Jaká plastová okna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1174
1.6.13 21:28

My máme trojskla od Vekry a jsme maximálně spokojeni. Tím, že jsme měli okna do celého rodinneho domu vč. Vchodových dveří a objednavali jsme je na zimu, dostali jsme slevu 46 %. Preferovali jsme kvalitu, cenu a zaruky. Vekra okna vyrábí a sama montuje. Pozor na firmy, které okna nevyrábí. Při výběru dodavatele jsme narazily na firmy, které okna jen montují a samotná okna dodává jiná firma. Pak by případná reklamace mohla být problematická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
2.6.13 01:04
Tak pokud takovou firmu, která vám nakoupí materiál, zaplatí lidi a vyrobí okna bez zálohy najdete, tak to pak OK…
@Camael píše:
Jak neovlivním??? Já jsem zákazník, nabídek oken jsou tři pr…e, tak takovou smlouvu prostě nepodepíšu. Nechceš? Neva, bude chtít zakázku jiná firma. V dnešní době, kdy má člověk převážně špatný zkušenosti, by měl být ostražitý. Já taky dala zálohu, pak z nich tahala okna o tři týdny dýl, ale nedoplatila jsem nic, dokud nebylo komplet hotovo, a taky se pak jinak smekali. Po téhle zkušenosti bych už dělala ofuky i s tou zálohou. Jsou i firmy, co dělají bez zálohy.
  • Citovat
  • Upravit
40270
2.6.13 08:07

@Dorothea
Ano, našla jsem. Někomu asi už došlo, že těch ošizených už je hodně, lidi mají strach, tak to oni jako firma risknou bez zálohy, ale zakázek mají dost. Z jejich pohledu to musí být ale taky pořádná odvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.13 18:39

Aspinex nebrat

Firmu kterou určitě nebrat je Aspinex z Prahy. Na konci listopadu 2012 jsme s nimi sepsali smlouvu na dodání 3 oken a 1 dveří s termínem dodání na konci února 2013. Po zaplacení zálohy s nimi začala váznout komunikace. Když se přiblížil termín realizace, tak přestali na 3 týdny úplně komunikovat, na maily nikdo neodpovídal, telefony nikdo nebral a až pod pohrůžkou soudu se teprve ozvali. A slibovali že během 14 dní mi okna namontují. Samozřejmě že se tak nestalo, vymlouvali se na různé důvody a opět slíbili že to během 14 dní namontují a tak se to pořád opakovalo až do konce května. Nyní jsem jim napsal, že odstupuji od smlouvy, tak uvidím jak se zachovají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.13 20:16

okna sokol

My si vybrali okna od firmy Sokol která je z Břeclavi. Je to přesně rok co jsme udělali velkou chybu pořád dokola reklamujeme dveře, ale neuspěšně majitel slibuje občas někoho pošle a pořád dokola. Arogantní, zapírá se peníze jsme museli dát do druhého dne. dneska tu byl pán z jiné firmy a řekl jedině vyměnit celé dveře, ale tomu se pan Sokol brání protože by tím musel přiznat chybu že to byla fušeřina a hlavně by je musel zaplatit a to dokud se bude pořád vymlouvat že se na odstranění závady pracuje nikdy neudělá. jak z toho ven :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.13 20:18

okna sokol

My si vybrali okna od firmy Sokol která je z Břeclavi. Je to přesně rok co jsme udělali velkou chybu pořád dokola reklamujeme dveře, ale neuspěšně majitel slibuje občas někoho pošle a pořád dokola. Arogantní, zapírá se peníze jsme museli dát do druhého dne. dneska tu byl pán z jiné firmy a řekl jedině vyměnit celé dveře, ale tomu se pan Sokol brání protože by tím musel přiznat chybu že to byla fušeřina a hlavně by je musel zaplatit a to dokud se bude pořád vymlouvat že se na odstranění závady pracuje nikdy neudělá. jak z toho ven :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.10.13 00:19

OKNA JIS 8mi komorová - máme a jsem spokojená, u nich se dalo zvolit jakou dát zálohu, pak podle toho dali i slevu (čím větší záloha, tím větší sleva).Rychlá komunikace a hlavně jednání, jela jsem se podívat i přímo do fabriky, jestli nevzrábí z polskejch recyklátů!
Tytéž okna má i firma OKNA ŠEVČÍK. Pomalý jednání co se týče servisu a seřízení, reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.10.13 00:25

Jo, jsou to trojskla, okna mají kování Deceuninck, rám je ocelový. Máme jich v kamenným baráku celkem 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.10.13 08:28

Rozumíte plastákům technicky? Dvoukomorová, tříkomorová, parozábrana apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.11.14 13:53

Dneska už se dělá 5 až 8 komor, ale o počtu komor to není spíš o šířce rámu a kvalitě plastu. Taky se dávají do rámu různé izolační výplně, aby se zlepšila, právě izolační vlastnost okna. Důležitá je i kvalita kování a skel. Trojskla jsou lepší a kování by mělo být bytelné, aby se v tom okně nevysypalo. My jsme brali okna od Vekry, právě kvůli kvalitě a solidnímu jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný