Jak získat podnájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
13.9.17 20:17
@blobfish píše:
No jó :)) Ale tak i jako samoživitelka má dost velkou šanci třeba proti pankáčům se zanedbanou dogou, ne?

doga budu na stejné úrovni jako malé dítě. Prostě děti se rovnají zvířatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.9.17 20:41
@Netopirek píše:
doga budu na stejné úrovni jako malé dítě. Prostě děti se rovnají zvířatům.

Upřímně mě nenapadá moc věcí, které provede doga a děti ne. Věcí, které provedou děti a doga ani náhodou, bych vymyslela hodně 8)

Ale spíš jsem to myslela tak, že nepronajmeš byt lidem, kteří se zjevně nedokážou postarat ani o psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.9.17 20:55
@blobfish píše:
Upřímně mě nenapadá moc věcí, které provede doga a děti ne. Věcí, které provedou děti a doga ani náhodou, bych vymyslela hodně 8)Ale spíš jsem to myslela tak, že nepronajmeš byt lidem, kteří se zjevně nedokážou postarat ani o psa.

To asi ne, ale málo kdo sebou bere dogu když si jde prohlédnout byt. Takže dopředu toho psa nevidíš. A jestli se nepletu, tak dle zákona psa nemusíš hlásit. Majitel ho nesmí zakázat. Dítě hlásit musíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.9.17 21:05
@Netopirek píše:
To asi ne, ale málo kdo sebou bere dogu když si jde prohlédnout byt. Takže dopředu toho psa nevidíš. A jestli se nepletu, tak dle zákona psa nemusíš hlásit. Majitel ho nesmí zakázat. Dítě hlásit musíš

Jasně, ale já jsem přímo viděla pár pankáčů s dogou na prohlídce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.9.17 21:15
@blobfish píše:
Jasně, ale já jsem přímo viděla pár pankáčů s dogou na prohlídce :pankac:

tak extrémy se najdou všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
13.9.17 21:42

Anonymni, me trochu zarazi, ze uz bydlis dlouho u rodicu, ale nasetrenou mas kauci a jeden najem a zadne vlastni vybaveni krome pracky. Vzhledem k tomu, kolik se u nas pohybuji najmy bych cekala, ze budes mit tedy nasetreno vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 18:49

@jita22 tak rozepisovat se na co jsem potřebovala peníze v období, co jsem bydlela u rodičů, tady fakt rozepisovat nebudu. To už bych zašlo moc do mého soukromí, ale není to příjemná věc.

• Citovat
  • Upravit
11364
15.9.17 11:10
@Anonymní píše:
@jita22 tak rozepisovat se na co jsem potřebovala peníze v období, co jsem bydlela u rodičů, tady fakt rozepisovat nebudu. To už bych zašlo moc do mého soukromí, ale není to příjemná věc.

Tak to po tobe samozrejme nechci.Jen tedy predpokladam, ze na ten ucel uz je potrebovat nebudes.Ale stejne by asi bylo dobre to u rodicu jeste chvili vydrzet a udelat si vetsi rezervy, kdyz je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 13:16

@jita22 To máš asi pravdu. Jen jak vydržet někde, kde s tebou nepromluví ani klika od dveří

• Citovat
  • Upravit
11364
18.9.17 17:09
@Anonymní píše:
@jita22 To máš asi pravdu. Jen jak vydržet někde, kde s tebou nepromluví ani klika od dveří

Blbe.Ale tak za nekolik mesicu se da udelat slusna rezerva, pokud bys penize za najem odkladala kazdy mesic na ucet. A holt byt co nejmin doma, i kdyz v zime to jde blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 14:42

@jita22 Taky mě to napadlo, ukládat ty peníze, co bych jinak dala za nájem a počkat třeba po novém roce. To už se snažím teď, netrávit tolik času doma, ale je pravda, že v zimě to opravdu moc nejde a mimo to malá začíná být nakřáplá a já rodiče potřebuji na hlídání, když jsem v práci. Ale zrovna včera mi dal pán nabídku na krásný byt 2+1 za 7000 Kč i s částečným vybavením…a to se zase nepoštěstí denně. Je tam ale podmínka v tom, že by tam každých 14 dní od pátku večera do neděle 12:00 býval se svými syny, co za ním jezdí. Asi mě tady maminky trochu vystrašily a teď se opravdu do toho bojím jít bez rezervy, kterou nemám :?

• Citovat
  • Upravit
11364
19.9.17 17:18
@Anonymní píše:
@jita22 Taky mě to napadlo, ukládat ty peníze, co bych jinak dala za nájem a počkat třeba po novém roce. To už se snažím teď, netrávit tolik času doma, ale je pravda, že v zimě to opravdu moc nejde a mimo to malá začíná být nakřáplá a já rodiče potřebuji na hlídání, když jsem v práci. Ale zrovna včera mi dal pán nabídku na krásný byt 2+1 za 7000 Kč i s částečným vybavením…a to se zase nepoštěstí denně. Je tam ale podmínka v tom, že by tam každých 14 dní od pátku večera do neděle 12:00 býval se svými syny, co za ním jezdí. Asi mě tady maminky trochu vystrašily a teď se opravdu do toho bojím jít bez rezervy, kterou nemám :?

Ty bys sla do bytu, kam by ti lezli cizi lidi? 8o nebo jsem to blbe pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.9.17 17:25
@Anonymní píše:
@jita22 Taky mě to napadlo, ukládat ty peníze, co bych jinak dala za nájem a počkat třeba po novém roce. To už se snažím teď, netrávit tolik času doma, ale je pravda, že v zimě to opravdu moc nejde a mimo to malá začíná být nakřáplá a já rodiče potřebuji na hlídání, když jsem v práci. Ale zrovna včera mi dal pán nabídku na krásný byt 2+1 za 7000 Kč i s částečným vybavením…a to se zase nepoštěstí denně. Je tam ale podmínka v tom, že by tam každých 14 dní od pátku večera do neděle 12:00 býval se svými syny, co za ním jezdí. Asi mě tady maminky trochu vystrašily a teď se opravdu do toho bojím jít bez rezervy, kterou nemám :?

to je dobrej vykuk…a kde by byl? v ložnici nebo obýváku? to je tam 5 postelí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 18:37

@jita22 @Malaga Je to 3+1 s tím, že by měl jeden pokoj vždy jednou za 14 dní, kdy já jsem v práci. Taky se mi to moc nezdá…Myslíte, že do toho nejít…já fakt nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
10185
19.9.17 18:42
@Anonymní píše:
@jita22 @Malaga Je to 3+1 s tím, že by měl jeden pokoj vždy jednou za 14 dní, kdy já jsem v práci. Taky se mi to moc nezdá…Myslíte, že do toho nejít…já fakt nevím :think:

Do toho rozhodně nejdi. To není jen pokoj, ale budou využívat kuchyň, koupelnu, záchod…soukromí v tahu. Jo, kdyby to byl víkend jednou za půl roku, tak možná, ale mít narušené soukromí každý druhý víkend? Ani náhodou, měla bys toho plný zuby. Hledej dál, neuspěchej to. Však ono se něco vhodného najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí