Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé mamky potřebuji znát váš názor jde o to že jsem koupila kupon do Slovinska je to cesta dvě noci v autobuse dvě na ubytování v ceně mám cestu ubytování a snídaně vstupy budu muset doplatit zhruba 50 eu program velmi nabitý návštěva hlavního města termálů moře hor ted uvažuji nad tím jestli jsem zvolila dobře a nejed raději na Dolní Moravu kde bych za ty peníze spala čtyři dny a měla pohodu a netrmácela se cestou s organizovaným průvodcem ale rozvrhla bych sama co by jsme na té Dolní Moravě dělala vyžití je tam velké mamutíkův park rozledny lanovka bobová dráha turistika koupání co by jste volili vy obojí je zajímavé nevím jak se rozhodnout
No, tak to záleží na tom, co chceš ty, já bych si z toho nevybrala ani jedno. Na Moravu mě nikdo nedostane ani párem volů, koupat se a jezdit na bobech můžu v Praze. Slovinsko je nádherná země, kde jsem několikrát byla a o víkendu tam jedu znovu, ale nesnáším organizované výlety, připadá mi to jako nahánění dobytka.
Ty si musíš rozmyslet, jestli chceš poznat cizí zemi nebo moravu ![]()
@loulek tak s dcerou bych jela určitě na moravu - nebo aspoň moje dcera by si v tom věku poznávací zájezd rozhodně neužila ![]()