Jaké náušnice?

452
5.8.17 22:37

Jaké náušnice?

Ráda bych si koupila náušnice. Chci nějaké ze kterých mě časem nezačnou bolet uši a nezmění barvu. Stříbrné nechci. Našla jsem jedny pozlacené krásné. Cena je kolem 2000,– máte zkušenosti? Nebo poradíte nějaký konkrétní kov? Zlaté mi přijdou zbytečně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
5.8.17 22:54

Mne přijdou i pozlacené zbytečně drahé…mám jedny úplně lehký a krásný z chirurgické oceli už je mám asi 3 roky a stále jako nové. normalne se s nemi i koupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.8.17 23:26

Chirurgicka ocel :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.8.17 23:31

Taky doporučím chirurgickou ocel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.8.17 23:53

Akorát na prodejny s chirurgickou ocelí bych si dávala pozor - můj řetízek z ní rezaví, takže bude někde asi problém.. :D Jinak asi neporadím - sama mám stříbrné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
6.8.17 00:28

Mne se moc libi ruzne kristalove treba od Preciosy. Ty by snad mohly vydrzet roky… osobni zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
6.8.17 06:31

Mam nekolikatery koupene u Stoklasy https://www.stoklasa.cz/…eli-x2s01881 za par korun a stale jako nove.
Jinak i kamenych obchudku, co prodavaji sperky z chirurgicke oceli, je spousta.

Zkusila jsem i koupit primo v Cine pres Alliexpress a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.8.17 13:48

V číně raději ne, nedávno mi odtamtud přišel řetízek a byla to hrůůza. I tady se bude dát sehnat levnější verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.8.17 13:54

Za 2000,– se už dají koupit dobré náušnice, pozlacené za chvíli zčernají. Líbí se mi třeba Storm nebo i z bílého zlata se dají sehnat v té ceně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová