jake nausnice-poradte

68
21.11.07 23:11

jake nausnice-poradte

Ahoj! Chystame se po novem roce nechat Lee pichnout/nastrelit usi. Libi se mi nausnice takovy na ten cudlik-sroubek vzadu, ale nevim jestli to nebude maly vadit. Kamaradka mi spis doporucuje krouzky, ty nikde netlaci. Zajimaji me vase zkusenosti…Jaky jste kdo koupili nausnice a kolik si mam tak pripravit penizku. :) Diky E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
21.11.07 23:26

Ahoj,

my jsme meli od zhruba ctyr mesicu takove ty klasicke kyticky na zacvakavani a ted mame krouzky taky na zacvakavani. Nic se sroubkem bych neporizovala. Myslim, ze by ji to mohlo tlacit a hlavne bych se treba bala i toho, aby se to nepovolilo, mala to nenasla a nespolkla. Jestli budete kupovat prvni nausnice, tak doporucuju hlavne takove, aby se daly protacet (kvuli pripadnymu hnisani). Takze opravdu nejlepe krouzek. Ty nase druhe uz jsou trochu pro vetsi princeznu, zdobene kaminky a staly kolem 1500 ale byl to darek. Sama bych ji asi nechala klidne ty starsi kytickate, ktere byly podedene.

Tak hodne stesti s vyberem :-)

Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
21.11.07 23:46

Ahojky, tak my mame 6tydnu nastrelene nausnice.. Ty nastrelovaci jsou se sroubkem. Sest tydnu jsme protaceli.. hybali s nemi tam i zpet.. Akorat se mi jednou stalo pri sundavani tricka ze jsem ji ju stahla.. bylo to pro me hodne neprijemne.. ale mala ani neknukla.. takze v pohode.. taky jsem se bala ze ji sroubek bude tlacit, ale nebylo tomu tak. Ted uz dva dny mame nasazene krouzky.. ale jsou siroke se zirkonem. S nauskou ji preventivne hybu, ale protocit to nejde.. Nemyslim si ze je to na zavadu. Nausky jsou krasne, staly 980Kc, A nasi Ade moc slusi.. pokud budes chtit zaslu foto.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.11.07 06:58

ahoj,

holkám jsme nechali naušnice nastřelit. Líbí se mi na nastřelení rychlost a co jsem tak zahlídla, tak ve většině případů nastřelení je bez dalších zanícení..a rozhodně naušnice holky nijak netlačily, nepíchaly, asi se sem tam mohly chytnout do oblečení, ale u visacích je to častěji. Taky je to takové nenápadné, jemné, pěkné…

nastřelovací naušnici můžeš po nějaké době (měsíc?) vyměnit. My vyměnili asi za rok za visací (od babičky k narození) holky je nosily doteď 4,5r..ale nedávno se mě ptaly na naušnice co měla jedna jejich kamarádka - prý takové pecičky…no a já jim ukázala ty jejich první..a zase jsme vyměňovali..a pořád sluší. ;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.11.07 08:40

ještě k ceně…nastřelení + naušnice (výběr u dr.) nás stálo za dvě! cca 450,–, takže za jednu 225,– před 4lety, ale myslím, že teď cena není o moc jiná

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.11.07 08:43

Dračice mají jako první náušničky kroužky, ale takové, které protáčet nejdou. Mají všechny tři stejné, cca za 500 Kč, ale přesnou cenu neví, bo je všem třem kupovala babička :)
Starší dračice mají mimo zlatých kroužků ještě stříbrné kytičky na šroubek a v pohodě, netlačí - ale jsou již starší…

Eli čeká píchání oušek příští týden.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.11.07 09:36

