Jaké zdravé bonbony na mlsání s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
28.10.14 21:35
@miisenka píše:
super a kde.. :mrgreen: :mrgreen:
sme na tom stejne, ja teda len leva a linna.. :mrgreen: :mrgreen:

zdravá výživa a u nás mají i eshopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.10.14 07:51
@Saroya píše:
zdravá výživa a u nás mají i eshopy

cakala som nejaky konkretny nazov, tip… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.10.14 08:28

@miisenka tech Raw moc není a já jsem tupá na názvy, u nás mají tři značky, jedna dítku nechutná a ty dve ano :) az budu na pc tak to zkusím vygooglit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čekámenaštěstí
29.10.14 09:17

@Lizaveta Brownies jsem zatim delala pecene, bez mouky, ale na raw se taky tesim:-) nejvic nam chutnaly s jablky (trochu jsem upravila recept a pak repove (konecne se pro ni u nas naslo vyuziti, aby jela vsem :andel: ) ale mam doma recept na muffiny z adzuki a boruvkami z nejakeho casopisu, tak taky vyzkousim…

• Citovat
  • Upravit
17629
29.10.14 10:26
@miisenka píše:
cakala som nejaky konkretny nazov, tip… :kytka:

tak lifebar, těch je na trhu nejvíc a mají nejvíc příchutí. jonášek je ale teď už nechce, trochu se jich přejedl. měl rád s ovocem spíš než třeba čokoládové, kokosové…
http://www.superpotravina.cz/RAW-tycinky a ty další na netu nevidím zatím, ale zase je jich např. tu spousta jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
29.10.14 11:21

@Saroya Moc ti děkuju za tip. Dnes jsem byla ve zdravé výživě a našla jsem ty pravé bonbony. Stojí teda 49,– ale vydrží jí to na týden, možná dva. Tak ještě jednou díky

Kouknu ale ještě do Lidlu a shlédnu složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.10.14 13:18
@miisenka píše:
aky pouzivas ten tuk?
A je potreba ho davat, ked ma 1× tydne rybu(losos, tunak, treska, sea bass?)

Tekutý rybí olej z lékárny, je to olej z tresčích jater..Je málokde k sehnání. Naštěstí ho už léta kupuju u nás v malé lékárně, kde mi odlijí potřebné množství. Jinde jsem narazila, chtěli mi prodat skoro celou kilovou pixlu, nejde o tu cenu, ale tuk žlukne, rychle se kazí, tolik rybího tuku doma nechci mít..A jinde mi zase řekli, že už ho neprodávají, mají jen pro svou potřebu - do mastí a tak..Ale v té malé lékárně, kde ho kupuju, říkali, že před 6 lety, kdy jsem ho poprvé začala shánět pro dvouletého syna, jsem byla snad jediná, kdo ho odebíral. Teď poptávka maminek po něm rapidně stoupla. Vysvětluju si to tak, že i lékaři se dnes vracejí k této klasické medicíně našich babiček, maminkám ho hojně doporučují. A další důvod, cena upraveného rybího tuku a ochucených přípravků pro děti je dnes nehorázná(během těch pár let stoupla).
Někdy kupuju kapsle od Walmarku a dávám 8 letému synovi..Kapsle jsou poměrně velké, menší dítě to nespolkne,6 letá dcera preferuje na lžičce, rozkousat to nemá smysl, rybí příchuť tam je..A někdy objednávám rybí tuk bez příchuti z www.nutravita.cz. To je certifikovaný upravený výrobek, ale v porovnání s ostatními cena stále ještě ujde.

Taky ryby jíme jednou týdně - nějakou snad kvalitní rybu(losos, platýz, treska, žralok, mořský ďas, makrela) jako oběd a ještě dělám rybí pomazánku ze sardinek a máme rádi i rybí salát z marinovaných sleďů, rybí pepřenky a kyselé rybičky(vím, že to není nejvhodnější, ale nehrotím to),ale dávám i ten rybí tuk. Podle mě o nestačí, to malé množství, které dítě té ryby sní. Navíc nejvíc rybího tuku(a hodnotných látek) je pod kůží ryby. A většina dětí preferuje filé z ryby a když je ryba celá, kůži nechce. I ty moje, celou mají rády jen makrelu, navzdory tomu, že má hodně kostí a kůži nechávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.10.14 13:48
@Lizaveta píše:
Raw mrkvový dort . Je naprosto luxusní! Čím kvalitnější ingredience, tím lepší chuť…jako u všeho ;) Byl k druhým narozeninám mé dcery.

čokoláda . Nejlepší, co jsem kdy jedla. Liju na banány a nemůžu pak přestat s jezením :oops:

Jsou tam i brownies bez mouky či cukru, chutnají široké veřejnosti :palec: Na těch se stávám mírně závislá :pankac:

jeeee diky..mrkvovy som uz robila a bol skvely..ale recept bol trosku iny..skusim i tento.. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.10.14 13:48
@Jana206 píše:
Tekutý rybí olej z lékárny, je to olej z tresčích jater..Je málokde k sehnání. Naštěstí ho už léta kupuju u nás v malé lékárně, kde mi odlijí potřebné množství. Jinde jsem narazila, chtěli mi prodat skoro celou kilovou pixlu, nejde o tu cenu, ale tuk žlukne, rychle se kazí, tolik rybího tuku doma nechci mít..A jinde mi zase řekli, že už ho neprodávají, mají jen pro svou potřebu - do mastí a tak..Ale v té malé lékárně, kde ho kupuju, říkali, že před 6 lety, kdy jsem ho poprvé začala shánět pro dvouletého syna, jsem byla snad jediná, kdo ho odebíral. Teď poptávka maminek po něm rapidně stoupla. Vysvětluju si to tak, že i lékaři se dnes vracejí k této klasické medicíně našich babiček, maminkám ho hojně doporučují. A další důvod, cena upraveného rybího tuku a ochucených přípravků pro děti je dnes nehorázná(během těch pár let stoupla).
Někdy kupuju kapsle od Walmarku a dávám 8 letému synovi..Kapsle jsou poměrně velké, menší dítě to nespolkne,6 letá dcera preferuje na lžičce, rozkousat to nemá smysl, rybí příchuť tam je..A někdy objednávám rybí tuk bez příchuti z www.nutravita.cz. To je certifikovaný upravený výrobek, ale v porovnání s ostatními cena stále ještě ujde.Taky ryby jíme jednou týdně - nějakou snad kvalitní rybu(losos, platýz, treska, žralok, mořský ďas, makrela) jako oběd a ještě dělám rybí pomazánku ze sardinek a máme rádi i rybí salát z marinovaných sleďů, rybí pepřenky a kyselé rybičky(vím, že to není nejvhodnější, ale nehrotím to),ale dávám i ten rybí tuk. Podle mě o nestačí, to malé množství, které dítě té ryby sní. Navíc nejvíc rybího tuku(a hodnotných látek) je pod kůží ryby. A většina dětí preferuje filé z ryby a když je ryba celá, kůži nechce. I ty moje, celou mají rády jen makrelu, navzdory tomu, že má hodně kostí a kůži nechávají.

dakujem..
a prospesnost rybiho tuku, okrem mastnych kyselin este neco?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.10.14 14:10

@miisenka Obsahuje přirozeně vitamin D, vitaminy skupiny B(zvyšují chuť k jídlu),vitamin E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.3.17 15:16

Dik za diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.17 15:39
  • načítám...