Jaké knihy čtou vaši chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
26.11.09 19:06

manžel čte, oblíbení autoři: Dan Brown, F.Forsyth, McBain, a světe div se, teď začal číst PTáky v trní 8-o :-D říkal, že musí zjistit, co na té knížce vidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.11.09 19:07

Já bych šla do toho Larsona asi, je to dobrá literatura a zároven čtivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.09 19:11

Holky díky moc.Vidím to taky na nějaké sci fi a fantazy, že by ho mohlo zajímat.Jednou mi i říkal nějakého autora,ale já to už zapomněla :-( ,takže projedu to co jste tu psaly a myslím, že něco vyberu.V podstatě říká, že čte všechno,ale určitě jako každého ho něco zaujme víc a něco míň.

Ještě jednou díky moc a samo pište dál, ať mám z čeho vybírat :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.11.09 21:03

Ahoj, ja jako velky ctenar mu porad neco cpu a doporucuju, ale u nas je problem s casem :roll: Radsi cte odborne casopisy (financni nebo realitni) a Epochu pred spanim, pac precte 2 stranky a usne :wink: Jindy nema cas :roll:
Ale kdyby mel cas, tak ma rad hlavne literaturu faktu, valecne knihy, historicke, ale vnutila jsem mu treba Briana Aldisse - Nonstop, to je podle me jedno z nejlepsich sci-fi dilek vsech dob :mrgreen: Fakt doporucuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.11.09 21:13

Solidní napínavé oddechovky Steeve Berry, kvalitní krváky s logikou Jeffery Deaver, záhady a spiknutí Dan Brown.

Sci-fi a fantasy - nic nepokazíš klasikou, třeba teď vychází vázaný Zaklínač od Sapkowského…

Můj chlop má teď na nočním stolku knihu Red Dwarf (červený trpaslík), já Novikovou - Temeraire… Jen teda ona nestíháme moc číst :(

Chtělo by to naťuknout žánr, věděla bys hned co koupit.

A dám tip, já si od Ježíška budu objednávat audioknihy, detektivní klasiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.11.09 21:22

Lesi, ja miluju Deavera, je pravda, ze to by mohlo zaujmout, jak je to ctive a „zapletene“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.11.09 21:33

Nonstop od B. Aldisse se mi taky moc líbil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Palonkaa
26.11.09 21:54

Tak ten můj taky nečte knihy, jen časopis Autocar  :roll:

• Citovat
  • Upravit
23505
26.11.09 22:04

Historický, literaturu faktu, někdy trochu scifi ale hlavně hodně náročný záležitosti, takže k jedný knížce si bere 3 encyklopedie a ještě Wikipedii, aby to měl kompletně pochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.11.09 22:20
kamiŠ píše:
RyBANA píše:
ten můj přečetl naposledy Honzíkovu cestu… :lol: :lol:
Ten můj je na tom úplně stejně :twisted: :lol: :lol: :lol:

Můj je na tom též podobně, jen to nebyla Honzíkova cesta, ale prý jakási kniha o nějakém římském císaři. Dočetl ji do poloviny a od té doby NIC!!! Fakt smutný :roll: P.S.: Já jsem vystudovala literaturu :mrgreen: Takže na nás platí asi to o těch protikladech, které se prý přitahují. Jen škoda, že nám to nevydrželo. :-? Jinak třeba naopak můj brácha přečte cokoli, co se mu dostane pod ruku. Od dívčích románů, po sci-fi a válečné romány… takže BABO RAĎ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
27.11.09 00:04

Warhammer, Kulhánek a podobné sci-fi zvěrstva :lol: Nejčastěji ovšem něco, co splňuje „www.cokoliv.net“ :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.11.09 00:16

Viewega. Loni si přečetl recenzi na Román pro muže a přál si ho k vánocům. Od té doby přečetl nejen ten, ale všechny, které měli v knihovně (snad všechny co vydal). Teď mu půjčuju Krause. A na vánoce dostane nového Viewega a Deník zasloužilého otce (ať ví jaké je to na mateřské :twisted: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
27.11.09 03:31

Tak jestli se mu libi sci fi, tak bacha, at nekoupite, co uz treba cetl. To by treba mohl byt ten Clark. Ten je tak nejvic proflakly…
Ja taky zboznuju Nonstop od Aldisse. Dale se mi ze sci fi, co nejsou prilis zname, libilo Je tezke byt bohem od bratru Strugackich (ti pisou takovou narocnejsi literaturu). Potom je super trilogie od Ludvika Soucka Runa Rider, Slunecni jezero, Cesta slepych ptaku. Fakt pekna knizka je Ruze pro Algernon (nemuzu si vzpomenout autora). Ja mam jeste rada vsechny knihy o Ramovi od Clarka, ale tech je asi 5, tak to asi ne.Uzasna je Martanska kronika od Bredburyho (za tu bych se mozna i primlouvala. Je to fakt klasika). Ten Nonstop tu zaznel nejvickrat, tak zkuste sehnat ten, ale nevim, nevim, jestli v posledni dobe vysel. Je toho fakt hodne, tak uz radsi koncim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
27.11.09 08:03

Tak meho muze byste sci-fi asi nenadchli, valecnou literaturu necte vubec… jedine ze zminovanych snad ten Dan Brown. Aletreba nedavno me prekvapil a precetl si mou Ruth Rendell, bylo to spis psycho nez detektivka a moc pekna… taky jednou cetl meho Indridasona… neco podobneho…
Jinak sam si kupuje veci ruzne, ale vetsinou v anglictine(neni zatim cesky preklad), na stolku ma Zadii Smith…

Ja bych si teda asi netroufla koupit knizku jen tak bez znalosti aspon trochu oblasti zajmu.....
Jedine, co bych mohla doporucit, protoze i muj muz si se zajmem precetl, i kdyz to je zcela mimo ramec jeho zajmu je snad knizka o pocasi Skoro jasno - moc pekne udelana, je podle ni serial na CT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.11.09 09:13

Zuzoo, můj manžel by si rád od tvého nechal doporučit něco načtení, vkus mají stejný a povolání (myslím) taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová