Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zapsal se úraz do knihy úrazů, jestli ne, tak nemáš jediný důkaz, že se Ti to stalo tam.
nebývalo
dnes jsem tady po delší době a je to tady poněkud zvláštní, všichni zaprdění, urýpaní ![]()
@kouřící králík píše: Více
Protoze se casto dtava, že veres diskusi vazne, snazis se fakt poradit, a po par strankach se zjisti, ze si zase nekdo delal srandu.
@Kiki578 píše: Více
Taky jsem si myslela, že je ti nevýše patnáct.
@Ťarbík01 píše: Více
A je to opravdu tak, že všichni Vietnamci používají jen hnusy??? Co když používaji někteří lepší věci než manikerka Češka? Jen se ptám, jak to všichni ví - jestli se to jen nepovídá… Nezastavam se jich, nikdy jsem u nich nebyla a ani to nemám v plánu. Ale já nebyla u žádné manikerky. Umělé nehty se mi ani nelíbí.
Česká pedikerka neznamená hygienu a kvalitu… každopádně ať je to co chce, mají dezinfikovat po každém klientovi nástroje… poslala bych tam hygienu…ty si na to nakap peroxid vodíku 3% a nevysiluj z pohotovosti
tetanovku máš předpokládam, na šití to není tak co tam s tebou asi udělají…
@Sára 1 píše: Více
Tak ono Vietnamci, nebo všeobecně asijské státy moc na hygienu nedbají… já už kvůli tomu ani nejím Čínu…
Ale abych jim nekřivdila u nás v obchoďáku, co tak vídám, když chodím kolem, tak používají roušky, rukavice a mají bílé pláště, co používají nevím…já si teď dělám gellak sama, ale produkty jsou taky z Číny…
A na obranu slečny, taky jsem byla na nehtech párkrát u Vietnamců, ono ta cena od Češky je kolikrát skoro až trojnásobná, u nás Vietnamec 400-600, Češka 1000-1200…
@Wilík vyšiluji skrz hygienu protože tam jim to nic neříká přemýšlím o nějaké hygieně tam poslat
@welovefashion píše: Více
A ještě musíš čekat na volný termín.
Já také chodím na nehty k Vietnamcům. S tím, že my tu zrovna máme ty čistotnější, co používají rukavice, roušky a čistí-dezifinkují si nástroje. ![]()
@Kiki578 píše: Více
Kontrolu skrze hygienu tam poslat můžeš to je to nejmenší…
@welovefashion píše: Více
Samozřejmě, Češky jsou taky pěkný prasata, kašlou do ksichtu bez roušky, na tu hygienu bych tak moc nespolihala…takže není o tom jestli je to Weitnam nebo Čech je to o lidech a jejich povahach. A už vůbec ne o cenách… dražší rovna se kvalitnější.