Jaká jste vybrali jména?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16982
18.8.14 20:07

Sofii je tolik, že tu nechceme, nechceme ani Matyáše, Eliáše apod. Prostě ty co jsou v modě a pak jich bude ve škole sedět 5 v jedné třídě… Viz epidemie Pavlů a Petrů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.8.14 20:07

Ahoj, u nás byl trochu boj. Pro kluka jsem chtěla Jáchyma, to manžel odmítal, ale jiné jsme nevymysleli, tak by to byl asi Libor po něm. A pro holku chtěl zase manžel Doubravku a tu jsem zase nechtěla já. Nakonec vyhrál kompromis a jak já říkám, vlk se nažral a koza zůstala celá a nakonec si myslím, že je to dokonalá kombinace. Dcera se jmenuje Denisa Doubravka Brůčková. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.8.14 20:13

@Gabulle
Lily je moc hezké jméno. Kdy má svátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734

Já mám Julii a Viléma, Vilík měl být nejprve holka, tak to měla být Maruška. Jinak máme klasické české příjmení Švecovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982

@Doubra1 Já sama jsem Denisa a miluju to jméno. Je krásný, najde se spoustu zdrobnělin a alternativ. Jen mi příjde divné volat na někoho svým jménem. A na holce se jako jediné shodneme. Je ve hře Barbora a Rebeka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.8.14 20:14
@Mishulee píše:
@Gabulle
Lily je moc hezké jméno. Kdy má svátek?

co jsem tak zjistovala, tak ho lidi slavi 25.2. na Lilianu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
18.8.14 20:14

Máme Václava a křtěný je František, pokud druhé bude kluk bude to František a pokřtíme ho na Václava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
18.8.14 20:16

Synové jsou Daniel a Eliáš.
Eliášek měl být do poslední chvíle Patrik, rozmysleli jsme se asi týden před porodem.
Holka měla být Klaudie, ale teď bych dala Patricii…ale to je momentálně silně neauktuální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.8.14 20:18
@ka2ka píše:
Máme Václava a křtěný je František, pokud druhé bude kluk bude to František a pokřtíme ho na Václava :lol:

To je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
18.8.14 20:20

@Mishulee dík manžel chce tyhle dvě jména protože je to v rodině tradice tak proč to nezjednodušit budu doma na všechny volat Vašku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.8.14 20:22

@chs.jasmin - Barbora je také moc hezká. Tu mám v plánu zařadit, pokud bychom měli ještě jedno dítě, tedy holku. Byla by to Beata Barbora Brůčková - aby jí to nebylo líto. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.8.14 20:24

Ahojky my mame doma Tadeáška..Az bude casem druhe miminko, a byla by to holka asi by to byla Sofia, a u kluka nevim, to bude nejspis boj.. ;) Me se hodne libi ty cizejsi jmena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.8.14 20:31

Máme Lilien, kluk by byl Lukáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.8.14 20:32

Doma máme holky - Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu a kluky - Tobiáše a Rafaela.
Teď to bude buď - holka Zuzana nebo kluk Eliáš či Jonáš (chci já) nebo Benjamin (chce manžel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.8.14 20:36

@chs.jasmin Martin :mavam: a narodil se nám 11.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze