Jaké knihy čtou vaši chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
27.11.09 10:37

Kulhánek je dobrý šílenec :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.12.09 15:14
Lesina píše:
Kulhánek je dobrý šílenec :DL.

To není pravda, je náhodou úplně normální :mrgreen: teda pro některý divný z nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.12.09 18:19
janine24 píše:
Lesina píše:
Kulhánek je dobrý šílenec :DL.
To není pravda, je náhodou úplně normální :mrgreen: teda pro některý divný z nás :mrgreen:

Jojojo, některé jeho scény miluju - a děsně mě baví historka, jak se hádal s nakladatelem, že v baru hlavní hrdina nemůže přeprat (rozuměj zmasakrovat) 200 nepřátel, bo se tam prostě nevejdou… Tak to stáhnul s brbláním na padesát…

Ale už dlouho jsem od něho nic nečetla, má něco nového co by stálo za přečtení? Doporučíš?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.12.09 23:07

Jj, to jsem taky četla, prý tam bylo mezistádiu, kdy ukecával 100 :mrgreen:

Novýho? Netuším, já nějak minula jeho Povídky a hlavně Cestu krve. Takže nejčastěji opakuju Noční klub a Divocí a zlí. Teď mám rozečtené Stroncium a pak se právě chystám na ty 3 díly Cesty krve. Ten poslední 3. díl je tuším to poslední, co napsal. Ale možná jsem zase jenom něco nepostřehla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.12.09 23:16

Cestu krve mám přečtenou jen dva díly, třetí mě minul - já mám docela ráda Vládce strachu - totální úlet a oddech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
2.12.09 09:02

Tak pokud budeš mít možnost se dostat k 3. dílu, fakt doporučuju. Jinak kombinací Kulhánek, Žamboch jsem pořešila i dárky synovcům a myslím, že největší boj bude o to, kdo začne číst co a kdy si to vymění :mrgreen: Jsou teda v pubertě, abych nedělala dojem extrémně geniálních prvňáčků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová