Jaké zdravé bonbony na mlsání s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
28.10.14 11:44
@Jana206 píše:
@kate02 Tak buď ráda :kytka: Já takové děti znám, ale minimálně a rozhodně nejsou z těch, kde by jim nedali v rodině lízátko nebo kousek čokolády, prostě to paradoxně nejsou děti těchto alternativních rodičů..To prosím nevztahuj na sebe, netvrdím, že u vás to tak je :lol:Moje děti, hlavně nejstarší a nejmladší, by sežraly vše, co jim kdo nabídne, kdybych je trochu nebrzdila. Takže sladkosti náme - normální i ty zdravé..Prostřední dcerka moc na sladké není, ale že by vůbec nechtěla, to ne.

Tak oni jako sladkosti dostávaj… :oops: Jen manžel chce kvalitní čokolády, bonbony a tak… První teda cukr neměl hodně dlouho, mladší je kapitola sama pro sebe… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.14 11:57

My se cukru vyhýbáme, co to jde. odvádí z těla minerály a s tím pořád tak nějak bojujeme, takže cukry má pokud možno přírodní a stejně tak my - nedokážu si představit, že bychom se cpali sladkostmi a na dítě se usmívali, že tytyty to nemůžeš. bílý cukr měl v životě párkrát, třeba ve svatebním dortu atd. jinak dostává raw ovocné musli tyčinky nebo jiné zdravější sladkosti, které ale pořád jsou opravdu sladké fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čekámenaštěstí
28.10.14 12:48

@Saroya U nas taky ted jedou bombus tycinky, vymenili jsme je za lifebar a ja jsem zavisla na lifefood cokolade, ale pro tu jezdim az 40km :mrgreen: Jinak jsme rozinkozrouti, nasypou se do misticky brusinky, rozinky…
A predevcirem jsem delala raw mrkvovy dort, ten sice prcek moc nechce, za to tatinek sladkozrout uz pulku zpracoval. A teda nejoblibenejsi sladkost, priznam se, rozmackany banan s kokosem a raw kakaovym praskem… Jinak, kdyz fakt hresim, tak si vezmeme tycinky DeNuts, obvykle je mel manzel do prace jako sladkost. Ale zjistila jsem, ze muj prdola byl treba nadseny z obycejne skorice (ochutnaval, kdyz jsem varila). A nejoblibenejsi jsou jablka, vzdycky nejake sebere na zemi, kdyz jdeme na zahradu a nez dojdeme domu, tak ho schrousta.

• Citovat
  • Upravit
2834
28.10.14 14:06

@kate02
Koukala jsem na to lízátko… Kupuju v Německu v Alnatuře Trauben zucker a po Fettu ani památka… koukala jsem i na naše „lékárenské lízátko“ a v něm taky tuk není. Krom toho by mi vadil jen palmáč a ten tam asi nebude ;) jinak neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.10.14 14:12
@Danitschka píše:
@kate02
Koukala jsem na to lízátko… Kupuju v Německu v Alnatuře Trauben zucker a po Fettu ani památka… koukala jsem i na naše „lékárenské lízátko“ a v něm taky tuk není. Krom toho by mi vadil jen palmáč a ten tam asi nebude ;) jinak neřeším…

Teď na to koukám a fakt nic, je teda fakt, že už je to delší dobu, co jsme to řešili a od té doby je nekupujem a neřešíme… :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.10.14 14:18
@Jana206 píše:
Rybí tuk od tří let má ten důvod, že je to olejová forma, aby to dítě nevdechlo, výrobce se chrání. A kapsle zase nespolkne. Co se týče omegakyselin jako takových, ty jsou důležité pro vývoj mozku právě v prvních 3 letech.My jsme na rybí tuk najeli hned, jak jsme přestali dávat Vigantol(okolo roku a půl),ne denně, ale třeba dvakrát týdně jsem dítěti lžičku lupla. Nejsme alergici.
Rybí tuk dětem dávám, i já ho jím, hlavně v zimní sezoně, po etapách, dělám přestávky..Máme doma tekutý i tobolky.. Četla jsem i názory, že ten nejlevnější rybí tuk(ať tekutá forma nebo kapsle),není nejvhodnější, že se neví původ a bla bla bla..NO, my střídáme levnější a dražší výrobky, ale v podstatě nemám na to, aby si na mě mastily kapsy výrobci různě ochucených výrobků pro děti s omega kyselinami..Navíc, obyčejný rybí tuk schvaluje i můj gynekolog v těhotenství a neuroložka, ke které chodí syn.

Přesně tak - tuk jako takový sám nevadí a od 3 let je právě kvůli tomu vdechnutí. Ono je to logické - to by jako dítě do 3 let nesmělo jíst ryby? Naše malá totálně odmítá maso, rybu kamufluju jak se dá. Proto dávám ten tuk, i když půlku dávky vyplivne, pevně doufám, že v ní něco zůstane. Další omega nahrazuju spoustou semínek, hlavně drceným lnem. Kupuju vitamarin od energy, jestli je drahý netuším, jin jsem nebrala - kupuju si ho už od těhotenství. Chtěla bych zkusit ty želé, co se dělají pro děti, jestli by to nesnědla spíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.10.14 14:29

Gumovy medvidky z lidlu. Jablicko, mandarinku. obcas mlecny rez z lidlu. jinak nas dost masti ovoce a spis slane tycinky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.14 15:46

Vitamarin, ten můj syn polyká v kapslích cca od dvou let (trochu mě tím šokoval)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
28.10.14 19:46

@Petkaelik díky @LadyTommy Myslela jsem, že jsou nejlepší.! @Danitschka agarový bonbon seženu kde?:-) @Lenek to je hezký:-) Ovšem nemám „formu“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
28.10.14 19:49

My bonbony nejíme. Mám tu pár tipů tak jsem spokojená

jen mě „šokoval“ někdo (admin) jak změnil hned název diskuze. To mě přijde směšné. Zbytečné. ale je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
28.10.14 20:05
@Jana206 píše:
Rybí tuk od tří let má ten důvod, že je to olejová forma, aby to dítě nevdechlo, výrobce se chrání. A kapsle zase nespolkne. Co se týče omegakyselin jako takových, ty jsou důležité pro vývoj mozku právě v prvních 3 letech.My jsme na rybí tuk najeli hned, jak jsme přestali dávat Vigantol(okolo roku a půl),ne denně, ale třeba dvakrát týdně jsem dítěti lžičku lupla. Nejsme alergici.
Rybí tuk dětem dávám, i já ho jím, hlavně v zimní sezoně, po etapách, dělám přestávky..Máme doma tekutý i tobolky.. Četla jsem i názory, že ten nejlevnější rybí tuk(ať tekutá forma nebo kapsle),není nejvhodnější, že se neví původ a bla bla bla..NO, my střídáme levnější a dražší výrobky, ale v podstatě nemám na to, aby si na mě mastily kapsy výrobci různě ochucených výrobků pro děti s omega kyselinami..Navíc, obyčejný rybí tuk schvaluje i můj gynekolog v těhotenství a neuroložka, ke které chodí syn.

aky pouzivas ten tuk?
A je potreba ho davat, ked ma 1× tydne rybu(losos, tunak, treska, sea bass?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
28.10.14 20:10
@Saroya píše:
My se cukru vyhýbáme, co to jde. odvádí z těla minerály a s tím pořád tak nějak bojujeme, takže cukry má pokud možno přírodní a stejně tak my - nedokážu si představit, že bychom se cpali sladkostmi a na dítě se usmívali, že tytyty to nemůžeš. bílý cukr měl v životě párkrát, třeba ve svatebním dortu atd. jinak dostává raw ovocné musli tyčinky nebo jiné zdravější sladkosti, které ale pořád jsou opravdu sladké fest.

robis si raw veci sama?
Kde cerpas recepty?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.14 20:27
@miisenka píše:
robis si raw veci sama?
Kde cerpas recepty?;-)

bohužel. jsem moc zaměstnaná a na tohle i trochu levá, takže kupuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
28.10.14 20:48
@Saroya píše:
bohužel. jsem moc zaměstnaná a na tohle i trochu levá, takže kupuju :)

super a kde.. :mrgreen: :mrgreen:
sme na tom stejne, ja teda len leva a linna.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
28.10.14 21:04
@miisenka píše:
robis si raw veci sama?
Kde cerpas recepty?;-)

Raw mrkvový dort . Je naprosto luxusní! Čím kvalitnější ingredience, tím lepší chuť…jako u všeho ;) Byl k druhým narozeninám mé dcery.

čokoláda . Nejlepší, co jsem kdy jedla. Liju na banány a nemůžu pak přestat s jezením :oops:

Jsou tam i brownies bez mouky či cukru, chutnají široké veřejnosti :palec: Na těch se stávám mírně závislá :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko