Jaké jsou vaše nejpohodlnější boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
22.3.18 16:00

Martensky, do terénu kanady.
Jen se to pak nesmí sundávat ve společnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.3.18 16:01

Tenisky Columbia - lehké, pohodlné, sandále Source. Zimní The North Face a Sorel. Dobrý jsou taky jarní - podzimní Geox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.3.18 16:03

Tak já nazouvací mokasiny na klínku za 200 kč od vietnamcu..už v nich jedu 3.sezonu a každej se mě ptá kde jsem je koupila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.3.18 16:09

Fivefingers, ale v těch se venku cítím blbě, nosím je v práci (fitko) a Vivobarefoot Stealth Lux. Oboje barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.3.18 16:11

Skoro všechny boty mám od Riekera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
22.3.18 16:34

Díky :pankac: teď se vrhnout do obchoďáku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.3.18 16:46

Na ťapkání s kočárkem bych vybrala nějaký sportovnější, lehoučký. Za mě Nike Tanjur nebo jakýkoliv Reeboky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.3.18 17:01
@Zdendula82 píše:
Moje nejpohodlnější jsou baleríny Bama. Jsou to kompromisní baleríny, takže mají dost prostornou špičku, ale podrážka není úplně jako papír, takže z nich při chození po tvrdém nebolí nohy ani záda. Jen už je u nás nemůžu sehnat a ty moje začínají vypadat docela ochozeně.

Souhlasím. Mela jsem je take, dvakrát. Pote, co se mi rozpadl i druhý par, jsem je musela oplakat, potřetí už jsem je nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 17:22

@Hedvikaaa Dobrý den, boty od Nike mám taky a jsou jak bačkory! Vzhledem k atuálním fashion trendům jsou dokonce tenisky považovány za MUST have a můžeš nosit v podstatě ke všemu:-) V zimě nosím válenky - je řada firem levnější než ugg, ale určo je lepší mít kožené s pravou kožešinou - ta totiž opravdu hřeje.

PS: ale dokud můžem, večer jsou zase MUST WEAR lodičky na podpatku;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.3.18 17:57

Nike Air, New Balance, mám i super pohodlný Vansky, loni to byla myslím novinka, vypadají jinak, než jejich běžná řada, ale typ si nevybavím, jsou ale jako pírko a pohodlné. Geox taky.. Jsou to všechno podle mě pěkné boty klidně do města a zároveň dostatečně pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
22.3.18 18:04

Na léto mám balerínky z lékarny. Jsou pohodlné a nemají podrážku, jak papír. Jinak sportovní boty a sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.3.18 07:33

Nike Air Max a Nike Air Force, mám jich několik. Taky tzv. pičutky, v podstatě conversky, ale neznačkový, origoše se mi rozpadly po první sezóně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.18 08:49
@Hedvikaaa píše:
Dobrý den,

jaká je vaše nejpohodlnější obuv na ven? Mám miminko a tak se moje priority mění a z bot, které jsou jen pro krásu musím sáhnout i po botách v nichž vydržím celý den :palec:

Mám jedny opravdu pohodlné, ale spíš sportovní a to : Nike tanjun :palec:

Díky :kytka:

Steelky.. a jen tak na courání asi 10ti dírkové :mrgreen: většina lidí by to nedala, já je ale miluju a považuju za nejlepší obuv.. jo a v létě klasické vietnamky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat