Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@kvaček Přezůvky nosí Befado. Jsou krásné, škoda, že takové nebyly, když jsem byla malá. Jsem nenáviděla papuče. A ten smrad z nich ![]()
Punčocháče ani nic jiného do školy nedávám. Normálně chodí v džínách, v létě džíny, 3/4ťáky, pláťáky. Musíš počítat s tím, že kolikrát jdou ze školy do divadla, knihovny, to se určitě nebudou nikde převlékat. Však to přežije.
A přezůvky-v první třídě měla klasické bačkory. Teď ve druhé pantofle Adidas bez jakýchkoliv pásků. Ale myslím, že u nás ve škole nemají žádné požadavky na přezůvky. Je to na rodičích.
@Pipet já taky.. ale ve školce ještě děti to mají, řekla bych 90% procent dětí, ale do školy už nechci klukovi kupovat..
Tak přemýšlím pak co..
@kvaček píše:
No já nad tím taky přemýšlela.. Jako teď předškolák jde do školky- podzim zima.. podlékačky, oteplené kalhoty.. jak se to dělá ve škole?, Přece tam děti neběhají v punčochačích a nebo už se to nedává?, ALe zase jenom rifle, to mi přijde jako zima.. Jako je to dopředu, já vímale tak jsem nad tím přemýšlela..
Kdyz je vetsi zima, davam uzke plataky nebo dziny a pres to volnejsi sustaky, zateplene sustaky nebo softshellove kalhoty, podle pocasi.
V satne si sunda teplou vrchni vrstvu.
@kvaček píše:
A jaké letí přezůvky?? Já byla zvyklá na klasické papučky- ale to asi už chlapci nechtějí co ve škole? Spíš nějakoé tenisky a nebo jenom něco na nazubí
Prezuvky Befado s otevrenou spickou.
@Titty píše:
Prezuvky Befado s otevrenou spickou.
a kde kupujete?
Podle mě u nás chtějí pevnou patu a světlou (nešpinící) podrážku. Jestli jsem to dobře udržela. Jinak pamatuju, že kámoška nosila punčocháče pod rifle ještě někdy v šesté, sedmé třídě, kdy už je nikdo nenosil
Tak jsem to tak nějak brala, že je budu dávat taky, ale teď teda nevím - když nevím, jak tam mají teplo.
Tak musím říct, že moje výhoda je, že jsem tam v družině…
Takže můj budoucí prvňák asi bude mít půl skříně u mě v práci
stejně ho tam budu mít jak ráno, tak odpoledne…
Jinak bych taky tápala…
Já to taky řeším, co s těmi punčocháči
Ale nakonec jsme usoudili, že budeme dávat klukovi normálně rifle, do školy se bude vozit autem, tak snad neumrzne
Podle mě by mu v punčocháčích bylo ve škole horko a jakékoliv převlékání asi nehrozí. Tuhle mi šel do divadla v teplákách natažených na rifle ![]()
@Moise taky to asi pořešíme stejně. Ostatně čím míň věcí na sobě, tím míň si jich po tělocviku zapomene oblíknout ![]()
@AniNevim píše:
a kde kupujete?
Na Mimibazaru. Nemam konkretni prodavajici, vybiram podle aktualni nabidky. ![]()
@Angua ja je v zime nosim casto i ted a to jsem sedmicce vzdalena nekolik dekad ![]()
@Titty píše:
Na Mimibazaru. Nemam konkretni prodavajici, vybiram podle aktualni nabidky.
diky, na netu jsem nasla, ale myslela jsem, ze budou k ohmatani i v nejakem super-hyper kamennem vydriduchovi. ![]()