Jaké nosíte ponožky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17309
21.2.22 15:56
@ludmilaadamkova píše:
Nejenom diskuzi ale i účet na emiminu :pankac:

Nějaká šikulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
21.2.22 16:02

A vy máte doma špinavou podlahu nebo nenosí venku obuv? :lol: Jinak my nosíme barevné ponožky. Když se zamyslím, tak jednobarevné bych asi celkově ve skříni nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.2.22 16:18

Já jenom černé, chlap různé tmavší, jenom bílé proboha ne! Je pokrývač :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22939
21.2.22 16:19

Bílé občas do práce, jinak Dedoles, Fusakle, Represent, Happy socks, černé, prostě jakékoli. Kdo mi co koupí nebo si je koupím já.
Dedoles i Fusakle máme poblíž, takže je kupuji nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.2.22 16:23

Většinou tmavé, ideál černé. Můj chlap by taky bílé na nohy nevzal. Když si občas bílé vezmu já, tak večer vypadaj fakt hnusně. Nemáme doma svinčík, ale zas že bysme pořád leštili podlahu, taky ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
21.2.22 16:29

Já nosím jakékoliv kromě silonových ty úplně nesnáším a barvu u ponožek neřeším. A manžel má převážně tmavé, bílé by asi taky nenosil :lol: náhodou mě se tadyta diskuse docela líbí je taková nenásilná a nehrozí tu hádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
21.2.22 16:30

Přítel je ráno obleče bílé a večer sundá černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.2.22 16:56
@AngelaNn píše:
Případně váš přítel?
Koupila jsem mu bílé kotníkové ponožky protože jsem myslela, že má málo ponožek, ale on mi řekl, že je nosit nebude protože se snadno špíní :,(
Přitom žádný můj ex s tím problém neměl. Sama nosím jenom bílé ponožky.

Nesnáším bílé ponožky a přijdou mi dost asexualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.2.22 17:00

Všechny barvy a různé obrázky, vzory. Čistě bílé asi nemám. Manžel určitě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
21.2.22 17:40

Jenom poznámka - kdybych novému chlapovi kupovala ponožky, nejdřív bych se podívala, jaké nosí a vybrala mu podle toho. Proč by tvého nynějšího partnera mělo zajímat, že všichni tvoji ex nosili bílé fusekle? Není nic divného na tom je nenosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
21.2.22 17:47

Zásadně černé bambusové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
21.2.22 17:50
@AngelaNn píše:
Případně váš přítel?
Koupila jsem mu bílé kotníkové ponožky protože jsem myslela, že má málo ponožek, ale on mi řekl, že je nosit nebude protože se snadno špíní :,(
Přitom žádný můj ex s tím problém neměl. Sama nosím jenom bílé ponožky.

Klasicke nizke ponozky cerne i bile, tak aby napis znacky nebyl videt v tenislach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.2.22 17:54

Já a děti baravné. Chlap jedině černé. Koupit čistě bílé ponožky by mě ani nenapadlo :mrgreen:
A co je jemu do toho, že tvoji ex je nosili. On je nenosí. Tak vem ponožky, učtenku a dojdi je vyměnit. Co je to za problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
21.2.22 17:59

A mne se nahodou tema libi, pekne odhali vsechny moje uchylky :mrgreen:.

Nosim temer jen cerne nebo hodne tmave. Nesnesu dve neidenticke ponozky na mych nohou, Dedoles me dohani k silenstvi (i u cizich). Nesnesu nizke ponozky, je mi zima na kotniky. Bile bych nepustila pres prah domu asi vubec. Krom sandal nesnesu boty naboso, takze mam trochu omezeny vyber. Barevne ci vesele moc nemusim, ale vyjimecne to preziju. A idealne cistou bavlnu a se zdravotnim lemem. Ale v lete celkem rada chodim bosa.

A ted do me a ja hura k psychiatrovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
21.2.22 18:01

Jo, a jednou jsem dostala skvely napad, ze koupim kazde Dedoles dvakrat a udelam z nich pro klid duse normalni ponozky. Tak jsem se dozvedela, ze jsem nudna a trapna :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák