Jaká nosní odsávačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
29.1.12 21:19

Já používala hadičkovou i ten balonek,ale proti vysavačem to fakt nevytahne tu zadní rýmu,vysavač je naprosto bezkonkurenční,třeba se vám bude hodit,koupila bych ho kvůli tomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.1.12 21:36

Odsávačku na vysavač mi doporučil i náš pediatr, říkal, že je šetrnější než ta hadičková. A já jsem opravdu spokojená, mám nosátko a stála asi 230 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.1.12 07:16

tak vidím že budu muset asi investovat do vysavače no.. :cert: ale nevim teda jestli kupovat už před porodem, když tady čtu že některé dítka ani na rýmu moc netrpěli..
No hodím to na seznam až jako poslední…asi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14856
30.1.12 09:18

jestli to budete mit jako zbytecnej zdorb doma, tak urcite az po porodu, dceri je asi 16 mesicu a pouzila jsem ji jen parkrat a myslim, ze by se nic nestalo, kdybych ji nepouzila vubec.

sazela jsem celkem na prevenci - homeopatie (oscillocinum v pripade nemoci nekoho z rodiny nebo zacinajici priznaky). Na zacatku jsem cistila nosik tim nosnim olejem. http://www.karelhadek.eu/…shop/detail/?…
dale je dobra vincentka.

u starcich deti i etericke oleje na zlepseni dychani.

ted pokukuju po vysavaci tycovem ale s hadici, i kdyz mame prevazne prkna a koberec jeden malej, tak stejne nezametam a radsi vysavam. Takze nez nejaky levny vysavac, radsi bych koupila neco poradnejsiho na podlahy a co treba vysaje i sedacku (to se u vetsich prcku bude taky hodit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.1.12 09:28
suik píše:
jestli to budete mit jako zbytecnej zdorb doma, tak urcite az po porodu, dceri je asi 16 mesicu a pouzila jsem ji jen parkrat a myslim, ze by se nic nestalo, kdybych ji nepouzila vubec.

sazela jsem celkem na prevenci - homeopatie (oscillocinum v pripade nemoci nekoho z rodiny nebo zacinajici priznaky). Na zacatku jsem cistila nosik tim nosnim olejem. http://www.karelhadek.eu/…shop/detail/?…
dale je dobra vincentka.

u starcich deti i etericke oleje na zlepseni dychani.

ted pokukuju po vysavaci tycovem ale s hadici, i kdyz mame prevazne prkna a koberec jeden malej, tak stejne nezametam a radsi vysavam. Takze nez nejaky levny vysavac, radsi bych koupila neco poradnejsiho na podlahy a co treba vysaje i sedacku (to se u vetsich prcku bude taky hodit)

no já když už tak jsem pokukovala po robotickém vysavači.. :think: což by asi v případě nosní odsavačky bylo na nic..my totiž nemáme ani sedačku na vysávání ( teda máme koženkovou, což stačí přetřít nějakým hadříkem a je )
Takže to když tak nechám až po porodu, mamka měla 3 děti a všechny odsála jen hadičkovou, tak nevím - já si na to teda netroufám, takže bych raději bud tu na baterie nebo vysavačovou )

• Citovat
  • Upravit
14079
30.1.12 10:05

Taky máme vysavačovou a nedám na ní dopustit. Každou zimu jsou kluci nachlazení alespoň jednou. Buď to starší přinese ze školky, nebo muž z práce, nebo prostě nastydnou venku. Podle mě už nám to párkrát zachránilo uši od píchání (z mužovy strany jsou problémy se zůženými zvukovody).
Zkoušela jsem i tu hadičkovou z lékárny. Sice mám dost slušnou sílu tahu, ale problém je v tom, že natáhnu - dítě se rozkašle a hlen vdechne nebo polkne, protože neudržím ten tah dost dlouho. Vysavač to zvládne na jedničku s nejslabším výkonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
30.1.12 11:58
smurfka píše:
tak vidím že budu muset asi investovat do vysavače no.. :cert: ale nevim teda jestli kupovat už před porodem, když tady čtu že některé dítka ani na rýmu moc netrpěli..
No hodím to na seznam až jako poslední…asi. :nevim:

Odsávačku koupíš v každé lékárně, dopředu ji nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.1.12 12:00

smurfka: jj, robotickej by se mi taky libil, ale obcas prave potrebuvu vysat zapadly drobky v sedacce…

ja o vysavacovy zatim ani moc neuvazuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí