Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ode dneška si píchám Puregon. budu si ho píchat každý den. Jde mi o to, kdyby mne v práci při tom někdo viděl a ptal se, tak musím mít připravenou odpověď, že si píchám něco jiného. Vědí, že diabetik nejsem, takže inzulin nehrozí.
Co jiného se může píchat? Nějaké vitamíny? Prosím poraďte. Díky.
Pokud nebudu moct píchat doma, tak plánuju chodit do kabinky na WC. (zítra se dozvíme co a jak na první IVF)
Nebo třeba Flexiparin (snad to píšu dobře
). Ten je na trombózu.
A nebylo by lepší píchnout si to třeba na wc?
Vím, že lidi se na taťku (diabetik) divně dívají, když si píchá na „veřejnosti“
Píše se to Fraxiparin. ![]()
Léky na ředění krve -Fraxiparin , Clexane, Heparin, ale pozor ať se tě někdo neptá proč si to pícháš a není to horší než přiznat pravdu.
horakyne píše:
třeba Clexane to je na ředění krve a píchá se pod kůži
Přesně totéž mě napadlo
akorát, že se pak asi budou ptát na důvod a nevím, jestli je věrohodný tvrdit, že máš přechodně zvýšenou srážlivost a musíš si to píchat
nebo říct, že máš třeba trombózu ![]()
Terrad píše:
Píše se to Fraxiparin.
Léky na ředění krve -Fraxiparin , Clexane, Heparin, ale pozor ať se tě někdo neptá proč si to pícháš a není to horší než přiznat pravdu.
Děkuji
, zase jsem o kousek chytřejší. Jak jsem stará, tak jsem blbá
![]()
Jen se zeptám…na co je Puregon ??
A proč ho musíš píchat v práci ? To nejde doma, než odejdeš ?
Děkuji.
Já bych zalezla do kabinky a tam si to píchla. Pokud je něco potřeba přechovávat v lednici, tak bych si nosila nějakou taštičku malou, jako je látkový penál, aby nebylo vidět, co tam máš.
ale vzhledem k tomu, že se píchá jednou denně, tak si píchej tak, aby ti to vyšlo na doma, večer, ráno…
stejně si myslím, že kdyby tě někdo viděl a apk zjistí po nějaké době, že jsi těhotná, tak si to spočítá ![]()
Taky si myslím,že je zbytečné to tahat do práce. V případě,že není zbytí,tak řešit na wc a nikdo nic přece vědět ani vidět nemusí.Injekce je píchlá za pár sekund.
Mám si to píchat kolem 9 ráno a to už jsem dávno v práci. Budu si to píchat na wc, tady jde jen o to, že náhoda je svině a někdo mě může vidět, jak tam jdu a nesu si penálek. Pravdu přiznat nemůžu, protože by se mnou ihned vyrazili dveře - aneb důvod se vždycky najde. Takže si pro jistotu nacvičím básničku o počínající tromboze žil.
Holky, děkuji.
Puregon - hormon, který má stimulovat vaječníky. Používá se při protokolu před IVF.
no ale penálek může už znamenat cokoliv. Řekneš, že máš vleklou pohlavní chorobu a musíš si zavádět čípky a už se tě nikdo nezeptá
![]()