Rozdílné názory - etický problém prdícího dítětě doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
6.1.15 22:20
@lalalalala píše:
není, ale je jí podobná :pocitac:

jo, čtu a prý hodně :think: myslím že kecá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.15 22:20

@hanka.br. O tatínkovi ani nevím, že by snad nějaké větry měl, ten je tají :-D

OK, jak jsem psala, mně to prostě naprosto nevadí, takže nemůžu pochopit, že z toho chlap dělá takovou aféru. Tak já klukovi domluvím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.1.15 22:22

@Gina Tvůj chlap neprdí? Je to vůbec zdravé? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.1.15 22:22
@Blackova.K píše:
@BlueFairy na tý profilovce nejsi ty že ne? :think: jestli jo, tak to nechci vědět.

Nejsem to já, ale protože si tady ráda ke každému nicku přiřadím obličej (vem si z toho co chceš :lol: :lol:) tak tohle našel můj kdesi na netu, když hledal nějaký hezký odstín fialovočervených vlasů. Prý taky čumím jak pldel z křoví a sestřenice už mi přes SZ chvalila nové vlasy :mrgreen: už jsem psala @lalalalala že si tu nechci provařit ksichta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.1.15 22:23
@Blackova.K píše:
jo, čtu a prý hodně :think: myslím že kecá :think:

Myslet si můžeš cokoli, já ti to neberu, v pohodě :mrgreen: třeba mě by to nenapadlo, já si typově přijdu jiná, ale tahle je hezčí, samozřejmě, to bych se tu se svoji držkou jinak klidně chlubila, to né že ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.1.15 22:24

Já třeba chápu manžela, že jestli klučina pšouká s absolutním nezájmem o nevhodnosti nebo nelibosti okolí, nesnaží se to nějak zadržet, tak bych po xtém pšouknutí taky nadávala…nevím, u nás v rodině byl jeden člen, který to moc neřešil a mě to vadilo dost, obzvlášť, když to bylo cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.15 22:24

Jednoznačný souhlas s manželem, do společnosti to nepatří a je jedno, jestli je to rodina nebo cizi lidi. Myslím, že bys klukovi měla připomínat, at NEJEN před tatínkem chodí za dveře. Ale upřímně si myslím, že v 9 letech bys mu nemusela připomínat už vůbec nic. Ulevit na záchodě si umí i má 7letá dcera.

• Citovat
  • Upravit
96
6.1.15 22:25

To si snad děláte prdel? Kde jinde si v pohodě prdet když ne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.1.15 22:25

A já být tebou, tak se jim do toho nepletu. Ať si to chlapi vyřeší mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.1.15 22:26

Tak ja mam jiny nazor nez vetsina, ja zas nevidim problem v tom, ze si prdne. Kde jinde muze prdet, kdyz ne doma. Jako chodit doma za dvere… :nevim:mne prijde tvuj manzel moc cimprlich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.15 22:26

@hanka.br. no hele možná fakt jo, ale nikdy jsem ho neslyšela, asi to opravdu pečlivě skrývá :-D každopádně někdy krknout s otevřenou pusou si řádně u stolu mu problém nedělá a to zase teda sakra leze krkem mně a to když mám řeči já, tak je mu to šumák… :zed:

Příspěvek upraven 06.01.15 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.1.15 22:27

Já myslela, že si někdo dělá srandu a vy ten dotaz myslíte fakt vážně? :lol: :mrgreen:

Záleží asi, jak to kdo doma nastaví. U nás doma si každej prdí jak chce, jsem snad propána doma, držíme dekorum celej den v práci, tak snad aspoň doma si člověk může v bezpečí mezi svýma uprdnout, ne? To jste takoví suchaři? Připadá mi to celé hrozně směšné, chudák kluk. Samozřejmě, že člověk neprdí naschvál u jídla pod nosem druhému, ale kdybych musela s každým prdem na záchod, asi se uběhám. Doma jsme se tomu vždycky zasmáli. Tvýho manžela bych asi přivázala k židli a povinně mu pouštěla část ukázky z filmu Zamilovaný profesor, kde všichni prdí u jídla. To by se manžel asi pominul, co? :mrgreen: Podle mýho byste kluka měli nechat být a neplísnit ho, však je snad u vás doma. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.1.15 22:28
@Anonymní píše:
To si snad děláte prdel? Kde jinde si v pohodě prdet když ne doma.

Mam stejny nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.1.15 22:28
@Anonymní píše:
To si snad děláte prdel? Kde jinde si v pohodě prdet když ne doma.

já si v pohodě prdím na záchodě. Samotné by mi bylo nepříjemné, kdyby mé střevní pochody otravovaly jiné lidi včetně rodiny. Chápu, že čas od času se stane, ale nevím, proč by se zrovna doma mohlo prdět bez ohledu na ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.1.15 22:29

@Gina Jako základ bych viděla, že se omluví - to dělá i moje tříletá, že řekne pardon.

My to v rodině neřešíme, ale pokud jsme s někým, komu to vadí, tak se holt snažíme to jen tak nepouštět. Tak holt vysvětlit mladýmu, že když to na něj jde, tak ať jde za dveře, protože tatík má problém, a pokud to „vylítne“, tak se omluvit.

Btw. jak to má třeba ve škole, před kamarády? Taky prdí před nimi (a oni se smějou a nenadávají mu do „prdlavek“), nebo tam si dává bacha a chodí pšoukat stranou? To by pro mě bylo taky důležitý, aby pochopil, že má respektovat každýho, kdo s tím má problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí