Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych si koupila náušnice. Chci nějaké ze kterých mě časem nezačnou bolet uši a nezmění barvu. Stříbrné nechci. Našla jsem jedny pozlacené krásné. Cena je kolem 2000,– máte zkušenosti? Nebo poradíte nějaký konkrétní kov? Zlaté mi přijdou zbytečně drahé.
Mne přijdou i pozlacené zbytečně drahé…mám jedny úplně lehký a krásný z chirurgické oceli už je mám asi 3 roky a stále jako nové. normalne se s nemi i koupu
Akorát na prodejny s chirurgickou ocelí bych si dávala pozor - můj řetízek z ní rezaví, takže bude někde asi problém..
Jinak asi neporadím - sama mám stříbrné..
Mne se moc libi ruzne kristalove treba od Preciosy. Ty by snad mohly vydrzet roky… osobni zkusenost nemam.
Mam nekolikatery koupene u Stoklasy https://www.stoklasa.cz/…eli-x2s01881 za par korun a stale jako nove.
Jinak i kamenych obchudku, co prodavaji sperky z chirurgicke oceli, je spousta.
Zkusila jsem i koupit primo v Cine pres Alliexpress a v pohode.
V číně raději ne, nedávno mi odtamtud přišel řetízek a byla to hrůůza. I tady se bude dát sehnat levnější verze.
Za 2000,– se už dají koupit dobré náušnice, pozlacené za chvíli zčernají. Líbí se mi třeba Storm nebo i z bílého zlata se dají sehnat v té ceně ![]()