Jaké boty k těmto šatům?
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se je to hrozně těžky
na google jsem napsala punkové bareliny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
@martina.se je to hrozně těžkyna google jsem napsala punkové bareliny
twl
mlíko na mozku, pomoc.. Dneska perlim, fakt
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se http://www.metalshop.cz/z/iron-fist/
tohle zkoukni..masakr lodičky i ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska jsou, ale v těch bych se zabila, já na tom neumim chodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se já taky ne..koukni na to jsou tam i ty balerinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska očíhnu to, jak bude čas
začínám mít nespokojené dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
proto mám ráda jen určitý styl a festivaly, kde se toto neděje - popř se všichni známe a nikdo nemá potřebu pruditobscene naprosto super.. chlap šel teď na Krabathory, předpokládám, že jakýs šrám utrží, ale moct jít, idu taky.. za to to prostě stojí, k tomu našemu stylu to patří
![]()
já chodila na koncerty i jako těhotná, ale vždycky jsem si vlezla kamsi bokem - stačí si vybrat
Jééé, já jdu na Krabathor v sobotu, už se těším, na Brutale byli více než úžasní. Šrám jsem neutržila nikdy žádnej, maximálně mě polil ožralý polák pivem
. A to jsem v kotli vždy, když se někdo strká, strkám se taky, lokty mám dobrý. Na metalový koncerty jezdím každý týden, ale že by tam byli nějací ožralí vybuřovači jsem si teda ještě nevšimla
,většina těch lidí když si to zaplatí, to chce taky vidět. Ožralí jsou obvykle maximálně nějací puboši, kteří o muziku ani nelámou, ale přesto se narvou do prvních řad a dělají tam bugr. Někde blízko podia prostě nemůžu očekávat, že tam lidi budou stát jak na koncertu Karla Gotta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
proto nemusim Brutal Assault - spousta ožralých děcek, co přijely dělat bordel.osobně téměř nepiju, pokud mi někdo neprudí, tak je mi fuk
jsem zvědavá na červen, jdu sama na akci - nebudu mít ochranku, tak to bude zajímavé
Myslíš? Tak nevím, ale já si toho nikdy nějak obzvlášť nevšimla
,jako ožralí poláci /a opravdu ne puboši/ ti tam jsou všude, ale nějací usmrkanci co by dělali bordel a už vůbec ne žádný konflikt v areálu, to by je bez milosti vyhodili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@martina.se pod tohle se podepisuji…byla jsem v 8 mesici na masters..a pohoda…tam nikdy nebyl problem…snad jen jednou u gamma ray
Právě na masteru je nejvíc ožralých pubescentů, takhle to zas vidím já. Ale že by nějak dělali bordel, to také ne, spíš se tam tak všelijak klátí areálem
,případně polehávají po škarpách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE presne tak jak pises…nejhorsi jsou zduchaci na koncerte v nejakem klubu kde jsou vsichni jak sardinky, sotva dychaji…tam bych za to mlatila! A taky mlatim…vydrzela jsem hodinu a pak jsem toho spoceneho kluka tak zrezala, ze uz s eme ani nedotkl…
mela jsem toho pokrk.
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
a to je kde a kdy
Tady mrkni co bylo vloni - no není to pro každého, ale ta atmosféra, to se musí zažít. Ovšem u podia by to pro tebe nebylo ani tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit