Jak zvládáte žít samy s dětmi v nájmu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@markytka3 píše:
jj ted to vidim, proste jsem myslela, ze to psala poprve jako anonym a pak to odeslala omylem znova bez anonyma. jako znova jsem ten elaborat nelouskala, abych si vsimla jedne pidi vety nekde na konci… to je tak, kdyz je nekdo liny si precist pravidla, kdyz nekam vleze, jako kdyby se takto choval kazdy, to by byl mazec…
Hold jsem je nečetla, pravda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza píše:
Najdi si nějaké slušné stěhováky. Pomohou ti se vším.
Zkusím se nadechnout a uklidnit se.. Omlouvám se, jen mě to dědí teď, v tedle době..Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nenitamduch píše:jako diskuze nic moc ale ty vymyslis nesmysly normalne to zkopirovala a odepsala, asi neumi citovat nebo ji to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokčo píše:
Napadli, jen nevím, zda na ně budu mít.. Protože ex mi dluží už skoro rok Kč, které se vymlouvá, že na to má do tří let..Byla jsem s dětma na RD a on mě podváděl, kde mohl..A co jsem měla Kč a úspory šly mu..
ja porad nechapu smysl tehle diskuse, chces najit levne stehovaky, az se treba nekdy budes stehovat? proc si porad stezujes? ja matka samozivitelka, ja to mam horsi nez vy (ntb. taky ji jsem a proto nechapu tyhle litostive vzlyky), a jeste jedno ti povim, lide se na matky samozivitelky divaji skrz prsty prave kvuli takovym jako jsi ty. vetsina porad knoura, neumi si poradit v zakladnich zivotnich situacich, natahuji ruce na davky a kdyz se jim neco vytkne, tak se osoci, presne jako ty - „ja jsem prece chudinka, matka samozivitelka“
ntb. jen srabi pisi SZ, kde druhemu sproste nadaji a pak si ho bloknou
tak snad jsi si alespon ulevila, kdyz tady nenachazis pochopeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naj jednu stranu se bojím taky. V nájmu nemá člověk nikdy jistotu. Navíc se dávají smlouvy jen na 1 rok. Já se se synem musela stěhovat před vánoci, našla jsem kupodivu bydlení velice rychle, ale to byla náhoda. Měla jsem problémy s majitelkou, nevěděla co chce. Bydlela v jiném městě, bohužel ji zemřel manžel tak se chtěla vrátit. Jenže pak zase říkala že zůstane tam co je. Pak zase řekla že ten byt chce prodat, ale že se nemám bát smlouvu mám do dubna ( řekla mi to v říjnu ) a že do té doby počká nebo to prodá i se mnou. Jenže pak v listopadu přišla s 2měsíční výpovědí že.
. No naštěstí jsem nový byt našla fakt rychle, navíc kousek od školy z 1 plus 1 jsme šli do 2 plus 1 horší bylo že jsme šli ze zařízeného do nezařízeného a já neměla nic. Takže jsme to scháněli po všech čertech. Ale zvládlo se to. Vždycky se to nějak zvládne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
je to přesně naopak, @kokco je zakladatelka, ale odpovídá jí anonymní tulipán - není to ona
Souhlas, ve spechu jsem to napsala blbe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markuska85 píše:
Naj jednu stranu se bojím taky. V nájmu nemá člověk nikdy jistotu. Navíc se dávají smlouvy jen na 1 rok. Já se se synem musela stěhovat před vánoci, našla jsem kupodivu bydlení velice rychle, ale to byla náhoda. Měla jsem problémy s majitelkou, nevěděla co chce. Bydlela v jiném městě, bohužel ji zemřel manžel tak se chtěla vrátit. Jenže pak zase říkala že zůstane tam co je. Pak zase řekla že ten byt chce prodat, ale že se nemám bát smlouvu mám do dubna ( řekla mi to v říjnu ) a že do té doby počká nebo to prodá i se mnou. Jenže pak v listopadu přišla s 2měsíční výpovědí že.![]()
. No naštěstí jsem nový byt našla fakt rychle, navíc kousek od školy z 1 plus 1 jsme šli do 2 plus 1 horší bylo že jsme šli ze zařízeného do nezařízeného a já neměla nic. Takže jsme to scháněli po všech čertech. Ale zvládlo se to. Vždycky se to nějak zvládne.
presne tak, proc stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko, proste, vsechno jde, kdyz se chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
presne tak, proc stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko, proste, vsechno jde, kdyz se chce
Ale byla jsem z toho špatná ne že ne. To mi ještě několik dní po předání bytu bývalá majitelka rozčileně volala že jsem ji tam nechala strašný bordel. ( neumytá trouba, a nevyprané povlaky na matrace ) a at okamžitě naklušu to uklidit. No pusu jsem měla otevřenou hodně dlouho poté. Samozřejmě jsem nic uklízet nešla, byt byl předaný ona si to několikrát prošla a nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
ja porad nechapu smysl tehle diskuse, chces najit levne stehovaky, az se treba nekdy budes stehovat? proc si porad stezujes? ja matka samozivitelka, ja to mam horsi nez vy (ntb. taky ji jsem a proto nechapu tyhle litostive vzlyky), a jeste jedno ti povim, lide se na matky samozivitelky divaji skrz prsty prave kvuli takovym jako jsi ty. vetsina porad knoura, neumi si poradit v zakladnich zivotnich situacich, natahuji ruce na davky a kdyz se jim neco vytkne, tak se osoci, presne jako ty - „ja jsem prece chudinka, matka samozivitelka“ntb. jen srabi pisi SZ, kde druhemu sproste nadaji a pak si ho bloknoutak snad jsi si alespon ulevila, kdyz tady nenachazis pochopeni [/citace.
@markytka3 píše:
ja porad nechapu smysl tehle diskuse, chces najit levne stehovaky, az se treba nekdy budes stehovat? proc si porad stezujes? ja matka samozivitelka, ja to mam horsi nez vy (ntb. taky ji jsem a proto nechapu tyhle litostive vzlyky), a jeste jedno ti povim, lide se na matky samozivitelky divaji skrz prsty prave kvuli takovym jako jsi ty. vetsina porad knoura, neumi si poradit v zakladnich zivotnich situacich, natahuji ruce na davky a kdyz se jim neco vytkne, tak se osoci, presne jako ty - „ja jsem prece chudinka, matka samozivitelka“ntb. jen srabi pisi SZ, kde druhemu sproste nadaji a pak si ho bloknoutak snad jsi si alespon ulevila, kdyz tady nenachazis pochopeni
A vaše situace je jaká, jestli se smím ptát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
ja porad nechapu smysl tehle diskuse, chces najit levne stehovaky, az se treba nekdy budes stehovat? proc si porad stezujes? ja matka samozivitelka, ja to mam horsi nez vy (ntb. taky ji jsem a proto nechapu tyhle litostive vzlyky), a jeste jedno ti povim, lide se na matky samozivitelky divaji skrz prsty prave kvuli takovym jako jsi ty. vetsina porad knoura, neumi si poradit v zakladnich zivotnich situacich, natahuji ruce na davky a kdyz se jim neco vytkne, tak se osoci, presne jako ty - „ja jsem prece chudinka, matka samozivitelka“ntb. jen srabi pisi SZ, kde druhemu sproste nadaji a pak si ho bloknoutak snad jsi si alespon ulevila, kdyz tady nenachazis pochopeni [/citace.
@markytka3 píše:A vaše situace je jaká,jestli se smím ptát?
ja porad nechapu smysl tehle diskuse, chces najit levne stehovaky, az se treba nekdy budes stehovat? proc si porad stezujes? ja matka samozivitelka, ja to mam horsi nez vy (ntb. taky ji jsem a proto nechapu tyhle litostive vzlyky), a jeste jedno ti povim, lide se na matky samozivitelky divaji skrz prsty prave kvuli takovym jako jsi ty. vetsina porad knoura, neumi si poradit v zakladnich zivotnich situacich, natahuji ruce na davky a kdyz se jim neco vytkne, tak se osoci, presne jako ty - „ja jsem prece chudinka, matka samozivitelka“ntb. jen srabi pisi SZ, kde druhemu sproste nadaji a pak si ho bloknoutak snad jsi si alespon ulevila, kdyz tady nenachazis pochopeni
@Markuska85 píše:
Naj jednu stranu se bojím taky. V nájmu nemá člověk nikdy jistotu. Navíc se dávají smlouvy jen na 1 rok. Já se se synem musela stěhovat před vánoci, našla jsem kupodivu bydlení velice rychle, ale to byla náhoda. Měla jsem problémy s majitelkou, nevěděla co chce. Bydlela v jiném městě, bohužel ji zemřel manžel tak se chtěla vrátit. Jenže pak zase říkala že zůstane tam co je. Pak zase řekla že ten byt chce prodat, ale že se nemám bát smlouvu mám do dubna ( řekla mi to v říjnu ) a že do té doby počká nebo to prodá i se mnou. Jenže pak v listopadu přišla s 2měsíční výpovědí že.![]()
Děkuju moc za podporu
Mate pravdu, zvládnout se to musí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokčo píše:
A vaše situace je jaká, jestli se smím ptát?
prosim, nauc se konecne citovat, tohle je desne!!! staci jednou kliknout na citace a je to… jaka me ma situace? pohoda, jazz, staci neknucet a spolehat se na sebe, a kdyz prijde nejaky „problem“, umet jej spravne definovat a snazit se vyresit… u tebe zadny problem nevidim, mozna se nekdy jednou budes stehovat a ty se hroutis z nejake, zatim neaktualni situace. viz. tva citace - kdyz vidim, ze se to po me neda cist, dam upravit a odmazu opakovanou citaci, at to ma nejakou stabni kulturu, nemyslis? proste umet si poradit, kdyz neco neni, tak jak dle meho ma byt… porad nechapu, proc se desis nejakeho stehovani ted
ntb. v nejistote myslim ted zije 99% obyvatel samozivitel, nesamozivitel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
Máte pravdu, holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
prosim, nauc se konecne citovat, tohle je desne!!! staci jednou kliknout na citace a je to… jaka me ma situace? pohoda, jazz, staci neknucet a spolehat se na sebe, a kdyz prijde nejaky „problem“, umet jej spravne definovat a snazit se vyresit… u tebe zadny problem nevidim, mozna se nekdy jednou budes stehovat a ty se hroutis z nejake, zatim neaktualni situace. viz. tva citace - kdyz vidim, ze se to po me neda cist, dam upravit a odmazu opakovanou citaci, at to ma nejakou stabni kulturu, nemyslis? proste umet si poradit, kdyz neco neni, tak jak dle meho ma byt… porad nechapu, proc se desis nejakeho stehovani tedntb. v nejistote myslim ted zije 99% obyvatel samozivitel, nesamozivitel…
Máte pravdu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markuska85 píše:
Ale byla jsem z toho špatná ne že ne. To mi ještě několik dní po předání bytu bývalá majitelka rozčileně volala že jsem ji tam nechala strašný bordel. ( neumytá trouba, a nevyprané povlaky na matrace ) a at okamžitě naklušu to uklidit. No pusu jsem měla otevřenou hodně dlouho poté. Samozřejmě jsem nic uklízet nešla, byt byl předaný ona si to několikrát prošla a nic.
Teeda, to je zacházení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokčo píše:
Ahoj, jsem maminka dvou dětí 10 a 7,žiju s něma sama po rozvodu(manžel mě neustále podváděl) v 2+1najmu který jsem si musela najít (žili jsme v RD ex),mám je ve výhradní péči. Trapi mě otázka financí(koho teď ne),ale nejvíce budoucnosti. Nemam rodiče, ani sourozence co by mi pomohli, až se budu stěhovat jinam. Navic mám strach, že další být se mi nepodaří sehnat, ne každý chce pronajímat svůj byt samozivitelce.Na vlastní bydlení teď nedosahuji.Jak to zvládáte samy bez partnera?Příspěvek upraven 21.03.23 v 09:43
To zvládneš, věř si. Kamarádka žije sama už 3 roky a zvládá to čím dál lépe i když jí už dvakrát zvedly nájem. Ušetří si i na dovču k moři s dcerou. Jako fakt koukám, že teď platila velkou opravu auta a ještě jede k moři. Fakt, že za celou dobu nekoupila nic do domácnosti, má byt zařízený, takže za takové věci neutratí, oblečení kupuje po taškách na mimibazaru, Tv má jen základ a samozřejmě chodí z práce domů. Na stěhování si sehnala tehdy někoho z práce za pětikilo. Rodiče má daleko. Prostě to nějak jde. Člověk se oprostí od zbytečností. Jak se říká, dřív jsme nic nepotřebovali a také to šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit