Jaká restaurace pro maminky a těhotné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
mes e to libi -u nas je super restaurace s paradnim detskym koutkem a maji tam i fajn detske menu , na leto maji venku piskoviste a podobne blbinky,prebalovak teda ne ale zas dost mista a drevena podlaha takze deti muzou v pohode litat -ta podlaha je myslim dost dulezita-alespon z meho hlediska-a taky nabytek tam nema zadne ostre hrany takze dite sice muze spadnout ale myslim ze by se nezranilo-neni to detska restaurace ale je to tam fajn uzpusobene a dost lidi to tam ma rado jmenuje se ZOO 1320 jestli si to nekde vyhledas ale asi enmaji www stranky a pak vim o jednom centru (ne klasicke MC) a tam byva cviceni a podobne a tam maji stolecky na pripadnou kavu a obcerstveni a i hraci koutek taky hezky ale spis je to tam na to kafe menu nemaji zadne a je to tam dost nahustene a male takze spis pro mamci sednout pred cvicenim s partnerem bych tam nesla urcite a o prijemnem posezeni to taky moc neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že blbost a moc velké riziko to při dnešním baby boomu není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
dobrý nápad:-) Ve větším městě nebude nouze o zákazníky) A třeba pro předškoláčky nebo starší batolátka nějakou „zabavovatelku (zabavovatele) - studentku (studenta)“ třeba pro malování, modelování, korigování her. Zajímavě a prakticky řešit prostor (klidnější místo pro kojení, pokec těhotných, koutek pro ty nejmenší lezce). Dobře to promyslet s meníčkama, abyste na tom neprodělali kalhoty a taky počáteční náklady nebudou nejmenší… Kde inzerovat určitě víte:-) A neotálet, abychom to s mladým stihli (pokud jste z Prahy):-)))
Tak ať se daří:-)
P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbost to není, můžete to zkusit ale riziko je vše. Pokud nejste bohatý budete si muset vzít půjčku a buď to výjde nebo ne, v nejhoršim Vám zbyde na krku splácení… Ale nápad je to dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to je super napad, doufam, ze to budeme nekde pobliz nas, urcite bych se do takove restaurace podivala. Pro maminky s detma toho moc neni, spis skoro nic. Moc drzim palce, aby Vam to vyslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je parádní nápad a prosím prosím někde poblíž Prahy, jo.
Budeme pravidelnými návštěvníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju všem za názor. Mě samotnou štve, že není s mrňousem kam zajít. Člověk, aby se doprošoval, jestli nevadí kočár, jestli tamto nebo ono. A to jsme docela početná skupina - myslím tím nás maminky! Tak my na to sednem a až to bude a vrhneme se na to, určitě dám vědět!
- Citovat
- Upravit
Myslím, že nápad je to skvělý, stačí pak dát odkaz na emimi a podobný servery a myslím, že se budete mít co ohánět a narváno bude stopro.
Rozhodně to chce dobře promyslet, ale největší problém bude podle mě s hledáním prostor … aby to bylo v přízemý a nemusel se nikam složitě po schodech dopravovat kočárek, případně vozík, dostatečný prostor na sociálky, aby tam bylo místo na přebalení, aby to bylo nejlíp ve dvoře nebo s předzahrádkou s plůtkem, aby se dalo v létě sedět venku a nebyl strach, že dítě vběhne pod auto
Co mě taky napadlo k menu:
myslím, že co jsi psala je výborný, zkusila bych to doplnit o takový ty salátový a ovocný stoly, kde si nabereš co chceš a podle váhy zaplatíš.
Počítej, že vybavení bude stát majlant, hlavně co se tý kuchyně týče, pak taky vzduchotechniku - pokud to budou nový prostory, který nebyly dřív jako restaurace, nábytek, hračky, … chtělo by to najít někoho, kdo už alespoň pomáhal při zařizování nějaké restaurace, aby vám nic neuteklo. Možná by se podařilko sehnat i nějakého sponzora, který by pomohl s např vymalováním, nábytkem, reklamou, potravinama, hračkama, …
Myslím, že by se mohly najít firmy, který by to mohly pomoc zaštít a měli tam zadarmo reklamu ![]()
Taky mě ještě napadlo, že když tam bude koutek pro děti, že by to chtělo částečně oddělit pro menší a pro větší děti, aby se nepozabíjeli. Jo a nedávno jsem viděla takovou velkou molitanovou „jako stavebnici“ a děti ve věku 4-5 let si s tím náramně vyhráli a stavěli si z toho domeček a auto apod
Takže pokud máte chuť a elán, tak to rozhodně za zkoušku stojí.
Držím palce a těším se na zprávy, jak se to vyvine ![]()
Sandra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jedna poznámka. Našla jsem idnes tento článek s názvem Mít děti je sranda:
http://ona.idnes.cz/…_pribehy.asp?…
a pod ním je příšerná debata několika pitomců o tom, zda děti do restaurace ano či ne. Jen mě to utvrdilo v tom, že pro mámy s dětmi nejen skoro nic není, ale ještě je navíc mnoho lidí s hodně pokrouceným nazírání na ně, kojení atd. Až mi z toho vstaly vlasy na hlavě. Proboha, nikdy by mě nenapadlo, že jsou lidi tak nepřátelští!!! O to větší elán mi to ale dodalo ke spřádání mých plánů ![]()
A jak říkám, omlouvám se za to inkognito, já se odtajním, až bude něco konkrétního, bude to překvápko ![]()
- Citovat
- Upravit
Halooo, anonymní, tak jak to s překvápkem vypadá? Taky bych s rodinkou zašla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
yes!
HURAA!
už aby to bylo a pokud možno v praze! Jsem v tom a mam problem si vybrat v restauraci jidlo na ktere bych opravdu mela chut a nezvracela..tak sem s tim!!!:)
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj holky, potřebuju znát váš názor a omlouvám se za inkognito, slíbila jsem, že to ještě nevykecám
. Zvažujeme s kamarádkou otevření restaurace pro rodiče s dětmi, která bude OPRAVDU dětem přizpůsobená - tzn. místo pro kočárky, přebal. pult, menu pro děti, spec. menu pro kojící matky (které nemohou jíst vše, že ano), menu pro budoucí maminky, hrací koutek atd. Zkrátka tak, aby si maminka s batoletem mohla s kamarádkami vyrazit na oběd a nemusela bojovat s dveřmi, nábytkem a pod. Ale nic jako Mc Donald, něco mnohem komornějšího a příjemnějšího. Přemýšlíme, že bychom tam po večerech pořádali přednášky pro maminky a těhotné. Prostě takové mateřské centrum. V mnoha restauracích třeba mají nekuřácký salonek, ale je to taková z nouze ctnost, navíc se tam u stolů nesedí pohodlně. Chtěli bychom tam udělat i spec. dietní menu pro alergiky a podobně. Přemýšlíme o tom s kamarádkou už nějakou chvíli. Chtěly bychom to mít prostě vymakané, ale pořád nevím, jestli to není blbost a velké riziko.....co vy na to? Díky za každý názor.