Jaké kalhoty do školy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
14.4.15 21:07

@kvaček Přezůvky nosí Befado. Jsou krásné, škoda, že takové nebyly, když jsem byla malá. Jsem nenáviděla papuče. A ten smrad z nich :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.4.15 21:08

Punčocháče ani nic jiného do školy nedávám. Normálně chodí v džínách, v létě džíny, 3/4ťáky, pláťáky. Musíš počítat s tím, že kolikrát jdou ze školy do divadla, knihovny, to se určitě nebudou nikde převlékat. Však to přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
14.4.15 21:09

A přezůvky-v první třídě měla klasické bačkory. Teď ve druhé pantofle Adidas bez jakýchkoliv pásků. Ale myslím, že u nás ve škole nemají žádné požadavky na přezůvky. Je to na rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.4.15 21:10

@Pipet já taky.. ale ve školce ještě děti to mají, řekla bych 90% procent dětí, ale do školy už nechci klukovi kupovat..
Tak přemýšlím pak co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.15 21:10
@Ainy píše:
@martina.se Na klucích se mi to taky nelíbí. A na mě taky ne :mrgreen:
:mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.4.15 21:16
@kvaček píše:
No já nad tím taky přemýšlela.. Jako teď předškolák jde do školky- podzim zima.. podlékačky, oteplené kalhoty.. jak se to dělá ve škole?, Přece tam děti neběhají v punčochačích a nebo už se to nedává?, ALe zase jenom rifle, to mi přijde jako zima.. Jako je to dopředu, já vím :mrgreen: ale tak jsem nad tím přemýšlela..

Kdyz je vetsi zima, davam uzke plataky nebo dziny a pres to volnejsi sustaky, zateplene sustaky nebo softshellove kalhoty, podle pocasi.
V satne si sunda teplou vrchni vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.4.15 21:18
@kvaček píše:
A jaké letí přezůvky?? Já byla zvyklá na klasické papučky- ale to asi už chlapci nechtějí co ve škole? Spíš nějakoé tenisky a nebo jenom něco na nazubí

Prezuvky Befado s otevrenou spickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.4.15 21:26
@Titty píše:
Prezuvky Befado s otevrenou spickou.

a kde kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.15 21:35

Podle mě u nás chtějí pevnou patu a světlou (nešpinící) podrážku. Jestli jsem to dobře udržela. Jinak pamatuju, že kámoška nosila punčocháče pod rifle ještě někdy v šesté, sedmé třídě, kdy už je nikdo nenosil :mrgreen: Tak jsem to tak nějak brala, že je budu dávat taky, ale teď teda nevím - když nevím, jak tam mají teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65290
14.4.15 21:38

Tak musím říct, že moje výhoda je, že jsem tam v družině…
Takže můj budoucí prvňák asi bude mít půl skříně u mě v práci :lol: stejně ho tam budu mít jak ráno, tak odpoledne…
Jinak bych taky tápala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.4.15 22:08

Já to taky řeším, co s těmi punčocháči :mrgreen: :mrgreen: Ale nakonec jsme usoudili, že budeme dávat klukovi normálně rifle, do školy se bude vozit autem, tak snad neumrzne :mrgreen: Podle mě by mu v punčocháčích bylo ve škole horko a jakékoliv převlékání asi nehrozí. Tuhle mi šel do divadla v teplákách natažených na rifle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9668
14.4.15 22:46

@Moise taky to asi pořešíme stejně. Ostatně čím míň věcí na sobě, tím míň si jich po tělocviku zapomene oblíknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.4.15 23:06
@AniNevim píše:
a kde kupujete?

Na Mimibazaru. Nemam konkretni prodavajici, vybiram podle aktualni nabidky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.4.15 00:41

@Angua ja je v zime nosim casto i ted a to jsem sedmicce vzdalena nekolik dekad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.4.15 00:48
@Titty píše:
Na Mimibazaru. Nemam konkretni prodavajici, vybiram podle aktualni nabidky. :)

diky, na netu jsem nasla, ale myslela jsem, ze budou k ohmatani i v nejakem super-hyper kamennem vydriduchovi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková