Rozdílné názory - etický problém prdícího dítětě doma?

1268
6.1.15 22:08

Rozdílné názory - etický problém prdícího dítětě doma?

Zdravím všechny,

snad tím tématem nikoho nepobouřím, ale díky dnešní výměně názorů s manželem jsem se rozhodla ověřit si názor dalších lidí :think: Náš devítiletý kluk je asi trochu nadýmavější typ, stačí aby snědl čerstvé pečivo nebo měli ve škole něco nadýmavějšího a dost pouští větry. Ne že by to bylo od rána do večera, ale stane se např. 3× do týdne že odpoledne sedíme třeba v obýváku a párkrát si prostě prdne, no moc to nevoní :lol:. Ne, že by to dělal schválně, prostě na něj přijde potřeba, tak to udělá prostě přirozeně. Mně je to celkem fuk, i když sama si teda ulevuju v naprostém soukromí, ale prostě mi to nevadí, když si mladej upšoukne, lepší, než kdyby to zadržoval a měl pak nějaké problémy. Ovšem manžel se z toho může pominout. Dneska jsme tu všichni tři byli v jedné místnosti, syn si párkrát prdnul, manžel začal mít hlasité řeči ohledně smradu atd. a ať si jde jinam. Pak asi za půl hodiny syn přišel, sednul si vedle něho a prostě mu to zase uniklo. A manžel vylítnul, že to bylo naposled, ať si chodí prdět za dveře a já zase vylítla na něj, že snad kluk je doma, tak proč by si tu nemohl prdnout (jasné, že mladej ví, že normálně jinak v cizí společnosti se to nedělá ;) ). A manžel na to že to prostě dělat nesmí, když je on v místnosti, že mu to vadí.
Takže abych to shrnula, zajímalo by mě, jestli jsem divná já a mám klukovi připomínat, ať holt před tatínkem lítá za dveře a doufá, že se mu to uvnitř nezabetonuje nebo je divný manžel, že je takový cimprlich a nadává dítěti. Jak to chodí u vás? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30422
6.1.15 22:11

@Gina Chodí tatínek taky důsledně prdět za dveře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
6.1.15 22:11

@Gina a je pro něj takový problém, aby to před manželem nedělal? Ve škole asi taky uprostřed vyučování neprdí a žádný zdravotní problém z toho zřejmě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
6.1.15 22:12

@Gina prdícímu devítileťákovi bych taky doporučila chodit za dveře. Už je velkej a ovládat se umí. Samozřejmě když mu to občas ujede, nevím při cvičení, blbnutí tak to bych neřešila. Ale jestli mu to ujíždí i v sedě na sedačce tak to není normální, nemá nějaké zdravotní problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.1.15 22:13

Chodíme si ulevovat na zachod ;-) Mrnata ještě ne, ty tomu nerozumí, ale puberťák a dospělí proste chodi na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.1.15 22:13

Ahoj :kytka: Já byla vychovávaná v tom, že ve společnosti se prostě nepšouká, navíc, když to má i pachovou stopu. I v rámci rodiny by mi to připadalo neslušné a své děti budu učit chodit za dveře, pokud si budou chtít ulevit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
6.1.15 22:14

No já nevím, myslím si to co @kacz … mě by to bylo nepříjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.1.15 22:14
@Blackova.K píše:
@Gina prdícímu devítileťákovi bych taky doporučila chodit za dveře. Už je velkej a ovládat se umí. Samozřejmě když mu to občas ujede, nevím při cvičení, blbnutí tak to bych neřešila. Ale jestli mu to ujíždí i v sedě na sedačce tak to není normální, nemá nějaké zdravotní problémy?
@kacz píše:
@Gina a je pro něj takový problém, aby to před manželem nedělal? Ve škole asi taky uprostřed vyučování neprdí a žádný zdravotní problém z toho zřejmě nemá.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.1.15 22:16

U nas kdyz se neco takoveho stane tak se omluvime a ok.. nedelame to schvalne, ale nekdy se stane… padnou usmevne poznamky na smrad vyvetra.se a ok… moje maminka na to ma „porekadlo“ ( od sve maminky a babicky) " Co je po pardone ked je po fazone (fazole)" :D - to jen tak na odlehceni a na zasmani…

Syn at se pokud mozno snazi v soukromi a kdyz se jednou treba za tejden stane tak to manzel prezije ne ;) me osobne to taky vadi, ale abych za to na nekoho doma rvala to asik ne… proste slusne poprosim aby to predemnou nedelal a je to :)

Příspěvek upraven 06.01.15 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
6.1.15 22:18

@BlueFairy na tý profilovce nejsi ty že ne? :think: jestli jo, tak to nechci vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056

Souhlas, už je velký chlap.. chce to se naučit slušnosti a vychování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

Domov je nase utociste a bezpeci, soukromi. Prijde mi to nevhodne u stolu u jidla, ale na tom gauci psoukame vsichni, ze to zni jak hra na varhany a akorat nekdo anadava a jde otevrit okno.. kde jinde to delat, nez doma?… dcera zase krká, jsou ji tri. krka jak rusky hornik.. rekne, ze je cune a pardon a stejne zas takle krkne :DD venku to nedelame. jsme lidi ne stroje 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
@Blackova.K píše:
@BlueFairy na tý profilovce nejsi ty že ne? :think: jestli jo, tak to nechci vědět.

není, ale je jí podobná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
6.1.15 22:19

Asi zalezi jak si to mela ty a manzel doma, jste kazdy zvykly na neco jineho.
U nas toto neresime, kdybychom meli porad litat za dvere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.15 22:19

Tak pokud syn citi, ze to na „nej jde“ a stihne odskocit na wc nebo za dvere tak nevidim duvod proc by nesel. Jako ulitnout mu to muze to se stane. Ale kdyz to nekomu vadi tak je treba kompromisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí