Rozdílné názory - etický problém prdícího dítětě doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
7.1.15 10:24
@shellmyska píše:
@Samamama v turecku nesmrkaji verejne… v japonsku jen nepouzivaji kapesnik

to mně zaujalo, co tam používají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.1.15 10:26
@Samamama píše:
@majki.r ty člověku umíš zvednout kýbl před spaním :mrgreen:, ty tahaný z paty obzvlášť nesnáším (možná i závist, já to prostě neumím). A vůbec, pro mě je nejhorší výměšek lidskýho těla ne stolice, jako pro většinu, ale chrchel.

holky, díky, parádně jsem si početla u snídaně :lol: :lol: jinak to mám stejné jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.1.15 10:29
@majki.r píše:
Ohledně smrkání, my třeba byli vychovávaní k tomu, že se nesmrká u stolu, ani nevytahuje kapesník. Jinak kdykoli jindy ano, ale ne u jídla, to se prostě vstalo a člověk se otočil k ostatním zády. Připadá mi to normální a slušné :-)

jj tohle je u nás zavedeno také. když sedíme s manželem sami doma, tak to neřešíme, ale jak někde jsme, nebo je návštěva, nebo prostě cokoliv, tak se minimálně otočíme zády.. Není nic hnusnějšího, než u oběda dělat ostatním soplové pomyšlení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.1.15 10:31
@Lejaa píše:
jj tohle je u nás zavedeno také. když sedíme s manželem sami doma, tak to neřešíme, ale jak někde jsme, nebo je návštěva, nebo prostě cokoliv, tak se minimálně otočíme zády.. Není nic hnusnějšího, než u oběda dělat ostatním soplové pomyšlení :-D

jojo, přesně :mrgreen: Jsem měla strach, že tu budu za cíťu, když jsem to psala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
7.1.15 11:46

@Lejaa japonci na verejnosti potahuji i takovym tim kufrzvedajicim zpusobem a domanormalne kapesnik, vetsinou latkovy
v turecku zas nikdo verejne nesmrka, max si itrou uz odpadavajici kapju, a tajny policisty poznate, ze vas pozadaji o kapesnik! Vi, ze je to pro zapadany beznejsi a zdvorile je neodmitnout nabidnou, kdyz mate a puzivaji to jako zasterku, kdyz si zjistuji odkud ste. Nebot turci jsou upovidani a kdyz uz jim davate kapesnik, hned zavedou rec :mrgreen:

Edit: jo ja predtim napsala, ze ho nepouzivaji :mrgreen:, pouzivaji, samozrejme, ale pouze doma, striktne sami - uz byla noc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
7.1.15 11:57

@shellmyska :-D ajo, ajo. No to je hnus. Postupně jsem dočítala diskuzi, tak jsem se pak dočetla i tohohle, to tahání z paty a vůbec to bublavé popotahování… fuj :mrgreen: Kdyby radši nedělali ofuky a vysmrkali se:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.1.15 12:02

@Lejaa Tak oni stejně můžou říkat „kdyby my jsme nedělali ofuky a normálně prděli“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.1.15 12:11
@Slečna Ferka píše:
@Lejaa Tak oni stejně můžou říkat „kdyby my jsme nedělali ofuky a normálně prděli“ :mrgreen:

to je fakt:-D jenže pořád, když si neprdneš, je blbě jen tobě, když si prdneš je blbě všem :lol: o popotahování nemluvě:-D
My jsme doma ale prasata a prdíme :-D ve společnosti ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
7.1.15 12:17

@Lejaa :mrgreen: my jsme doma taky uvolneni, nekdy az prilis… nastesti nam to jikomu nevadi…

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
7.1.15 12:17

@CokeLady presne tak :pankac: Moje dcera ma 8.mesicu a prdi jak starej chlap! Jsme radi, ze prdi a brisko ji neboli! Az bude vetsi, tak ji budem ucit, ze ve spolecnosti se to nedela ale doma mi to teda vadit nebude! Pokud to nebude delat ze srandy u stolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
7.1.15 12:46

Musím říct, že mě teda taky dost vadilo, že syn mého přítele u nás krká a prdí a ještě se tomu směje. Chápu když to někdy nechtěně ujede, ale chovat se jak zvířátko ještě v deseti letech je hnus. Dokonce se nám kluk chlubil, že se školou v kině si prdnul tak, že to slyšely všichni, prý to byl prd století :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.1.15 13:07

@Alušáček To je roztomilý :) Je to nechutný, ale je to taková ta lepší sranda, co můžou prepubertální kluci dělat - lepší prdy krky, než aby upaloval mravence. Co já vím, tak si tím projde většina kluků. (Můj bratr se ještě na střední chlubil, jak když se napije - nevím jestli bublin, nebo piva - umí vykrkat na jeden zátah celou abecedu. A to má dneska vysokou a doktorát.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí