Rozdílné názory - etický problém prdícího dítětě doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
6.1.15 22:53
@Gina píše:
Bože tak snad je jasné, že tu všichni píšou, že rozlišujou soukromí a veřejnost, ne?!!!

Přesně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.15 22:53

@jjelena
tak já jsem to pochopila tak, že se pousměje a né že se začně smát jako šílená. A to si spíš myslím, že se pousměje třeba jen u partnera..
Btw. vy jste si nikdy nepšoukla ve výtahu, šalině, na pokladně… nebo kdekoliv?;) A jak víte, že se tolik lidí necítí trapně? Jsme lidi a prostě se to stává, nevím proč dělat trágu a blijící smajlíky. JAko jasný, není to voňavá záležitost, ale jako co, proboha. Samozřejmě že to nebudete vytlačovat, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.1.15 22:54

A krkat u jídla u stolu je normální? promiň, ale tvůj manžel je divnej, když mu prd syna v obýváku vadí a sám se chová jako prase…my doma normálně prdíme, jsme lidi a hlavně jsme doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
6.1.15 22:55

Nedávno jsem si tak filizofovala, jak moc chceme, aby miminka prděla, krkala, chodila a mluvila. A za chvíli je učíme neprdět, nekrkat a občas jsme dokonce šťastní, když sedí na zadku a drží ústa :mrgreen:

K tématu, takhle velkého kluka bych asi napomenula, na druhou stranu mi zase reakce manžela přijde teda dost hysterická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.15 22:59
@Gina píše:
Bože tak snad je jasné, že tu všichni píšou, že rozlišujou soukromí a veřejnost, ne?!!!

Mám právě pocit, že všichni to nepíšou, ale pročítat znovu diskusi nehodlám. Spíš se pozastavuju nad tím, jak si rodiče můžou být tak jistí tím, že jim dítě neudělá ostudu ani ted ani později, když to bude brát jako stsndart

• Citovat
  • Upravit
12550
6.1.15 23:01
@jjelena píše:
Mám právě pocit, že všichni to nepíšou, ale pročítat znovu diskusi nehodlám. Spíš se pozastavuju nad tím, jak si rodiče můžou být tak jistí tím, že jim dítě neudělá ostudu ani ted ani později, když to bude brát jako stsndart

Taky mě to napadlo…já měla kamarádku, u které se to doma neřešilo, ani neřešili, když se děti poškrábaly v přítomnosti jiných lidí třeba na intimních partiích. Pak to párkrát udělala i ve škole třeba při zkoušení a měla to na talíři měsíce, bylo mi jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.1.15 23:04

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale k tématu asi tolik - ségra žije ve Švýcarsku a tam prděj nejen doma v soukromí a to klidně i u tolu, dokonce i dospělí, ale všude, i v obchodě, v restauraci… :nevim: :poblion: Synovcům je 9 a 13 let a když s nima někam jdeme je mi to dost nepříjemný. Když byli loni v Čechách a šli jme na oběd, kluci u stolu normálně nahla prděli a já se se ségrou pohádala, je mi to dost nepříjemný :zed: Ona zase nechápe mě, prej jsme tady v Čechách divný a upjatý :zed: Teď mám malýho yna a jsem zvědavá jak mu jednou budu celou tuhle situaci vysvětlovat - už se vidím jak všichni sedíme na chalupě u stolu a obědváme, ségry kluci prděj ostošest a náš to bude mít zakázaný :nevim: u stolu teda rozhodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.15 23:04
@Lejaa píše:
@jjelena
tak já jsem to pochopila tak, že se pousměje a né že se začně smát jako šílená. A to si spíš myslím, že se pousměje třeba jen u partnera..
Btw. vy jste si nikdy nepšoukla ve výtahu, šalině, na pokladně… nebo kdekoliv?;) A jak víte, že se tolik lidí necítí trapně? Jsme lidi a prostě se to stává, nevím proč dělat trágu a blijící smajlíky. JAko jasný, není to voňavá záležitost, ale jako co, proboha. Samozřejmě že to nebudete vytlačovat, že…

A víš že na veřejnosti ani ne? Psala jsem, že se to samozřejmě stane. Ale když čtu, kolik lidí to bere jako domácí standart… no nevím, nechtěla bych k nikomu na návštěvu… jste přece doma, tak proč brát ohledy. A dítě to nenude rozlišovat, naučí se to jako standart

• Citovat
  • Upravit
jjelena
6.1.15 23:06
@majki.r píše:
Taky mě to napadlo…já měla kamarádku, u které se to doma neřešilo, ani neřešili, když se děti poškrábaly v přítomnosti jiných lidí třeba na intimních partiích. Pak to párkrát udělala i ve škole třeba při zkoušení a měla to na talíři měsíce, bylo mi jí líto.

No aspon někdo, kdo má stejný cítění :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12550
6.1.15 23:10
@jjelena píše:
No aspon někdo, kdo má stejný cítění :kytka:

jojo, já s tebou souhlasím :-) Neřikám, když je to omylem, to se prostě stane, ale jinak mi to přijde neslušné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.15 23:14

Toto je vážně diskuze o prdu, doslova a do písmene. Dobrou všem a prdu zdar! :zed:

• Citovat
  • Upravit
12550
6.1.15 23:15
@jjelena píše:
Toto je vážně diskuze o prdu, doslova a do písmene. Dobrou všem a prdu zdar! :zed:

Je to zajímavá diskuse :-) Dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.15 23:15

@majki.r
Dobrou, mám důležitější věci na práci než tuhle plodnou diskusi

• Citovat
  • Upravit
4737
6.1.15 23:16

Já tedy nevím, nečetla jsem všechny předchozí příspěvky, ale moje dítě se učí, když si krkne nebo prdne ve školce, říct pardon (učí je to přímo ve školce), zavedli jsem to i doma. I my se omlouváme, přijde mi slušné se omluvit. Ale omezovat dítě aby neprdělo? to si má jako vyvalit bok? jako jasný, vysvětlit, že když má potřebu, tak ať jde na záchod atd. - těm starším dětem - když nejsou doma, ale někde na veřejnosti. To samé s tím drbáním - vysvětlit dětem, že je to normální, ale o samotě. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.1.15 23:17
@winyanka píše:
Já tedy nevím, nečetla jsem všechny předchozí příspěvky, ale moje dítě se učí, když si krkne nebo prdne ve školce, říct pardon (učí je to přímo ve školce), zavedli jsem to i doma. I my se omlouváme, přijde mi slušné se omluvit. Ale omezovat dítě aby neprdělo? to si má jako vyvalit bok? jako jasný, vysvětlit, že když má potřebu, tak ať jde na záchod atd. - těm starším dětem - když nejsou doma, ale někde na veřejnosti. To samé s tím drbáním - vysvětlit dětem, že je to normální, ale o samotě. Toť můj názor.

Přemýšlím, jak to myslíš. Samozřejmě bych neomezovala nikoho, aby si nemohl ulevit, ale v soukromí, ne v mé přítomnosti. Tedy pokud je mu více než 5 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí