Jaka dieta vám pomohla?

Anonymní
21.4.23 19:31

Jaka dieta vám pomohla?

Děvčátka jaká dieta Vám pomohla shodit a neměli jste po ní jojo efekt? Byla zkrátka efektivní? Nechci hladovění, chci jen začít nějakou cestu k hubnutí a pak si ji udržovat. Kalorické tabulky mám, jde mi opravdu jen o diety a Vaše zkušenosti. Děkuji Vám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
21.4.23 19:40
@Anonymní píše:
Děvčátka jaká dieta Vám pomohla shodit a neměli jste po ní jojo efekt? Byla zkrátka efektivní? Nechci hladovění, chci jen začít nějakou cestu k hubnutí a pak si ji udržovat. Kalorické tabulky mám, jde mi opravdu jen o diety a Vaše zkušenosti. Děkuji Vám :kytka:

hlavně žádná dieta, ale trvalá změna životního stylu a pohyb, nic jiného nefunguje, dietama typu bez sacharidů, bez bílkovin, bez cukru apod…si člověk huntuje metabolismus a dlouhodobě je to neudržitelný :oops: :) Doporučuju poradu s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.4.23 20:20

Přerušovaný půst, ale to není dieta, ale stravovací režim.

• Citovat
  • Upravit
27105
21.4.23 20:21

Dělená strava. Pozitivní na ní je, že netrpíš hlady, ale opravdu se najíš do syta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
21.4.23 21:56

Dieta určitě ne. Diety nic neřeší. Mě pomohl jídelníček na míru. Neměla jsem hlad ani moc chutě a váha šla dolů. A nebylo to vůbec náročné.
Jojo efekt bohužel nastal, ale u mě je to zajídáním stresu sladkostmi. Naštěstí řeším jenom +/- 4-5 kilo.

• Citovat
  • Upravit
10185
21.4.23 21:58

Prerusovany pust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.4.23 23:31

Nedržela sem vyloženě dietu, ale zapisovala do KT a hlídala si hodně pitný režim. Pouze čistá voda, kafe a nebo neslazený čaj. Denně cvičení a vynechala sem smažené, sladkosti a pečivo. Občas se nic nestane, ale na sobě mám vyzkoušené, že na moje špíčky to zabírá :palec:

• Citovat
  • Upravit
26725
22.4.23 03:13

Low carb, prerusovany pust. Uz asi 11 let. :think: Ten prerusovany pust prisel tak nejak sam od sebe, ani nebyl v planu. Hele, stravovani, kde si dam steak, bacon, tucne syry na chut? Mne vyhovuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
22.4.23 07:41

Kalorické tabulky a jíst tak aby to mělo hlavu a patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.4.23 09:52

Žádná dieta, ale poradně začít jist a dodržovat příjem živin. Vyzkoušela jsem hodně, ale pomohli mi až tabulky a krabičky (ale chápu, že to je drahá záležitost). Každopádně nejvíc pomohlo vytvořit si na týden jídelníček, zapsat si ho do tabulek abych věděla, že splňuje všechny hodnoty a pak jen jist podle toho. Většinou jsem byla naprosto přecpaná (hlavně kvůli dodržování příjmu bílkovin, to udělalo největší rozdíl).

Hodně štěstí a vůle :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
25.4.23 13:05

Jak píšou holky, žádná dieta, ale kvalitní jídelníček na míru a pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.23 13:46

Já jsem zrovna znovu najela na LowCarb. Dřív jsem s tím krásně hubla…pak jsem to trošku flákala a něco málo nabrala, ale teď frčím vesele s váhou dolů dál. Přerušovaný půst taky není úplně na škodu. A do tabulek si taky píšu. Vypočítala jsem si na paleosnadno v kalkulačce co kolik mám jíst. Sacharidy mám na 50g a zbytek se rozpočítá podle váhy. Důležité být v deficitu ale nejíst pod bazál… klasika akorát bez sacharidů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze