Jaká máte doma pravidla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
11.1.15 23:13

@blecha72 u nas nastesti nekouse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.1.15 23:14

Pravidla?? No přemýšlím přemýšlím… u nás se nějaká striktní pravidla (zatím) nedrží, není potřeba.
Občas půjčím malému mobil /pod dohledem/, občas ho nechám celý den u telky, spát chodí mezi půl osmou a půl devátou, podle toho, jak to stíháme z akcí nebo jak se zaseknem ve vaně, někdy u jídla koukáme na bednu…

Časem, až na to bude věk, budu asi vyžadovat návrat z venku do určité hodiny (né na minuty, ale prostě akademická čtvrthodinka) a nehonit úkoly do školy v jedenáct v noci. A ráda bych měla pravidlem, aby se mi dítko nebálo říct i průšvih, že to nějak vyřešíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 23:17
@SIMONA1234 píše:
hlavně nepůjčovat mobil nebo foťák…!!!

jo, to uz jsem taky nasla asi 10 ti min video v mobilu, kdy mi ho slohla, 5 ti minutovy zaber, jak si sedi na gauci a vrti palcema na nohach, 2 minutove video, jak honi kocura a zbytek maminka (jen ve spodnim pradle a to bylo stesti, ze alespon to. DDD), co nadava a vysava cocku, co maly ukradl ze spajsky a vysypal v kuchyni, taky je to natocene.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:19
@MarieOVMUC píše:
jo, to uz jsem taky nasla asi 10 ti min video v mobilu, kdy mi ho slohla, 5 ti minutovy zaber, jak si sedi na gauci a vrti palcema na nohach, 2 minutove video, jak honi kocura a zbytek maminka (jen ve spodnim pradle a to bylo stesti, ze alespon to. DDD), co nadava a vysava cocku, co maly ukradl ze spajsky a vysypal v kuchyni, taky je to natocene.. :mrgreen: :mrgreen:

Tak už zbývá jen založit profil na FB a naučit jí sdílet videa… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.1.15 23:19
@MarieOVMUC píše:
ty proslovy maji u nas opacny ucinek.. rekla dedeckovi co si rihnul, ze je prase

Ono se to dost odviji od zkusenosti, okolnosti, treba ty odpadky v pangejtu, to zacly resit deti, ze u autobusove zastavky jsou na trave odpadky, i kdyz je tam kos, tak se sami pohorsovaly, tak jsem to jen vyuzila.
Ale pokud diteti tvrdime, ze kdo krka je prase, tak je holt deda prase, to ze je dospely ho neopravnuje k porusovani pravidel. Ja treba krkani, prdeni a jine lidske projevy neresim, tri kluci, bych nedelala nic jineho, na to je cas pozdeji jim vysvetlit, ze ze spolecenskeho hlediska je to faux pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.1.15 23:23
@SIMONA1234 píše:
Tak už zbývá jen založit profil na FB a naučit jí sdílet videa… :mrgreen:

to neumím, proto jsem 100 let za vopicemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 23:27
@SIMONA1234 píše:
Tak už zbývá jen založit profil na FB a naučit jí sdílet videa… :mrgreen:

v tomhle mam nazor, ze nepotrebovat fb ke skolnimu zivotu a obcasnemu nakupu bazarovych hader tak ho nemam a mit nemusim.. tak ji v tom asi budu hodne usmernovat, ac me asi posle nekam..

Příspěvek upraven 11.01.15 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:28
@blecha72 píše:
to neumím, proto jsem 100 let za vopicemi

Pokud doma neběháš nahatá a nemáš děti „záškodníky“ tak to nevadí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.1.15 23:29
@SIMONA1234 píše:
Pokud doma neběháš nahatá a nemáš děti „záškodníky“ tak to nevadí… :mrgreen:

obojí je správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 23:29
@SIMONA1234 píše:
Pokud doma neběháš nahatá a nemáš děti „záškodníky“ tak to nevadí… :mrgreen:

deti jsou jeste male, ja jsem doma vic nahata, jak oblecena. DD tak musim davat bacha, at netrham rekordy pak na yt :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.1.15 23:30
@MarieOVMUC píše:
deti jsou jeste male, ja jsem doma vic nahata, jak oblecena. DD tak musim davat bacha, at netrham rekordy pak na yt :DDD

ty vojcle, černá můra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 23:32
@blecha72 píše:
ty vojcle, černá můra :mrgreen:

neser :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:38
@MarieOVMUC píše:
deti jsou jeste male, ja jsem doma vic nahata, jak oblecena. DD tak musim davat bacha, at netrham rekordy pak na yt :DDD

Nejvíc sledovaný videa prý vydělávají majitelům majlant…zauvažuj… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 23:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.1.15 23:43
@SIMONA1234 píše:
Nejvíc sledovaný videa prý vydělávají majitelům majlant…zauvažuj… :think: :think:

To moje by muselo být na téma fakt trapná matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect