Jaké jsou vaše nejpohodlnější boty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Martensky, do terénu kanady.
Jen se to pak nesmí sundávat ve společnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenisky Columbia - lehké, pohodlné, sandále Source. Zimní The North Face a Sorel. Dobrý jsou taky jarní - podzimní Geox.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nazouvací mokasiny na klínku za 200 kč od vietnamcu..už v nich jedu 3.sezonu a každej se mě ptá kde jsem je koupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fivefingers, ale v těch se venku cítím blbě, nosím je v práci (fitko) a Vivobarefoot Stealth Lux. Oboje barefoot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ťapkání s kočárkem bych vybrala nějaký sportovnější, lehoučký. Za mě Nike Tanjur nebo jakýkoliv Reeboky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdendula82 píše:
Moje nejpohodlnější jsou baleríny Bama. Jsou to kompromisní baleríny, takže mají dost prostornou špičku, ale podrážka není úplně jako papír, takže z nich při chození po tvrdém nebolí nohy ani záda. Jen už je u nás nemůžu sehnat a ty moje začínají vypadat docela ochozeně.
Souhlasím. Mela jsem je take, dvakrát. Pote, co se mi rozpadl i druhý par, jsem je musela oplakat, potřetí už jsem je nesehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hedvikaaa Dobrý den, boty od Nike mám taky a jsou jak bačkory! Vzhledem k atuálním fashion trendům jsou dokonce tenisky považovány za MUST have a můžeš nosit v podstatě ke všemu:-) V zimě nosím válenky - je řada firem levnější než ugg, ale určo je lepší mít kožené s pravou kožešinou - ta totiž opravdu hřeje.
PS: ale dokud můžem, večer jsou zase MUST WEAR lodičky na podpatku;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nike Air, New Balance, mám i super pohodlný Vansky, loni to byla myslím novinka, vypadají jinak, než jejich běžná řada, ale typ si nevybavím, jsou ale jako pírko a pohodlné. Geox taky.. Jsou to všechno podle mě pěkné boty klidně do města a zároveň dostatečně pohodlné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na léto mám balerínky z lékarny. Jsou pohodlné a nemají podrážku, jak papír. Jinak sportovní boty a sandály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nike Air Max a Nike Air Force, mám jich několik. Taky tzv. pičutky, v podstatě conversky, ale neznačkový, origoše se mi rozpadly po první sezóně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hedvikaaa píše:
Dobrý den,jaká je vaše nejpohodlnější obuv na ven? Mám miminko a tak se moje priority mění a z bot, které jsou jen pro krásu musím sáhnout i po botách v nichž vydržím celý den
Mám jedny opravdu pohodlné, ale spíš sportovní a to : Nike tanjun
Díky
Steelky.. a jen tak na courání asi 10ti dírkové
většina lidí by to nedala, já je ale miluju a považuju za nejlepší obuv.. jo a v létě klasické vietnamky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit