruaci, dost silnou, takže bych ani nevěděla, kdybych měla krev v moci. Nebo dá se to zjistit i při ms? Například přes ten papírek? Každopádně můj dotaz je, jestli jsem si takovým narazenim dvakrát po sobě (poprvé jsem se nejprve narazila na ten bok a pak až dosedla, takže celou vahou.. máme dost nízké auto) mohla s ledvinou něco udělat. Manžel říkal, že i když je ta část sedačky “tvrdá” tak je to pořad sedačka a nemám to vůbec řešit, ale mám velký strach. I skrz tu MS a nevidění případně té krve v moči. Moc děkuji za odpověď.