Jaké kolo vel. 20 doporučujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké kolo vel. 20" doporučujete?
Budeme kupovat kolo 20" jaké byste doporučili? Teď měla dcerka Superior 16".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme brali kolo core - nipper.
Zvažovali jsme mezi ctm a core - to vyhrálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany ono hodně záleží na tom, kolik do toho chcete vrazit a jak často jezdíte.. co vlastně potřebujete. Samozřejmě nejlepší kola jsou lehká, s kvalitní brzdou a přehazovačkou. Většinou tahle velikost ještě nepotřebuje odpruženou přední vidlici (ale 20 s ní existujou taky).
Znám dítě, které odjezdilo na levném a těžkém Olpranu, ale to je takové, co objede barák nebo jede odpoledne kilometr sem a kilometr zpátky.
My jezdíme vcelku dost, naše dítě jezdilo dva roky na Authoru Cosmic, což je jedno z nejlehčích kol na trhu a byli jsme moc spokojení. Na kole s kovovým rámem by se hodně nadřel a nebavilo by ho to. Dali jsem několikrát i 40km za den, takže i teď, když vybíráme větší, neuvažujeme jiné než kolo s lehkým duralovým rámem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany píše:
Budeme kupovat kolo 20" jaké byste doporučili? Teď měla dcerka Superior 16".
Pokud jste se Superiorem spokojení, tak zase Superior. My máme ještě po první dceři Pandu a je výborný, lehký kolo. Jinak jsme zvažovali i Authora, ale vkůli velikosti rámu jsme vzali Superiora, ale Authory jsou taky dobrý kola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavno jsme poridili Author Cosmic. Syn je tintitko a tohle je fakt lehoulinke. Syn je nadsenej a my taky z jeho reakce. Nechteli jsme mu jezdeni znechutit trapenim se na tezkym kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@tiffany ono hodně záleží na tom, kolik do toho chcete vrazit a jak často jezdíte.. co vlastně potřebujete. Samozřejmě nejlepší kola jsou lehká, s kvalitní brzdou a přehazovačkou. Většinou tahle velikost ještě nepotřebuje odpruženou přední vidlici (ale 20 s ní existujou taky).
Znám dítě, které odjezdilo na levném a těžkém Olpranu, ale to je takové, co objede barák nebo jede odpoledne kilometr sem a kilometr zpátky.
My jezdíme vcelku dost, naše dítě jezdilo dva roky na Authoru Cosmic, což je jedno z nejlehčích kol na trhu a byli jsme moc spokojení. Na kole s kovovým rámem by se hodně nadřel a nebavilo by ho to. Dali jsem několikrát i 40km za den, takže i teď, když vybíráme větší, neuvažujeme jiné než kolo s lehkým duralovým rámem
Nejsme cyklomaniaci, přesto chci pro dítě něco lepšího - lehčího atd. proto jsme taky koupili ten Superior a ne levný, těžký krám. Koupili jsme ale kolo použité, přesto bylo fajn. Teď chci taky použité, protože dcerka je na 24" ještě malá, ale tu 20" bude mít tak na letošní sezonu. Ještě jsem se teď dočetla, že jsou i kola 22", ale nevím, jestli to je běžná velikost. Je toho tolik, že nevím, jak se v tom zorientovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany 22 není běžná velikost, ani jsem to teda nikdy neviděla…
běžná velikost skáče po čtyřce - tedy 12,16,20,24…
Ono může být i velký rozdíl ve výšce sedla mezi dvěma dvacítkama od dvou různých firem.. chce to všechno ozkoušet, dítě tam posadit.
Pokud chcete něco lepšího, tak určitě koukejte po váze a odlehčeném rámu.
My kupujeme nové, protože máme ještě mladší dítě, které podědí, takže se využije stoprocentně, ale dají se sehnat v bazárcích i kola po jednom dítěti, která jsem v hodně slušném stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit