Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já používala hadičkovou i ten balonek,ale proti vysavačem to fakt nevytahne tu zadní rýmu,vysavač je naprosto bezkonkurenční,třeba se vám bude hodit,koupila bych ho kvůli tomu ![]()
Odsávačku na vysavač mi doporučil i náš pediatr, říkal, že je šetrnější než ta hadičková. A já jsem opravdu spokojená, mám nosátko a stála asi 230 Kč.
tak vidím že budu muset asi investovat do vysavače no..
ale nevim teda jestli kupovat už před porodem, když tady čtu že některé dítka ani na rýmu moc netrpěli..
No hodím to na seznam až jako poslední…asi. ![]()
jestli to budete mit jako zbytecnej zdorb doma, tak urcite az po porodu, dceri je asi 16 mesicu a pouzila jsem ji jen parkrat a myslim, ze by se nic nestalo, kdybych ji nepouzila vubec.
sazela jsem celkem na prevenci - homeopatie (oscillocinum v pripade nemoci nekoho z rodiny nebo zacinajici priznaky). Na zacatku jsem cistila nosik tim nosnim olejem. http://www.karelhadek.eu/…shop/detail/?…
dale je dobra vincentka.
u starcich deti i etericke oleje na zlepseni dychani.
ted pokukuju po vysavaci tycovem ale s hadici, i kdyz mame prevazne prkna a koberec jeden malej, tak stejne nezametam a radsi vysavam. Takze nez nejaky levny vysavac, radsi bych koupila neco poradnejsiho na podlahy a co treba vysaje i sedacku (to se u vetsich prcku bude taky hodit)
suik píše:
jestli to budete mit jako zbytecnej zdorb doma, tak urcite az po porodu, dceri je asi 16 mesicu a pouzila jsem ji jen parkrat a myslim, ze by se nic nestalo, kdybych ji nepouzila vubec.sazela jsem celkem na prevenci - homeopatie (oscillocinum v pripade nemoci nekoho z rodiny nebo zacinajici priznaky). Na zacatku jsem cistila nosik tim nosnim olejem. http://www.karelhadek.eu/…shop/detail/?…
dale je dobra vincentka.u starcich deti i etericke oleje na zlepseni dychani.
ted pokukuju po vysavaci tycovem ale s hadici, i kdyz mame prevazne prkna a koberec jeden malej, tak stejne nezametam a radsi vysavam. Takze nez nejaky levny vysavac, radsi bych koupila neco poradnejsiho na podlahy a co treba vysaje i sedacku (to se u vetsich prcku bude taky hodit)
no já když už tak jsem pokukovala po robotickém vysavači..
což by asi v případě nosní odsavačky bylo na nic..my totiž nemáme ani sedačku na vysávání ( teda máme koženkovou, což stačí přetřít nějakým hadříkem a je )
Takže to když tak nechám až po porodu, mamka měla 3 děti a všechny odsála jen hadičkovou, tak nevím - já si na to teda netroufám, takže bych raději bud tu na baterie nebo vysavačovou )
Taky máme vysavačovou a nedám na ní dopustit. Každou zimu jsou kluci nachlazení alespoň jednou. Buď to starší přinese ze školky, nebo muž z práce, nebo prostě nastydnou venku. Podle mě už nám to párkrát zachránilo uši od píchání (z mužovy strany jsou problémy se zůženými zvukovody).
Zkoušela jsem i tu hadičkovou z lékárny. Sice mám dost slušnou sílu tahu, ale problém je v tom, že natáhnu - dítě se rozkašle a hlen vdechne nebo polkne, protože neudržím ten tah dost dlouho. Vysavač to zvládne na jedničku s nejslabším výkonem.
smurfka píše:
tak vidím že budu muset asi investovat do vysavače no..ale nevim teda jestli kupovat už před porodem, když tady čtu že některé dítka ani na rýmu moc netrpěli..
No hodím to na seznam až jako poslední…asi.
Odsávačku koupíš v každé lékárně, dopředu ji nekupuj.
smurfka: jj, robotickej by se mi taky libil, ale obcas prave potrebuvu vysat zapadly drobky v sedacce…
ja o vysavacovy zatim ani moc neuvazuju…