Jaké látkové tréninkové kalhotky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
9.8.13 11:00

@danali Ahojik, uvažuji nad Imse Vimse, můžete mi říct, v čem jsou Anavy lepší a na co si dát pozor? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
9.8.13 11:34

@AmyApraxia Ahoj, Anavy mají vnější vrstvu z PUL a urdží to prostě uvnitř, max je mokrý ten PUL (dcera když pustila celou dávku, tak měla malé kolečko kalhot mokré), kdežto Imse Vimse mají jednak slabší tu sací vrstvu, a ten PUL asi mají, ale není to zkrátka ono. Za mě jsem vyzkoušela IV, Pop In a Anavy a jediné anavy byly funkční když do toho dcera pustila plnou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.13 12:55

@danali Danali, děkuji moc, jdu juknut kde je mají a vezmem ty Anavy. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.13 13:10

@danali Můžu se ještě zeptat, jak se kalhotky vejdou třeba pod kraťasy, nebo tepláky, někdo tady psal, že se to tam špatně vejde, protože kalhotky jsou hrozně veliké. Díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
9.8.13 13:40

@AmyApraxia No já to moc neposoudit, neb já jsem měla dceru na látkových plínách a to byl ještě větší zadek, a tím pádem jsem měla už vyhlídnuté a nakoupené tepláky pod které se vešla plenka, takže nebyl u nás problém na tréningovky obléct cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.13 13:49

@danali Aha, no tak snad se tam vejdem. :-) Uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
18.9.15 15:46

Ahoj. Prosim o radu - dcerku (18 mesicu) zacnu ucit na nocnik. Nesnese klasickou plenu, kazde prebaleni je boj :( Doma mame koberce, proto jsem uvazovala o latkovych treninkovych kalhotkach.

Na nocnik nechce, takze to bude asi na dele :( Muj dotaz proto je - maji smysl? Pripadne jake jsou dobre a kolik jich koupit. Zatim jen na doma pres den, ven bych davala stale pampers.
Latkove plavky snese, plenu ne…:(

Dekuji moc. Cena je vysoka, penez malo, tak zjistuji maximum informaci.

• Citovat
  • Upravit
6307
22.8.16 15:58

oživuji diskusi

Prosím o radu, jaké tréninkové kalhotky, jaksi se v tom nevyznám, jsem starší mamina, ráda bych vyzkoušela…Ne jednorázové, ale aby se daly prát. Malá je drobnější, asi 12 kg,22měs.
Doporučte mi prosím i velikost. Díky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
23.8.16 07:04

@smutná máma Za jakým účelem tréningáče chceš? Co si od nich slibuješ? Aby zachytily případnou celou čůrací nehodu nebo jen malé učůrnutí? Bývají i kakací nehody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
23.8.16 07:40

@kitharka no,zatím raději i celou nehodu, aby to zachytilo. Zatím spíš vysazuju na nočník, řekne si málokdy…Ale právě jsem si je chtěla koupit, aby byly doma po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
23.8.16 10:15

@smutná máma celou čůrací nehodu mám vyzkoušenou u Katyv Baby a Anavy, že fakt udrží.. nicméně je třeba tak do 10-15min počůrané sundat, jinak provlhnou na oblečení.. rozdíl mezi nimi je ten, že Anavy jsou jako kalhotky / slipy, které jsou savé po celé své ploše, po celé vnitřní ploše mají savou bambusovou vrstvu.. jsou rozepínací na bocích, dvoje rozpětí patentků, takže si můžeš částečně i u té jedné velikosti (S, M, L) regulovat obvod kolem bříška a stehýnek.. Katyv Baby mají „obal“ jako kalhotky / slipy, nejsou rozepínací a pomocí patentků se do nich nacvakává vnitřní savé jádro.. stejně jako ten „obal“ je i savé jádro rozlišené na velikosti S / M / L.. součástí balení je jeden „obal“ a jedno savé jádro, pak je možné koupit savá jádra po dvou kusech samostatně.. počůrané můžeš dát prát jen savé jádro a „obal“ jen vyvětrat.. nevýhodou je, že nejsou rozepínací (prý je to ale v plánu jako inovace do budoucna), takže když se dítko pokaká a nemá tuhý bobek, je to docela dobrodrůžo :-D u Bamboolika občas plná čůrací dávka může protéct, je tu na výběr buď flísový nebo PUL „obal“, který je jako kalhotky / slipy, nacvakává se tam jejich krátká vkládačka, není součástí balení tréningáčků, musí se kupovat jedině zvlášť.. jsou rozepínací na bocích.. Tots Bots, Imse Vimse a Baba Boo jsou za mě spíš jen na učůrnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí