Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Např. poslední dobou dost oblíbený Nathaniel ![]()
Matteo, Noel, Zackary,…
Z klasických je můj favorit Daniel nebo Viktor
Jinak se mi moc klučičích jmen taky nelíbí ![]()
Teodor, Kristián, Marek se mi líbí.
Akorad mám počít, že to je moc obvykle.
Mirek, Vítek, Richard, Leoš, Valerián, Hanuš, Diviš, Vavřinec, Bernard, Hynek, Julian, Adrian…
Oliver je posledních 6 let velmi časté jméno. Ani Theodor není moc neobvyklé. Kristiana znám jednoho, teď půjde do školy. Kryštof a David jsou také častá jména malých kluků. Z vašeho výběru se mi moc líbí Marek.
Jinak při čtení nadpisu mě hned napadlo jméno Enzo. Ale to je na vás nejspíš moc „divoké“.
Alois, Artur, Alan, Benedikt, Benjamin…
A co by chtěl manžel?
Neklan, Samuel, Vojtěch, Zdislav, Vlastibor…
Z kus se podívat sem: https://kalendar.beda.cz/…em-kalendari
@Atisia manželovi je to prý jedno.. jen by to rád udržel právě v nějakých mezích klasičnosti, aby to nebylo úplně výstřední😁 navíc vzhledem k typicky českému příjmení manžela a miminka nic extra světového taky nebude moc sedět.
Z tvých se mi moc líbí Oliver. A z klasických Marek. Kdybych já byla kluk, prý se volám Marek.
@Anonymní píše: Více
Martin, Antonín, František, Filip… Asi bych si vybrala 5 jmen a dala ke schválení. Nebo naopak. Předci musí mít názor
.
@Atisia samozřejmě poslední slovo budeme mít společně, ale mám vybrat třeba 3 své favority, které jsou nastejno a on bude mít právo veta😁
Zdravím,
čekáme chlapečka a nemůžeme se s manželem shodnout na jméně., nebo spíš já rozhodnout 😁
Klasická jména se mi moc nelíbí, ale žádnou extra divočinu taky asi nechci.
Napadá vás nějaké jméno, které je sice trochu neobvyklé, ale zase nic u čeho si budou ostatní klepat na čelo?
Já mám zatím ve výběru Oliver, Christian nebo Kristian a Theodor.
Z klasických jmen se mi líbí jen Kryštof, David nebo Marek.. Davida má už ale bohužel zabraného náš 3 měsíční synovec 😁
Příjmení bohužel zmínit nemůžu, je nás dost málo s takovým příjmením a známí zatím neví pohlaví😊
Děkuji za nápady.