Jaké injekce se píchají do břicha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
18.10.10 17:47

Mám si to píchat kolem 9 ráno a to už jsem dávno v práci. Budu si to píchat na wc, tady jde jen o to, že náhoda je svině a někdo mě může vidět, jak tam jdu a nesu si penálek. Pravdu přiznat nemůžu, protože by se mnou ihned vyrazili dveře - aneb důvod se vždycky najde. Takže si pro jistotu nacvičím básničku o počínající tromboze žil.
Holky, děkuji.

Puregon - hormon, který má stimulovat vaječníky. Používá se při protokolu před IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.10.10 17:56

no ale penálek může už znamenat cokoliv. Řekneš, že máš vleklou pohlavní chorobu a musíš si zavádět čípky a už se tě nikdo nezeptá :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.10.10 17:59
Gladys píše:
no ale penálek může už znamenat cokoliv. Řekneš, že máš vleklou pohlavní chorobu a musíš si zavádět čípky a už se tě nikdo nezeptá :lol: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak tohle není vůbec špatný nápad!!!!! To bude nejlepší. Na pověsti mi nesejde, ať si klimakteričky myslí, co chcou. Supéééér!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 18:02

Ta injekce i s obalem je nula nic. To strčíš i do kapsy :-) a spíš tvrdˇ,že máš povrchovou trombozu,kdby se v tom někdo chtěl rejpat,tak s hlubokou by jsi byla v nemocnici. Povrchová jde léčit i ambulantně.

• Citovat
  • Upravit
3040
18.10.10 19:51
donaga píše:
Anonymní píše:
Ta injekce i s obalem je nula nic. To strčíš i do kapsy :-) a spíš tvrdˇ,že máš povrchovou trombozu,kdby se v tom někdo chtěl rejpat,tak s hlubokou by jsi byla v nemocnici. Povrchová jde léčit i ambulantně.
jj, povrchová, kam jsem dala rozum :oops: :zed:
Hlavně Lemaz ať ti to zabere a za rok tady s metříkem nějakého prcka.

Dííík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.10.10 00:15

já jsem je taky píchala v práci a v poho dělám mezi ženskýma a oni vědí o mém problému.A nestačí říct jen že si to picháš kvuli ženskym problemum vždyť každýmu může být jedno.ale lepší by bylo na WC.Břicho jsem měla pěkně rozpíchané a pěkně bolelo.tak ti držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie