Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Dojdi si někam, kde ti nejprve nehty upraví a pak příp. nasadí nehtová rovnátka.
Najdi si dobrého lékaře - podologa - ten by ti mohl opravdu pomoct. Jak už psala @Havlova, úprava nehtů a nehtová rovnátka.
Synovi zarůstaly a bolestivě hnisaly nehty na palcích u nohou, ani se do nich nemusel kopnout nebo bouchnout. Potom měl na necelý rok ta rovnátka a úžasně to pomohlo! Od té doby má klid, už je to rok a půl.
Pomohla by i dobra pedikerka, segre taky porad zarůstal, i ji na chirurgii dělali plastiku nehtu a nepomohlo a pak zacla chodit na pedikúru a měla klid.
Byt mi to neprislo, po druhe atace jsem zjistila, ze to mam z jednech konkretnich bot. Jinak podolog, rovnatka, souhlasim. Me pomohlo ne strhnuti, ale orezani nehtu podelne. Tri psjdavosti a byl klid.
@smile_xxx píše: Více
U nás to až tak drahé nebylo. Každá návštěva 500,– Kč, jedno rovnátko bylo asi 1000,– Kč (teď za něj chtějí 1200,– Kč jsem koukala). Myslím, že do 5 tis. jsme se vešli, to mi za takovou úlevu přijde ještě dobré.
Jedině podolog, chce to rovnátka, jinak to bude zarůtat pořád. Zřejmě máš poškozené lůžko. Dokonce je dneska možnost chybějící nehet nebo jeho část nahradit. Celkové ošetření včetně rovnátek 1 200,– na estetické klinice v Praze. Jestli jsi z Prahy nebo okolí mohu dát osvědčený tip.
Nebo na chirurgii můžou laserem odstranit část tkáně, do které nehet zarůstá. Stojí to asi 1500.
Zarastal mi nehet. Strhavanie je metoda z dob objavovania ameriky nie? Nepamatam si nazov, ale existuje operacia na upravu nehtoveho lozka a pozicie nehtu tak aby nezarastal.
Odkedy mi urobili tuto operaciu tak nehet nezarasta, ale stale ma k tomu sklony. Normalne je vsetko bez problemov, ale po intenzivnej zatazi si vyzaduje servis ![]()
Ak napriklad cely den lyzujem, cely den na turistike s 20kg batohom, ked nakopnem stol… Pod nehtom v casti ktora bola operovana sa pri tejto intenzivnej zatazi tvori hnis, najlepsie sa odstranuje tenkymi noznickami ktorymi do odtial ‚vysparkam‘ a natlacim tam bactroban. Takto mi to funguje uz nejakych cca 30 rokov uplne v pohode.
Teda okrem toho ze doktorka je nejaka protivna a ten bactroban mi uz nechce predpisovat…
@Titty jo o těch rovnátkách jsem přemýšlel akorát nevím jestli s nimi budu moct sportovat. Dělám sporty podobné MMA a Judu
@Anonymní píše: Více
Tak to nevím, jestli s tím půjde dohromady. Ale to ti řekne doktor, domluvila bych si tam schůzku a hned budeš vědět víc. Jestli máš poblíž Kolín nebo Prahu 4, můžu doporučit toho našeho doktora, byli jsme moc spokojení.
Už mi šestkrát strhávali nehet nechápu proč, třikrát na levé noze a třikrát na pravé noze
Nechápu proč mi to furt zarůstá, jde o to že nedávno jsem se do toho palce na pravé noze jen praštil když jsem šel venku a přijde mi že mi zase začíná zarůstat, mám tam prasklinu jelikož ten nehet je už léta deformovaný s tím jak byl několikrát na zákroku
Co mám dělat když mi přijde že je to začínající zarůstající nehet? Dá se tomu zabránit?
Jinak na té levé noze mám půlku nehtu a už mi to nedoroste… Já hlavně nechápu proč mi nehet začne zarůstat jen kvůli tomu že jsem se do něho praštil nebo jsem si omylem do něho kopl při sportu.