Mi mely ouska pichnute. Mala neplakala a nic ji nehnisalo. Nastreleni neni pesne muze se stat ze kazdou dirku bude mit jinde No a to bych nechtela. Za propichnuti obou ousek 300 korun, Nausnicky mame takove ty klasicke pomnenky z bileho zlata. Nevim kolik staly ale asi dost, Ale normalni zlato bude asi levnejsi. Ale rozhodne bych usi nechala jedine propichnout. To mimco breci ne od bolesti, ale ze vzteku ze ho nekdo pevne drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.11.07 12:03

jen doplním před nastřelením se kreslí na ouško tečka..a opravuje se do té doby než se to zdá být ono..

já jsem teda zastáncem nastřelení, byli jsme s výběrem naušnic, s označením kde budou naušnice, s nastřelením a čtyřma ušima za 10min z ordinace…brečela jedna, neb jsme zrovna chodili na protahování slzných kanálků takže nesnesla držení vůbec, ale i tak po uvolnění hned přestala, druhá jen brekla, protože se lekla…píchání mi příjde komplikovanější a vůbec né šetrné…ale je to asi jen můj pocit.

je to na výběru, někomu vyhovuje to, někomu ono…

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
22.11.07 12:40

mala ma klasicke kyticky-cenu nevim jsou z bielho zlata s cervenym kaminkem ale byl to darek-a za pichnuti si Dr rekla 100 coz jde..
a Madlenka plakala jen v ordinaci a pak snad minutku takze spis si taky myslim ze proto ze se ji nelibilo drzeni-nastesti jsem u toho nemusela byt :roll: 8) a nehnisalo nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
22.11.07 13:05

Sára má naušničky po mě, takový ty klasický…kombinace růžového a žlutého zlata, je to nějaká kytička a jeden kamínek. Se šroubkem bych jí nedávala, to by jí mačkalo. Má je píchnutý, naše Mudra není pro nastřelování, takže jsme jí je nechali píchnout, plakala jen při píchnutí, pak už ne, nic nenisalo,v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.11.07 15:16

Jsou dvě možnosti:

• nastřelení-pak jsou vzadu se šroubkem a asi se kupují u dr (nemám zkušenosti)
  • propíchnutí-dr doporučovala naušničky na zapínání vpředu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.11.07 17:38

Ahoj maminy,

dekuju za odpovedi.....osobne jsem taky spis pro nastreleni, ale to tu neresim. Prave okukuju nejake pekne nausnice a jak na potvoru se mi nejvic libi ty na sroubek vzadu. Vim, ze ty nastreleny jsou taky na sroubek a proto me zajimaj vase zkusenosti s nima. Ze bych proste ty nastreleny po 6tydnech vymenila za stejny typ…Vidim to tak, ze je jednoduse nechame nastrelit a pak uvidim jestli ji to nikde netlaci-nepicha vzadu do hlavicky a pak podle toho koupime nausnice nastalo.

Bude fajn kdyz jeste nekdo napisete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.11.07 23:36

Ahojky, nase holcicka mela usi pichnute, probehlo to v pohode, usi ji vubec nehnisaly. Nausnicky mame z bileho zlata, coz doporucuji, protoze kamaradcinym holcickam, ktere maji klasicke zlate nausnice, ta cast co je v usni dirce, uplne zcernala. Jinak my mame nausnicky se zapinanim vpredu, jsou nadherne - ve tvaru hvezdicky, ktera je cela z bilych kaminku. Jinak ale vyber meli docela velky, asi 15 paru, skoro jsme si nemohli vybrat - a vse bylo se zapinanim vpredu. Ty nase staly tusim 1200 Kc, jinak cenove rozpeti bylo od 900 Kc do 1500 Kc za bile zlato, na klasicke jsem se nedivala.

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.11.07 12:46

Jandulko, podle popisu musi byt opravdu krasny…bily zlato se mi taky libi a jeste s kaminkama, hmmm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.11.07 17:49

Ja bych jeste dodala,ze kdyz ja na noc treba bevytahnu z usi nausnice na sroubky, tak me pak v noci pichaji, Tak si to neumim predstavit u maleho miminka. No ale asi to funguje, kdyz si nikdo nestezuje. No ja jsem sice dost mlada, ale v vecech ohledne mimi jsem pro klasiku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí