Jaké auto pro 3 děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.7.08 08:06

VW transporter :-) tam se vas vejde :-) jezdim uz jedine s timto, je to milacek auto :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.7.08 11:18

my máme Galaxy - naprostá spokojenost :-) elda

• Citovat
  • Upravit
2786
8.7.08 18:05

Myslim ze hodne zalezi jestli se bavime o aute novem nebo ojetem. Bratr ma PEugeota 807, ma tri deti ale jen dve v autosedacce. Koupil ojety a uz mel asi tri opravy - ne male financne. On s tim jezdi v pohode, jeho zena by si po centru ,kde bydli s tim netroufla.

Slysim hodne chvaly na Opel Zafira, nebo i Ford Galaxy - do tech bych se nebala az tak jit ,kdyby byly i ojete. DO francouzskeho auta jo.

Jinak je to i tom, jestli chces jezdit s autobusem nebo autem , jak to mate s parkovanim , kde bydlite , kde jezdis nejcasteji :)

Zatim cekame teprve druhe dite - nejaka teorie o tretim je take , ale to je hoooooooooodne daleko - mne osobne se libi spise prostorne kombiky nez MPV.

Nekdo tady chvalil Multiplu - uz jsem taky slysela, jak je mega prostorna vevnitr, na krase bych asi uz tak netrvala.

Tak stastny vyber ! N,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.7.08 19:19

Tak ja mam sice jen 2 deti, ale mame Ford mondeo, je to korab, sice 5ti mistni ,ale 3 autosedacky s prehledem..........mam odskouseno 2×15-36 +1×9-36
1× 0-13+ 1×9-36+ 1× 9-18
1× 9-36+ 2× 0-13

uplne super, navim mame velky kufr, kam narvu 2 sportaky Slalomy, nebo Slalom + jakekoliv golfky + Slalom a x-lander XA

Fakt jsem za tohle auticko rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
14.12.11 22:59

Ráda bych obnovila toto téma, přecijen autíčka už se prodávají nová…

Asi budeme pořizovat nové auto, ještě nevím jestli ojetinu nebo se zmůžeme na skutečně nové. Chtěla bych, aby se dozadu vešly 3 velké autosedačky, případně pohodlně! dospělý a dvě sedačky. Jaká autíčka máte a jak jste s nimi spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.12.11 23:02

Pro mě jejluxusnější vůz pro ženskou s dětmi je vw sharan. V poho dozadu 3 děli dozadu nesloženej kočár… má spoustu vychytávek.Dělají již několik let takže dle financí můžeš vybrat rok výroby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.12.11 23:07
denca29 píše:
Pro mě jejluxusnější vůz pro ženskou s dětmi je vw sharan. V poho dozadu 3 děli dozadu nesloženej kočár… má spoustu vychytávek.Dělají již několik let takže dle financí můžeš vybrat rok výroby
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
14.12.11 23:07

A co něco velkého stylu VW Multivan? Hlavně teda né nové, nejlepší T4, nové mají špatný motory… T4 mají nesmrtelný :pankac: velký krasavec, krásně se s ním jezdí, pohodlný a 7 míst :mrgreen:

A nebo menší vozy stylu, jak píšou holky, Sharan, Alhambra, Galaxy, tyhle auta z této řady má i peugeot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
14.12.11 23:24

Koukám na ten Multivan - vždyť to vypadá jako dodávka. 8o Jak se s tím jezdí?
Ten Sharan vypadá rozměrově použitelněji. Nevíš, jestli se dělá i bez té třetí řady sedadel? To bychom fakt nevyužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.12.11 23:32
Ivi píše:
Ten Sharan vypadá rozměrově použitelněji. Nevíš, jestli se dělá i bez té třetí řady sedadel? To bychom fakt nevyužili…

My máme Seata Alhambru, je to úplně stejný jako ten Sharan, doporučil nám to známý, který je velmi vyhlášený autoservisák. Dvě zadní sedadla jsme vytáhli a jezdíme jen jako s 5ti místným autem. Máme dvě holky, ale často máme půjčené 3. dítě, které tam má taky sedačku. Výhodou je, že každý sedadlo auta je samostatné, může se posunout dpředu, dozadu, sklopit opěradlo. Děti to hodně ocenili. http://seat.cz/…lhambra.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
14.12.11 23:51

Jojo ty sedačky jdou vyndat a u novějšího typu se skládaj do podlahy.
Kamarádi mají renaulta ESPACE , je tak stejně velký a je levnější,renault no.Ještě jsme koukali na Forda C- max a S-max,a na mazdu 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
14.12.11 23:53
Ivi píše:

To je kočár :pankac: :pankac: :pankac: s osobákem už to ani neumim :mrgreen: ne, kecám, umim, ale už bych to nevyměnila za osobák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.12.11 08:34

Pokud chcete opravdu hodně prostoru - 7 místné Chrysler Town country nebo Dodge Grand caravan. I za třetí řadou sedaček na kočárek a bágly, po vyndání třetí řady menší obývák :) velké, bezpečné auto, levné náhr. díly a nekradou se. Akorát víc papají, pohon LPG nebo Ethanol ( 25 kč/l )je ideální. Nejlepší motory jsou 3. 3.3 a 3.8. ( r.v. od 2002 ) Já jezdím se 3.8, 6 lidí + tři psi v pohodě. Jsou i kratší verze, ale za třetí řadou už není tolik místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102464
15.12.11 08:46
lenulik píše:
Pokud chcete opravdu hodně prostoru - 7 místné Chrysler Town country nebo Dodge Grand caravan. I za třetí řadou sedaček na kočárek a bágly, po vyndání třetí řady menší obývák :) velké, bezpečné auto, levné náhr. díly a nekradou se. Akorát víc papají, pohon LPG nebo Ethanol ( 25 kč/l )je ideální. Nejlepší motory jsou 3. 3.3 a 3.8. ( r.v. od 2002 ) Já jezdím se 3.8, 6 lidí + tři psi v pohodě. Jsou i kratší verze, ale za třetí řadou už není tolik místa.

Souhlasím, mám tu 3.3 jen tedy starší… a pokud nevyužiješ třetí řadu sedadel, tak bohatě stačí ta „krátká“ verze… už i ta má skoro 5 metrů na délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
15.12.11 13:50

Holky, neděste mě! Neexistuje 5-místné auto, které má vzadu 3 sedadla a velký kufr? 8o
Pro ilustraci - teď máme peugeota 307, kombíka. V podstatě mi na něm vadí jenom to, že s dvěma dětmi nesvezu třetího dospělého a že by se mi tam případné třetí dítě nevešlo…
Pomóóóc, nechci dodávku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario