Jaké botičky pro rok a půl staré dítě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1295
20.3.17 16:07

Jake boticky pro rok a pul stare dite

Ahoj, jakou znacku botu byste doporucily na jaro pro maleho chodce :) neco malo uz ujde ;) aby nebyly hned okopane, vydzely treba i odrazedlo a hlavne, aby byly „zdrave“ a kvalitni.Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6017
20.3.17 16:18

No to je spíš o tom, jakou má nohu. Kamarádka koupila Superfity, protože její syn má úzkou nohu a v jiných se odmítal postavit. Já jsem koupila pro našeo synka Fare boty, krásně se mu v nich chodí. Základ je, aby si dítě boty vyzkoušelo, v žádném případě je nekupuj na e-shopu. Určitě je nutné, aby botky měly ohebnou podrážku. Pokud máš možnost nakoupit ve specializovaném obchodě, tak jdi tam, u nás prodavačka moc šikovně poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.3.17 16:20

Zdravé a kvalitní pro každého znamená něco jiného. Já doporučuji barefoot obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
20.3.17 16:34

My jedeme ve Vivo, Supefit a Keen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
20.3.17 16:42

Holky, diky. A co cena, jeste jsem to nezkoumala, ale 500- 600 Kc, je to realne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
20.3.17 16:45

@pajaxy tak treba fare ne-mozna ve vyprodeji. Dnes jsem pro stejne stareho sprintera koupila za cca 900

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
20.3.17 16:48

@pajaxy teď jsem kupovala pro malého rok a půl DDStep 990 Kč. Jsou krásně ohebné a male je z nic nadšený. Počítej, že pod 800 se nedostaneš, pokud nechytneš nějakou výhodnou akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
20.3.17 16:50

Kamarádka Superfity za 1300, já Fare za 1000. Jak říkají holky, pokud nejsou slevy, cenu pod 800 nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
20.3.17 16:55

A mate jedny na vsechno, nebo dvoje, jedny „lepsi“ a druhe na vychazky do lesa, na pisek, odrazedlo, kdyz vidim ty ceny, tak asi jedny, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
20.3.17 16:57

@pajaxy u takhle malého jedny. Dvoje jsem kupovala až staršímu do školky. Tam je celkem odrovnává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.3.17 17:22

Syn má úzkou nohu a nejvíc mu vyhovují Superfit, teď jsem za ně dávala 1000,–
Má jedny, budou mu chvilku, tak ať je trochu užije. Na zahradě lítá ještě v holínkách, když je mokro.
Na léto budu kupovat tenisky a sandály, ale taky jen po jednom páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
20.3.17 17:24

@pajaxy zajdi do dětské speciálky, kde prodávají hodně značek a prostě zkoušejte.
Záleží hodně na tvaru nohy, moje mladší dítě má úzkou nohu, takže jí sedí ze všech nejlépe superfity, z čehož teda radost žádnou nemám, ale je fakt, že cokoliv jiného vyzkoušíme, tak v tom plave a ty superfitky jí sedí naprosto dokonale. Tam se ale nevejdeme pod 1300, ale přiznám, že akce na netu nesleduju, jdu do obchodu, vyzkouším, koupím. Kupuju až na poslední chvíli, když jsou fakt potřeba a pak mi vydrží déle..
Jinak takhle malému stačili vždycky jedny boty a konkrétně ty superfitky nikdy dítě nezničilo, vždycky jsem je ještě prodávala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
20.3.17 17:48

Kupuju výhradně barefoot boty. Obě děti mají široké nohy ve špičce a neexistuje takzvaná „žirafková“ bota, která by byla dostatečně široká. I u úzkých nohou je prostě problém, že ty špičky konvenční obuvi se většinou tak blbě zužují, že tlačí palce k ostatním prstům. Pak jsou z toho vbočené palce…Dávám k tomu nějaké obrázky, na jednom je noha na klasické vložce z běžné boty, to druhé je vložka z barefoot. Takže boty kupuju výhradně přes eshopy, předtím doma důkladně měřím - délku, šířku, hledím na výšku nártu, na to, jaký je kotník apod. A pak případně vracím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8596
20.3.17 18:04

My kupujeme superfity, vikingy a geoxy. Tam se cena pohybuje tak kolem tech 1500 za ty boty jaro/zima. K tomu jeste jedny obycejne nahradni platenky, pro pripad ze „hlavni“ boty jsou promacene nebo cokoli. Pak mame jeste holinky.
Jinak co se tyce odrazedla, dovolim si poznamku. No to obvykle nosi prcek ty obycejny tenisky, pripadne mame navleky na spicky bot. Osvojil si totiz techniku brzdeni vrchem spicky, a nove geoxy mi probrzdil behem 14 dnu na ponozky.
Proto maji nami kupovane tenisky vzdycky spicku se silnou gumou az k nartu. Myslim ze naposled to byla protetika cca za 250 korun. Ty brzdeni vydrzeli cca 2 mesice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
20.3.17 19:03

Holky, diky za rady. :)
@poppaea Zajimava fotka, dam si pozor diky:)
@Miriana jj,prave uz jsem videla, co dokaze udelat odrazedlo s botami ;) Kdyz koupim na odrzedlo horsi, mam strach, ze se zo zvrtne a bude hlavne v nich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková