Jaké jsou nejlepší sterilizátory?

17
2.2.05 21:55

Jaké jsou nejlepší sterilizátory?

Ahojte holky,
potřebovala bych poradit s tím jaký koupit sterilizátor.Máte někdo nějaké zkušenosti?Jakou značku,na co si dát pozor atd.
Moc děkuju za odpovědi. :wink:
Pa pa Bibi+Valinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
2.2.05 22:57

Mam od NUKu a je super. Na 5 nebo 3 flasticky.
Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.2.05 12:51

sterilizator

hodne dulezite je i u techto pristroju - ac se to nezda - kvalita - jak mi vysvetlila nase lekarka - zalezi na teplote a zpusobu sterilizace. Doporucila nam zn. Avent - jak lahvicky a dudliky, tak i tuhle masinku. Mame od nich jeste i odsavacku a vse fakt super. Ted maji i nejaky novy model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.2.05 20:59

Můžu se jen zeptat, zda si člověk vystačí i bez sterilizátoru? :oops:
Moc díky,
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.2.05 21:30

sterilizator

urcite to jde i bez nej - staci lahvicky a savicky desinfikovat vyvarovanim ve vode (se sterilizatorem je ta snazsi, pohodlnejsi a rychlejsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.05 22:36

My jsme též z počátku vyvařovali, do té doby než se mi vyvařila voda a roztekly 3 lahvičky :? Pak jsem koupila obyčejný sterilizátor do mikrovlky od Chicca, je na 3 lahve (i Avent) a dudlíky a tak…jsem spokojená. Kamarádka má od Aventu elektrický a je taky spokojená. Podle mne je otázka kolik peněz je člověk schopen a ochoten investovat, samozřejmě nemám představu nakolik kvalitně je vše sterilizováno, ale když ho vyndám z mikrovlny těsně po té, co doběhne 12minutový cyklus, tak se z něj valí pára a vše je opravdu vařící, čili si říkám, že žádná bakterie to snad nemůže přežít. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.05 14:23

Ahoj,

přimlouvám se za Avent - vejde se do něj šest lahviček včetně saviček, víček na lahvičky, je možné vyvařovat i odsávačku od Aventu. Byla jsem s ním maximálně spokojena.

Evča

• Citovat
  • Upravit
17
13.2.05 22:56

Slyšela jsem,že by mělo stačit vyvařit dudlíky v rychlovarné konvici a lahvičky prolít vařící vodou.
Co na to říkájí emaminy? :?
 Bibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí